Siguro kuchyňský robot

KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros

Termékkatalógus
KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 300 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 4,83 l-es keverőtál, 10 sebességfokozat, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár és habverő kar, tömege 10,65 kg, mérete 36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
341 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  KITKR962 Termékszám:  5KSM185PSECA Gyártó honlapja:
KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros 341 590 Ft Raktáron 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

344 620 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 420 Ft

345 980 Ft 345 560 Ft
Szett megvásárlása

KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros

Fejleszd főzési készségeidet az új KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros konyhai robotgéppel. 300 W-os motorral szerelték fel, mellyel lehetséges lesz az alapvető keverés, habverés, reszelés és könnyebb tészták dagasztása. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 10 sebességi fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. A bolygómozgásnak hála, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy tállal, melynek űrtartalma 4,83 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KitchenAid konyhai robotgép külalakját piros szín dobja fel.

KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • A remek KitchenAid konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 300 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 10 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál térfogata 4,83 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Ez a teljes mértékben fémből készült KitchenAid konyhai robotgép biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot
  • Több automatikus program közül választhatunk
  • Piros szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A remek KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros konyhai robotgép funkciói

A strapabíró KitchenAid konyhai robotgéppel a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Tejszínhab illetve más habkrémek, vagy tojásfehérje felverésére nagyszerűen alkalmas Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját.

Próbáld ki a remek KitchenAid konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs, amelyre mindig számíthatsz a hideg és meleg ételek elkészítése során. Teljesen fém kialakítása hosszú élettartamot és stabilitást biztosít működés közben. A remek KitchenAid Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Számos automata program közül választhatjuk ki a megfelelőt, amely kész receptet tartalmaz ínycsiklandozó desszertek és finom főételekhez egyaránt. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. A remek KitchenAid robotgép nagyszerű segítőtárs lesz a sütés-főzés során, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

A tartós KitchenAid konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár és habverő kar. Ilyen széles körű felszereléssel eme KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

36,2 × 22,2 × 34,3 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

10,65 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
34,3 cm Kész!
Szélesség
22,2 cm Kész!
Magasság
36,2 cm Kész!
Tömeg
10,65 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KitchenAid Artisan Robot 185 modell metálpiros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KitchenAid Artisan Robot model 185 červená metalíza. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KitchenAid Artisan Robot model 185 červená metalíza. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KitchenAid Artisan Roboter Modell 185 Metallic-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KitchenAid Artisan Roboter Modell 185 Metallic-Rot.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ