30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kültéri karácsonyi fényfüzérek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,5 W
500 W
-
Foglalat
E27
(2)
Integrált fényforrás
(116)
További tulajdonságok
Időzítő
(161)
Mobilalkalmazás
(49)
Smart
(45)
Vízálló
(40)
Hangvezérlés
(36)
Szűrés

A karácsonyi kültéri fényfüzérek megfelelő ünnepi hangulatot varázsolnak az otthonodba. Válogass a színek, formák és stílusok széles skálájából, hogy a házad már a karácsony előtti időszakban is ragyogjon. Ezek a kültéri fényfüzérek feldobják a kertedet vagy a homlokzatodat, és barátságos hangulatot teremtenek a családi és baráti összejövetelekhez. Olvass tovább.

Tovább

Melyik az ideális kültéri fényfüzér karácsonyra? Kültéri dekoráció minden karácsonyt feldob

A kültéri karácsonyi fényfüzér kiválasztásánál fontos, hogy alaposan mérlegeljünk néhány kulcsfontosságú szempontot. Kezdd a fények típusának kiválasztásával. A LED füzér energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldás, míg a hagyományos izzók klasszikus megjelenést biztosítanak. Győződj meg arról, hogy a füzér alkalmas kültéri használatra és időjárásálló. Végül ne feledkezz meg a funkciókról és effektekről, például a különböző világítási módokról sem, amelyekkel extra élményt adhatsz a kültéri fényfüzér használatához.

i

A beltéri és kültéri fényfüzér hosszának megfelelő hosszúságúnak kell lennie

Akár beltéri, akár kültéri fényfüzér mellett döntesz, győződj meg róla, hogy a megfelelő hosszúságú. Alaposan át kell gondolnod, hogy hová szeretnéd elhelyezni a dekorációt. Míg egy 20 méter hosszú kültéri fényfüzér ideális egy kisebb fenyőfa vagy ablak megvilágításához, addig a tető megvilágításához érdemes hosszabb, például 50 méteres változatot választanod.

LED kültéri fényfüzérek - szép és gazdaságos világítást biztosítanak

A LED kültéri fényfüzérek korszerű és energiatakarékos megoldást jelentenek a kültéri világításhoz. A LED technológiának köszönhetően ezek a füzérek hosszú élettartamúak és ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek. Ideálisak kertek, teraszok, erkélyek vagy házak homlokzatának díszítésére, a színvariációk és fényhatások széles skáláját kínálják. E LED kültéri fényfüzérek közül sok az okostelefonodhoz is csatlakoztatható.

A LED karácsonyi fényfüzér kültéri változata nem bocsát ki nagy hőt, így biztonságosabbá teszi az érintést és csökkenti a tűzveszélyt.

Kültéri fényfüzér - az izzók klasszikusak, amelyek nem okoznak csalódást

A kültéri fényfüzér klasszikus és meleg megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen alkalmas a hangulatos légkör megteremtésére. A hagyományos füzér gyakran keresett, mert fényesebb, melegebb fénye nosztalgikus hangulatot kölcsönöz minden alkalomhoz. Bár kevésbé energiatakarékos, mint a LED-es opciók, mégis egyedi esztétikát kínálnak. Előnye továbbá, hogy a nem működő izzókat könnyen ki lehet cserélni újakra.

i

A karácsonyi fényfüzér kültéri változata kapható izzókkal és anélkül is

A kültéri fényfüzér rendszerint közvetlenül izzókkal van felszerelve, de a fényfüzérnek olyan változatai is találhatók, amelyekhez nem tartoznak izzók. Az ilyen lánc előnye, hogy szabadon cserélheted az izzókat.

A fára vagy a tető alá akasztható kültéri fényfüzér lenne számodra megfelelő?

A karácsonyi kültéri fényfüzér egy olyan dekoráció, amely különösen népszerű a sokoldalúsága és a variálhatósága miatt. Használható önmagában, esetleg a házad előtt álló tűlevelű fán, vagy egy nagyobb dekoráció részeként. A fényfüzérek többféle színben és hosszúságban kaphatók, az egyszerű fehér fényektől a színes opciókig. A kültéri világítás egyes típusai még szokatlan karácsonyi formájúak is lehetnek, mint például egy fa.

  • A jégcsap kültéri fényfüzérek a jégcsapokat imitálják, amelyek téli hangulatot kölcsönöznek a karácsonyi dekorációnak. Gyakran használják őket ablakokra akasztott díszként vagy kültéri fénydekorációk részeként.
  • A kültéri girlandokat gyakran használják kerítések, korlátok vagy ablakok díszeként. Ezek a kültéri fényfüzérek gyakran tartalmaznak ágakat, fenyőtobozokat és más karácsonyi motívumokat. Általában nem túl hosszúak, ezért jobb, ha több darabot vásárolsz.
  • A fényfüggönyök népszerűek az ablakok dekorálására vagy a karácsonyi fényképezés háttereként. Hosszú fénycsíkokból állnak, amelyek a hulló hó vagy jégcsapok hatását keltik, igazán varázslatos karácsonyi látványt nyújtva.
  • A csillag, mint a karácsony szimbóluma gyakran különböző formában jelenik meg - kivilágított ablakdíszként, a karácsonyfa tetején vagy függődíszként. Lehet egyszerű vagy díszesebb, és ízlésesen kiegészíthet bármilyen karácsonyi láncot.

kültéri fényfüzérek - égők
Kültéri fényfüzér - égők

Csillag kültéri fényfüzérek
Csillag kültéri fényfüzér

LED kültéri karácsonyi fényfüzér
Karácsonyi fényfüzér kültéri LED

A kültéri fényfüzérek általában sokoldalú dekorációk, amelyek otthon és a szabadban egyaránt jól használhatók.

Akkumulátoros, hálózati és napelemes kültéri karácsonyi fényfüzér

A kültéri fényfüzér áramellátásának módja kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja rugalmasságukat, telepítésüket és általános használatukat. A különböző áramellátási módszerek különböző előnyökkel és korlátozásokkal járnak, ezért fontos, hogy azt válaszd, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és annak a környezetnek a sajátosságainak, ahol a fényfüzéreket használni fogod. A választás során fontos figyelembe venned az áramforrás elérhetőségét, a fények használatának időtartamát és a telepítés egyszerűségét.

  • Az elemmel működő kültéri fényfüzérek rugalmas elhelyezést és egyszerű telepítést biztosítanak, és nincs szükséged hálózati vezetékre sem.
  • A hálózatról történő áramellátás megbízható megoldás, amely hosszú távú használatra alkalmas, állandó energiaforrást biztosít. A kültéri világításnak, legyen az láncos vagy függő, áramforrás közelében kell elhelyezkednie, és megfelelően védett nedvességellátással kell rendelkeznie.
  • A napelemes kültéri fényfüzér környezetbarát és alkalmas a távolabbi helyszínekre. Gyakran tartalmaz érzékelőket az automatikus kapcsoláshoz.
  • Az USB tápellátás rövidebb kültéri láncokhoz alkalmas. Előnye, hogy könnyen szállítható és különböző helyszíneken használható.
kültéri fényfüzér- jégcsapok

Kültéri fényfüzér - jégcsapok

Milyen egyéb funkciókat kínálnak a kültéri fényfüzérek?

A modern karácsonyi fényfüzérek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek növelik a kényelmet és a funkcionalitást. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a világítás automatikusan be- és kikapcsoljon, míg a vízálló kialakítás még rossz időjárás esetén is biztonságos használatot biztosít. A mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens fényfüzérek távvezérlést és személyre szabást kínálnak. Ez a funkció gyakran magában foglalja az intelligens asszisztenseken keresztül történő hangvezérlést és az érintésvezérlést. A távirányítás alapfunkció, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést anélkül, hogy fizikailag kellene kezelned a lámpákat.

i

A kültéri fényfüzérek beállíthatók a számodra legkedvesebb színek szerint

A kültéri fényfüzérek színvilágításának beállítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hangulatot saját ízlésükhöz igazítsák, így ideális a különböző alkalmakra. Ennek a funkciónak köszönhetően a kültéri fényfüzérek gyönyörű és nagyon praktikus dekorációvá válnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
278 termék
Nanoleaf Essentials Smart Holiday String Lights Starter Kit 20m
Fényfüzér -, 250× LED-del, kültéri és beltéri használatra, hálózati tápellátás
48 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nano23_10
EMOS LED karácsonyi fényfüzér – süni, 7,2 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, programok - Fényfüzér Típusok
EMOS LED karácsonyi fényfüzér – süni, 7,2 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, programok
Fényfüzér - 7,2 m hosszú, 960× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS23_029
4,9
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 2,8 m, 3× AA, kültéri és beltéri, hideg fehér, időzítő
Fényfüzér - 2,8 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, elemes tápellátás, 0,5 m hosszú kábel
2 570 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS23_031
Nedis WIFILP03C20 WiFi okos dekoratív LED
Fényfüzér - 10 m hosszú, 20× LED-del, kültéri használatra, időzítővel, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel
35 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nedis22_33
PS100B fényfüzér 10 izzóhoz , 10 m
Fényfüzér - 10 m hosszú, kültéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 1,5 m hosszú kábel
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_06
NEDIS Wi-Fi intelligens dekoratív LED WIFILXN01W280
Fényfüzér - okos funkciókkal, 10 m hosszú, 280× LED-del, kültéri használatra, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel, Tuya kompatibilitás
24 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nedis22_52
1,0
NEDIS Wi-Fi Okos dekoratív LED WIFILX01W200
Fényfüzér - okos funkciókkal, 25 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel, Tuya kompatibilitás
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_38
NEDIS WIFILXN01W400 WiFi Okos LED díszvilágítás
Fényfüzér - okos funkciókkal, 9,7 m hosszú, 400× LED-del, kültéri használatra, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel, Tuya kompatibilitás
27 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nedis22_53
NEDIS Wi-Fi okos dekorációs LED WIFILXC01W200
Fényfüzér - 7 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel
13 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_46
Woox R5151
Fényfüzér - okos funkciókkal, 20 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox22_31
EMOS Standard LED sorolható füzér, pulzáló, jégcsapok, 2,5 m, kültéri, piros/vintage
Fényfüzér - 2,5 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 090 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_66
5,0
NEDIS Wi-Fi intelligens LED WIFILX02W200
Fényfüzér - okos funkciókkal, 25 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, 12 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel, Tuya kompatibilitás
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_42
3,7
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, többszínű
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK11
4,8 16×
EMOS LED karácsonyi cherry fényfüzér - gömbök, 20 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 20 m hosszú, 200× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás
10 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK79
3,6 11×
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 16 m, beltéri és kültéri, RGB, távirányító, programok, időzítő
Fényfüzér - 16 m hosszú, 160× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 3 m hosszú kábel
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK72
5,0
EMOS Profi LED sorolható füzér, fekete, jégcsapok, 3 m, kültéri, hideg fehér
Fényfüzér - 3 m hosszú, 50× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 800 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_81
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér – hagyományos, 26,85 m, kültéri és beltéri, vintage
Fényfüzér - 26,85 m hosszú, 180× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOS22_110
5,0
TWINKLY STRINGS RGB füzér 400LED, 32 m
Fényfüzér - 35 m hosszú, 400× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, 20 világítási mód, hálózati tápellátás, 2,5 m hosszú kábel
54 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TWIN_22_15
4,8 11×
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, cherry – golyók, 30 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 30 m hosszú, 300× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
15 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK80
4,6 15×
EMOS LED karácsonyi jégcsapok, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, távirányító, programok, időzítő
Fényfüzér - 5 m hosszú, 300× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK78
4,9
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 2,8 m, 3x AA, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 2,8 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, elemes tápellátás, 0,5 m hosszú kábel
3 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Emo21_98
5,0
TWINKLY STRINGS RGB füzér 100LED, 8 m
Fényfüzér - 8 m hosszú, 100× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 2,5 m hosszú kábel
27 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TWIN_22_13
5,0 18×
EMOS LED-es karácsonyi fényfüzér, 24 m, beltéri és kültéri, hideg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 24 m hosszú, 240× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás
10 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK50
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, 18 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 18 m hosszú, 180× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
9 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK46

Kültéri karácsonyi fényfüzérek

A Kültéri karácsonyi fényfüzérek kategóriában összesen 278 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri karácsonyi fényfüzérek
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ