30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kültéri lámpák, kültéri világítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Lámpa típusa
Fali
(180)
LED reflektor
(48)
Kerti oszlop
(43)
Fénydekoráció
(35)
Leszúrható
(30)
Foglalat
E27
(65)
G13
(2)
G9
(2)
GU10
(11)
Integrált fényforrás
(212)
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(169)
Semleges fehér
(141)
Hidegfehér
(82)
További tulajdonságok
Vízálló
(115)
Mozgásérzékelő
(106)
Fényerő szabályzás
(66)
Smart
(47)
Fényszín beállítás (RGB)
(38)
Energiafelhasználás
0,03 W
100 W
-
Stílus
Modern
(224)
Klasszikus
(42)
Rusztikus
(16)
VINTAGE
(6)
Retro
(4)
Indusztriális
(17)
Szín
Fekete
(175)
Fehér
(69)
Szürke
(52)
Világos
(24)
Ezüst
(17)
Anyag
Alumínium
(25)
Fém
(164)
Acél
(6)
Műanyag
(231)
Rattan
(11)

A kültéri lámpák tökéletes világítást biztosítanak a kertben, a ház körül, a kerti pavilonokban, de a kocsibejáró és a járda megvilágításáról is gondoskodhatnak. A beltéri lámpákhoz képest minden időjárási körülménynek ellenállnak, szinte karbantartásmentesek, és a kert dekorációs elemeként is szolgálnak. Segítünk a választásban.

Tovább

Kültéri lámpák és azok típusai

A kültéri lámpák a felhasználási hely és a funkciók alapján több alapvető típusra oszthatók.

Kültéri függőlámpa

A kültéri függőlámpák tökéletesen alkalmasak teraszok, pergolák, pavilonok vagy télikertek megvilágítására. Elegendő fényt biztosítanak az ételek elkészítéséhez vagy elfogyasztásához, játékhoz vagy a családdal való beszélgetéshez. Ugyanakkor tökéletesen megállják a helyüket a kert díszítő elemeként is.

Kültéri fali lámpa

Egy kültéri fali lámpa kiválóan alkalmas a ház bejáratának megvilágítására, de a homlokzaton, a lábazaton vagy a pergola falán is elhelyezhető. Általában nem bocsát ki annyi fényt, mint egy függőlámpa, de egymagában is hangulatos légkört teremthet.

i

A legnépszerűbb kerti világítás - lámpások és gömblámpák

A legnépszerűbb kültéri lámpák közé tartoznak a lámpások és a gömblámpák. Hagyományos design jellemzi őket, és meleg tónusú fényükkel titokzatos hangulatot teremtenek.

Kimeríthetetlen energiaforrás, a napenergia - napelemes kültéri lámpa

A napelemes kültéri lámpa tápellátásáról a napsugárzás és néha a beépített akkumulátor gondoskodik. A napelemes töltőrendszernek köszönhetően nem kell bajlódnod a lámpa hálózatra történő csatlakoztatásával. Óriási megtakarítást jelent az energiafogyasztás és a berendezések telepítése terén.

  • Ezeket általában ceruzaelemmel vagy akkumulátorral egészítik ki.
  • A napelemes kerti lámpa leggyakrabban a kert, a sziklakert díszítésére szolgál, vagy a kocsibejáró mellett helyezik el.

A napelemes kerti lámpa viszonylag jó alternatívája lehet egy akkumulátoros vagy elemes kültéri lámpa, amelyet nem kell a hálózatra csatlakoztatni, és tetszés szerint elhelyezhető, majd áthelyezhető.

Kerti lámpa

A kerti lámpa elsősorban kertek vagy virágágyások megvilágítására szolgál. Ezek a lámpák általában víz- és porállóak. Különböző szintű IP védettséggel rendelkeznek, így egész évben használhatók.

  • A kert stílusos megvilágítását teszi lehetővé.
  • Nagyszerű a biztonságos tájékozódáshoz a kertben sötétedés után.

Reflektorok – kültéri lámpa mozgásérzékelővel

A reflektorokat legtöbbször arra használják, hogy alkalmanként megvilágítsanak egy bizonyos területet a ház, a lakás vagy a nyaraló körül. PIR mozgásérzékelővel is felszerelhetők, amely akár 12 m hatótávolsággal is rendelkezik, így bejáratok, ajtók vagy kertek megvilágítására is alkalmasak. A hordozható modellek nagyon hasznosak lehetnek alkalmi világításra építkezéseken vagy a nyaralóban.


i

Kültéri oszlopos lámpa

A kerti oszlopos lámpák a járdák, kocsibejárók mentén, vagy a ház körül használt világítótestek.

Kültéri lámpa mozgásérzékelővel

A mozgásérzékelős kültéri lámpa megkímél attól, hogy állandóan a kapcsolót kelljen keresgetni. Az érzékelő érzékenysége számos modellnél állítható, így a lámpák nem kapcsolnak be minden egyes alkalommal, amikor egy bogár elrepül mellettük.

Okos kerti világítás

Az okos kerti világítás azt a szabadságot adja meg neked, hogy a fény színét és intenzitását saját belátásod szerint állíthatod. A ráadás funkciók közé tartozik a fény fokozatos tompításának lehetősége a lámpa kikapcsolásakor. Ráadásul minden funkciót vezérelhetsz az okostelefonon vagy az otthoni hangsegéden keresztül.

i

Kültéri karácsonyi világítás után érdeklődsz? Nálunk azt is találhatsz

Ha kültéri karácsonyi világítás beszerzését tervezed, a legjobb helyen jársz. A hagyományos világításon kívül karácsonyi dekorációk, például fényfüzérek, jégcsap fényfüzérek és még sok más található kínálatunkban.

Kültéri LED lámpa vagy klasszikus lámpa?

A kültéri LED lámpák rendkívül tartósak, nagy fényerő, ütésállóság és a külső körülményekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi őket. Emellett gazdaságosabb és környezetbarát megoldást jelentenek. Kapható olyan kültéri LED lámpa, amely távirányítóval kapcsolható. Hátránya a hagyományos izzókhoz képest a magasabb ár.

Mire figyeljünk a kültéri lámpa kiválasztásakor?

A kültéri lámpa kiválasztásakor az olyan alapvető paraméterekre figyelj első körben, mint a méret vagy a szín. Ne feledkezz meg azonban a védettségi fokról, az energiaosztályról, a színhőmérsékletről vagy a fényerősségről sem.

A megfelelő IP-besorolás garantálja, hogy a kültéri lámpa ellenáll a csapadéknak

Minden kültéri lámpa esetében szükséges ez a fajta védelem. Ez az adat a lámpa vízzel és nyomással szembeni ellenállását adja meg. A kültéri lámpák általában min. IP 42 és magasabb védettséggel rendelkeznek.

Milyen intenzív legyen a kültéri világítás?

A megvilágítani kívánt terület méretének megfelelően válaszd ki a kültéri világítás intenzitását. Sokszor a kültéri lámpák egy nagyobb teret világítanak meg, de az is lehet, hogy egyszerűen csak a hangulat kellemesebbé tételére szolgálnak.

  • Egy kis, legfeljebb 25 W teljesítményű fényforrás elegendő a tájékozódást segítő világításhoz, pl. útburkolaton stb.
  • Egy több mint 25 W teljesítményű fényforrás ideális teraszok, kültéri grillező- és ülőhelyek, kerti pergolák és kertek stb. megvilágítására.

Energiaosztály és kültéri lámpák

A háztartási gépekhez hasonlóan a kültéri lámpák energiahatékonyságát is az energiaosztály mutatja meg, amelyet semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni a választáskor. Ez határozza meg a felhasznált elektromos áram mennyiségét, és általában egyértelműen fel van tüntetve az energiacímkén. A leginkább környezetbarát kültéri lámpák A osztályú jelöléssel rendelkeznek.

Természetesen az ár is fontos szempont lehet, különösen, ha viszonylag sok kerti lámpa szükséges a tökéletes megvilágítás vagy hangulat megteremtéséhez. Éppen ezért ár szerint növekvő sorrendbe rendezve is érdemes ránézni a kínálatunkban szereplő kültéri lámpákra, hiszen földbe szúrható olcsó kültéri lámpa már valamivel ezer forintnál kevesebbért is kapható, sőt egyes modellek esetében, ha többet vásárolsz, még kedvezményt is kapsz.

Milyen legyen a kültéri világítás teraszra?

Szeretnéd megtudni, hogy melyik a legjobb kültéri világítás teraszra? A válasz nem nehéz. Az ideális terasz világítás egy függőlámpa vagy fali lámpa IP 67-es védettséggel. Ha igazán jó látási viszonyokat szeretnél biztosítani az egész teraszon, még teljes sötétségben is, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy 25 W-nál nagyobb teljesítményű legyen a kültéri világítás teraszra.

Ne feledkezz meg a kültéri lámpa tartozékokról sem. Ebben a kategóriában hasznos tartozékokat és pótalkatrészeket találhatsz, amelyek bármikor jól jöhetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
IMMAX SIDE PIR érzékelővel Szállításra kész > 10 db
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft

2.
IMMAX PETTY PIR érzékelővel Szállításra kész > 5 db
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 990 Ft

3.
Philips Petronia 17394/93 / P0 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Fali lámpa - LED-es, 12 W teljesítmény, 1200 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 19,01 cm magas, 19,01 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
20 690 Ft

Még több
388 termék
4,7 30×
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
5,0
Philips Hue Festavia Fényfüzér, 20 m
Fényfüzér - okos funkciókkal,, kültéri használatra, hálózati tápellátás, 0,48 m hosszú kábel, Tuya és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
88 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23019
5,0
Viking Kültéri szolár LED lámpa mozgásérzékelővel S181
Fali lámpa - LED-es, 15 cm magas, 29,4 cm széles, IP65 védelem
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc22
3,6 12×
Solight LED kültéri világítás érzékelővel és állítható CCT-vel
LED lámpa - 18 W teljesítmény, 1350 lm fényáram,, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 7,1 cm max. magasság, 21,4 cm széles, IP54 védelem
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2022_001
4,4
IMMAX WING PIR érzékelővel, fekete színű
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 173 cm magas, 108 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_04
4,3
Immax SOLAR LED lámpa teraszra (1,5W, fekete)
LED reflektor - kültéri használatra, 1,5W teljesítmény, IP68 védelem, tápellátása napelemes, 50000 óra élettartam
4 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX19106
5,0
Philips Alpenglow 16494/30 / PN
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 17 cm magas, 18,1 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
Leárazás -28 %
9 690 Ft 13 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415k1
4,4
RETLUX RSL 243
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, IP65 védelem, tápellátása hálózati, méretei: 8 × 11,5 × 2 cm
3 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL013
VELAMP SL234
LED lámpa - meleg fényű (3000 K), anyaga: műanyag, 13,2 cm max. magasság, 6,7 cm széles, IP44 védelem
5 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IN23_07
3,0
IMMAX PETTY PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_07
Rábalux - Kültéri fali lámpa 1xE27 / 60 W / 230 V - Fali lámpa Típusok
3,0
Rábalux - Kültéri fali lámpa 1xE27 / 60 W / 230 V
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), max. teljesítmény: 60 W, 35 cm magas, anyaga: fém és üveg, IP43 védelem
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D1501
Philips Bridge 16351/93/16 - Fali lámpa Típusok
4,8
Philips Bridge 16351/93/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 970 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
16 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2559v2
3,3
WOOX R5113 intelligens LED-es reflektor PIR érzékelővel
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, 6500K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox22_27
Rábalux - kültéri fali lámpa 1xE27 / 14W IP44 - Fali lámpa Típusok
5,0
Rábalux - kültéri fali lámpa 1xE27 / 14W IP44
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), max. teljesítmény: 14 W, 10 cm magas, anyaga: műanyag, IP44 védelem
Szuper ár
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D703
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc20
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7
Kerti világítás - fali, kerti oszlop és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 1770 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
149 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PHL18026
4,5 10×
Philips Bustan IR 16484/93/P0
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4,5 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 9,2 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415r3
Philips Creek 15381/30/16 - Fali lámpa Típusok
4,8 24×
Philips Creek 15381/30/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 24 cm magas, 17,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2566g4
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Outdoor LightStrips 5M
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
101 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18130
4,5
Philips Hue White and Color Ambiance Outdoor LightStrips 2M
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
55 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18129
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7
Kerti világítás - fali és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 590 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
45 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL18027
4,3
RETLUX RGL 101
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 1,2 lm fényáram, hideg fényű (7500 K), 33,9 cm magas, 6,2 cm széles, anyaga: acél és műanyag, napelemes, IP44 védelem
1 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL009
4,8
Philips Bustan IR 4000K 16484/93/P3
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 1000 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 9,2 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
35 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415r4
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18020

Kültéri lámpák, kültéri világítás

Philips HueA Philips Hue segítségével minden eddiginél egyszerűbb a kültéri világítás kialakítása Az új Philips Hue Low volt termékeket úgy tervezték, hogy teljesen innovatív módon közelítsék meg a kültéri világítás kérdését. Milyen lehetőségeket kínál, mik az előnyei, és miért ajánljuk, hogy ezt a fajta világítást használd a kertedben, a teraszodon és a házad...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
Ismerkedj meg a Philips Hue vezérlés három újításával, amelyek egy lépéssel előrébb viszik az intelligens világítástechnikát. Ezek az újdonságok a továbbfejlesztett Hue Dimmer Switch V2, az új Philips Hue Wall Switch modul és a speciálisan kialakított Friends of Hue...
További cikkek

Kültéri lámpák, kültéri világítás

A Kültéri lámpák, kültéri világítás kategóriában összesen 388 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri lámpák, kültéri világítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kültéri lámpák, kültéri világítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kültéri lámpák, kültéri világítás vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ