KURZWEIL KA70 WH

Termékkatalógus
KURZWEIL KA70 WH
Színpadi zongora - 88 billentyű, dinamikus, Sustain és Footswitch pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás 60 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet és 3,5 mm Jack, tömege 10,7 kg, adapter és pedál a csomag része
Szuper ár
133 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KRZW002q1 Termékszám:  HN234453

KURZWEIL KA70 WH

Ha fontos, hogy minőségi hangszered legyen, amelyet a házban, vagy akár fellépéseken is használhatsz, dönts a hordozható színpadi zongora mellett az elismert KURZWEIL gyártótól. Teljes értékű kalapácsmechanikán játszhatsz, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint nagyszerű a hangzása, és a digitális effektek sem hiányoznak róla. 128 fokos rajta a polifónia és a hangok száma pedig 20 a különféle stílushoz. A híres KURZWEIL színpadi zongora tökéletesen kihasználható funkciókat vonultat fel, többek között: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...

Az ismert KURZWEIL KA70 WH színpadi zongora legfontosabb tulajdonságai

  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora 128 fokos polifóniát kínál
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű kalapácsmechanikás billentyű gondoskodik a parádés játékról
  • A hangok száma 20 a különböző hangzásokhoz
  • A beépített dinamikus billentyűzet kiválóan reagál a játék intenzitására
  • Az effekteknek hála a zongorajátékodat egyedivé is teheted hangszínszabályzó, chorus és reverb
  • Az elismert KURZWEIL színpadi zongora kínálatából nem hiányoznak a következő funkciók sem: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet és 3,5 mm Jack csatlakozást is kínál
  • Imádni fogod a beépített hangszórókat, amelyek teljesítménye 60 W
  • A színpadi zongorán kívül a csomag a következőt is tartalmazza: adapter és pedál Sustain és Footswitch

Imádni fogod ezt a színpadi zongorát kiváló tulajdonságai miatt

A színpadi zongora alapja egy dinamikus billentyűzet, amely képes reagálni a játék intenzitására. Hangszínszabályzó, chorus és reverb effekteket használhatsz a játékod egyedivé tételére. Olyan, mintha klasszikus zongorán játszanál a fényes a műanyag billentyűknek köszönhetően. A designt tökéletesen kiegészíti az elegáns fehér szín.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...

Remek beépített funkciókat kínáló színpadi zongora

A színpadi zongora használható stúdióban és fellépésekhez is, de otthoni gyakorlásra is jó megoldás. Hála az oktató funkcióknak, kezdők számára is megfelelő hangszer lehet, miközben megfelel a tapasztalt zenészek igényeinek, akik könnyen hordozható hangszert keresnek. A fejlettebb játékhoz rendelkezik osztott funkcióval. Lehetőséget kapsz a billentyűzet felosztására egy általad kiválasztott helyen, és a különböző hangok hozzárendelésére egy-egy részhez. Ezt azt jelenti, hogy lehetőséged van egy zongorahangra basszuskísérettel, és egy másik dallamra hegedűhanggal.

További funkciók teszik ezt a színpadi zongorát igazán érdekes hangszerré

A színpadi zongorán megtalálhatók a könnyen beállítható, népszerű kíséretek, hogy a zenésznek lehetősége legyen szinte egy egész zenekarral próbálni. A színpadi zongora lehetővé teszi saját szerzemények felvételét, így a menet közben felmerülő ötletek nem merülnek feledésbe. A hangprocesszor, amely a színpadi zongora központi eleme, különböző hangszerek kiváló minőségű szimulációit tartalmazza, és lehetővé teszi további hangok és effektek hozzáadását a saját igényeid szerint. A kezdők a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

Főbb be- és kimenetek a színpadi zongorán

A jól ismert KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet és 3,5 mm Jack kapcsolattal rendelkezik. A színpadi zongora egyik nagy előnye a fejhallgatón keresztüli hallgatás, ennek köszönhetően úgy játszhatsz, hogy jól halld magadat anélkül, hogy másokat zavarnál. A koncertezéshez beépített hangszórókkal rendelkezik, teljesítményük 60 W. Nem kell sok a zongorázáshoz, azonban a csomag a színpadi zongorán kívül a következőket is tartalmazza: adapter és pedál. A sustain vagy damper pedál nélkülözhetetlen bizonyos darabokhoz, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot akkor is, ha már nincs a billentyűn az ujjad. A lábkapcsoló pedál, közismert nevén footswitch minden zenész számára fontos felszerelés. Ez egy külső kapcsoló, amely lehetőséget kínál arra, hogy átkapcsold az erősítő beállításait zenélés közben.

MIDI:

USB és DIN

DIN MIDI:

MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host

Méretek:

137 × 1365 × 366 mm (ma x szé x mé)

Súlya:

10,7 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!
MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Fő tulajdonságok

Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
1 365 mm Kész!
Mélység
366 mm Kész!
Magasság
137 mm Kész!
Tömeg
10,7 kg Kész!

Jellemző

Hangok száma
20 Kész!
Polifónia
128 Kész!
Hangszóró teljesítmény
60 W Kész!
Effektek
Hangszínszabályzó, Chorus, Reverb Kész!
Funkciók
Oktató rendszer, Kíséret, Split, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Pedál Kész!
Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

További változatok KURZWEIL KA70 WH termékhez:

KURZWEIL KA70

Színpadi zongora - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain és Footswitch pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás 60 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack, tömege 10,7 kg, adapter és pedál a csomag része
Kosárba
145 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KURZWEIL KA70 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KURZWEIL KA70 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KURZWEIL KA70 WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA70 WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA70 WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ