AP+ nový vizuál Shop roku

MOTOROLA PIP 1500

Termékkatalógus
MOTOROLA PIP 1500
1,0 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY22718 Termékszám:  5055374713976
MOTOROLA PIP 1500 69 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

MOTOROLA PIP 1500

MOTOROLA PIP 1500 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Biztosítsd a legjobb ellenőrzést a kisbabád ágyában zajló események felett. A minőségi Motorola bébiőr nemcsak a hang-, hanem a képátvitel elvén is dolgozik. A kamerás bébiőrnek köszönhetően mindig tudni fogod, mi történik a szobában. A tökéletesen tiszta hang átvitele digitális jelként folyik, és hatótávolsága 300 m is lehet. Ennek a bébiőrnek sok csatornája van, és az analógokkal szemben nagyobb frekvencián működik, így városokba is ideális, ahol egyébként nagyobb a veszélye a jel zavarásának. De ha véletlenül elveszíted a jelet, vagy megszakad, a berendezés rövid hanggal figyelmeztet rá. A fő, szülő egység működéséről elem vagy a konnektor gondoskodik, a gyermek egységet pedig a konnektor működteti.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1500 ...
Bébiőr MOTOROLA PIP 1500 ...

A nagyszerű MOTOROLA PIP 1500 babamonitor fontos tulajdonságai

  • Motorola video bébiőr a kisbaba tökéletes megfigyelésére
  • A hang digitális átvitele
  • A jel hatótávolsága akár 300 m
  • A kiváló Motorola bébiőr lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Belsejében éjjellátót is rejt
  • A kitűnő Motorola bébiőr vetítéssel vagy hangokkal segít elaltatni a gyermeked
  • Ellenőrizd kisbabád egészségét a hőérzékelővel
  • A szülő egység tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A másik (gyermek) egység energiaforrása: hálózat (230 V)

A kiváló Motorola bébiőr népszerű funkciói

A modern technológiáknak köszönhetően a bébiőr több funkciót is kínál. Szimpatikus az éjjellátó mód, amellyel még akkor is azonnal megtudod, hogy a gyermek nem alszik, ha sötét van a szobájában. A nagyszerű Motorola bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a kétirányú adatátvitel lehetősége. Így amikor a gyermek mozgolódik az ágyban és nem tud aludni, messziről is beszélhetsz hozzá és megnyugtathatod. A szobában uralkodó nagyobb zajszint sem akadály, csak állítsd be a készüléken a szükséges hangerőt. A praktikus altatás mód többfunkciós berendezéssé fokozza a bébiőrt. Ezért a kiváló Motorola bébiőr nemcsak megfigyelni képes a kisbabát, hanem elalvás előtt még egy altatódalt is képes neki lejátszani.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1500 ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA PIP 1500
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ