AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×

Termékkatalógus
NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×
Napozókrém - vízálló
Kód:  OPA102s Termékszám:  OPA102s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×

Nem szereted a hagyományos fényvédő krémeket, mert örökké tart, amíg beszívódnak, és nem tudsz azonnal bemenni a vízbe? A Nivea pontosan erre gondolt, amikor megalkotta ezt a napvédőt. Az eredmény egy láthatatlan fényvédő gél, a NIVEA SUN Protect & Dry Touch SPF30. Gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Átfogó védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellenÉlvezd a leégés elleni azonnali védelmet a Nivea naptejjel. 

A NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry Touch SPF30 napvédő legfőbb jellemzői

  • Láthatatlan fényvédő gél a NIVEA márkától
  • Átfogó védelem az UVA és UVB sugarak ellen SPF30 védőfaktorral
  • Könnyen kenhető és beszívódó
  • A krém nem hagy zsíros réteget a bőrön
  • Azonnali védelem a napégés ellen
  • A Nivea fényvédő gél teljesen vízálló

Alkalmazás:
Vidd fel a krémet az egész testre és oszlasd el. Használd többször a nap folyamán a minőségi napvédelem érdekében, különösen sportolás közben, illetve ha gyakran tartózkodsz vízben.

Összetétel:
Aqua, Alcohol denat., C12-15 alkyl benzoate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate,Distarch phosphate, Tapioca starch, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, VP/hexadecene copolymer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopheryl acetate, Glycerin, Silica dimethyl silylate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer,Xanthan gum, Trisodium EDTA, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Parfum


Paraméterek

Védőfaktor
30 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 × Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2 ×. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF 30 2×.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ