Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Szabadon álló
(31)
Beépíthető
(19)
Belső kapacitás
Max. 19 l
(2)
20 -24 l
(42)
Min. 25 l
(6)
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(24)
Rozsdamentes acél
(9)
Ezüst
(9)
Szürke
(1)
Külső magasság
24,3 cm
45,6 cm
-
Külső szélesség
43,9 cm
59,5 cm
-
Külső mélység
31,5 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(19)
Nyomógombos
(26)
Érintőképernyős
(13)
Szűrés

A mikrohullámú sütő grill nélkül is az egyik legpraktikusabb konyhai segítőtárs. Az olyan alapvető funkciókon túl, mint a melegítés és az olvasztás, néhány mikrohullámú sütő gőzfőzési funkcióval is rendelkezik. Ezt különösen az egészséges étkezés hívei fogják értékelni. A választáskor különösen figyelj a mikrohullámú sütő űrtartalmára, teljesítményére és méreteire.

Tovább

Térfogat

  • A térfogat 15 és 50 liter között mozog.
  • A standard 17–19 literes mikrohullámú sütők problémába ütközhetnek pl. nagyobb baromfi olvasztásakor, de a szokásos melegítés simán megy velük.
  • A nagyobb mikrohullámú sütő grill nélkül használható nyaralóban, diákszállásokon vagy olyan helyeken, ahol nincs klasszikus beépíthető sütő.

Teljesítmény

  • Az ételek előkészítési idejét befolyásolja (általában elegendő az 1000 W).

Alapvető funkciók

  • Melegítés
  • Olvasztás – Néhány mikrohullámú sütő grill nélkül képes a súly alapján olvasztani, vagy megakadályozza, hogy a kenyérből ehetetlen tégla váljon.
  • Automatikus programok – A mai mikrohullámú sütők többsége automatikus programokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a főzést a kezdő szakácsok számára is.

Speciális funkciók

  • A gőzölés egy egészséges főzési módszer, amely akár az ételekben 50%-kal is több vitamint megőriz.
  • Néhány mikrohullámú sütő grill nélkül mobilalkalmazásokkal is összekapcsolható, mint például a Simply–Fi, amely receptekkel szolgál és iOS-re, valamint Androidra is telepíthető.

 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
50 termék
SAMSUNG MS23T5018AK/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, speciális belső felület, grill nélküli és gyors olvasztás, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 36,3 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33 × 36,3 cm (Ma×Sz×Mé)
75 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SAMMW020
1,0
DOMO DO3025
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 25 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,7 × 48,3 × 37,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 31,8 × 37,8 cm (Ma×Sz×Mé)
48 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMO007

Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül

A Mikrohullámú sütők grill funkció nélkül kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mikrohullámú sütők grill funkció nélkül Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mikrohullámú sütők grill funkció nélkül A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mikrohullámú sütők grill funkció nélkül A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mikrohullámú sütők grill funkció nélkül vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ