AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

MORA VT 332 CX

Termékkatalógus
MORA VT 332 CX
5 1 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület és belső világítás, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, gőzzel tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MORTR043 Termékszám:  738747
MORA VT 332 CX 76 490 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

MORA VT 332 CX

MORA VT 332 CX egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Egy modern konyha sem létezhet beépíthető sütő nélkül, amely sokoldalú felhasználása és praktikussága miatt pótolhatatlan. Ez a minőségi MORA VT 332 CX beépíthető sütő grillfunkcióval praktikus és modern választás a konyhába, amely hatékony és gazdaságos megoldást kínál az ételek elkészítéséhez. A sütő klasszikus kialakítása elegáns hatást kelt, és egyedi megjelenést kölcsönöz minden konyhának. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 77 l. Ez a konkrét MORA beépíthető sütő A energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Képernyő
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Műszaki vázlat

MORA VT 332 CX beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez a konkrét MORA beépíthető sütő kitűnik funkcionalitásával és klasszikus stílusával, ezáltal minden belső térbe tökéletesen illeszkedik
  • Teljes belső térfogata 77 l
  • Az elsőosztályú MORA beépíthető sütő A típusú energiaosztályba tartozik
  • A felfüggesztett rácsok könnyedén vezetik a tepsit
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • Lehetővé teszi a pékáruk és egyéb ételek könnyű és gyors kiolvasztását
  • Készítsd fel ízlelőbimbóidat a tökéletes grill élményre!
  • A sütő gyors előmelegítésének köszönhetően nem tart sokáig a fogások készítése
  • A felső és alsó sütési funkciók kombinálásával könnyedén megsütheted, grillezheted vagy akár melegítheted kedvenc ételed
  • A ventilátor biztosítja a forró levegő egyenletes keringetését a sütőben, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételeid gyorsan és hatékonyan készülnek el

Könnyítsd meg a sütést

Eme MORA VT 332 CX beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés szeretetét. A tepsik könnyed és biztonságos mozgatására vezetőrácsok állnak rendelkezésre. A sütő tisztántartása érdekében használjuk a speciális tisztítási programot, amely során egy vízzel töltött edényt helyezünk a sütőbe, és a felszabaduló gőz fokozatosan felszabadítja a szennyeződést. A következő lépésben már csak letöröljük egy nedves szivaccsal.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Oldalnézet

Ez a konkrét MORA beépíthető sütő több funkcióval is rendelkezik

Akár egy gyors ebéd vagy egy bonyolult vacsora, ez a lenyűgöző MORA VT 332 CX beépíthető sütő felkínálja a megfelelő programot. A pékáruk és egyéb ételek gyors kiolvasztása nagyszerű funkciója ennek a sütőnek. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetővé teszi az ételek gyors és egyszerű elkészítését.

Egyszerű ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző MORA VT 332 CX segítségével

Ez az adott MORA beépíthető sütő a lehető legegyszerűbbé teszi az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. A gyors előmelegítés funkciónak köszönhetően szinte azonnal megkezdhetjük a sütést. Az alsó és felső sütési funkciók kombinálásával gyerekjáték a sütés, grillezés és melegítés. Remek kiegészítő a ventilátor, amely lehetővé teszi a forró levegő keringetését, így az ételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Tartozékok
Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Jellemzők/technológia

Legfontosabb a biztonság és a könnyű karbantarthatóság

A lenyűgöző MORA beépíthető sütő funkciói növelik a biztonságot és egyszerűvé teszik karbantartását. A sütő kiváló minőségű belső ajtóval rendelkezik, amely kétrétegű biztonsági üvegből készült. Nagy előnye, hogy nem igényel bonyolult karbantartást. A hűtőrendszernek hála biztosak lehetünk benne, hogy nem hevülnek fel a sütő közelében lévő tárgyak. A sütő tökéletes összképét csak javítja a speciálisan kialakított felület, amely minimálisra csökkenti a látható ujjlenyomatokat.

A minőségi MORA VT 332 CX tulajdonságai, melyek örömet okoznak majd

Ezen MORA beépíthető sütő sütés közben biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot. A sütő belső világítása garantálja, hogy jobb rálátásunk legyen a készülő ételekre. A fennmaradó időt könnyen leolvashatjuk a sütő beépített modern kijelzőjéről. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsuk az étel elkészítésének pontos idejét. Nem kell izgulnunk a tökéletes végeredmény miatt, ugyanis az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően nyugodtan le is pihenhetünk. A csomagolás tartalma 1 tepsi és 1 rács. A csomagolás része egy hálózati kábel is csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő MORA VT 332 CX Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, kiolvasztás, alsó sütés és légkeverés

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Kétrétegű ajtóüveg, Időzítő, Kijelző, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Ujjlenyomat elleni felület, Belső világítás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!
Tepsik száma a csomagban
1 Kész!
Rácsok száma a csomagban
1 Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
77 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORA VT 332 CX
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ