Rapture 30 dnů na vrácení

Napelemek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Kis elektronikai eszközökhöz
(61)
Töltőállomáshoz
(49)
Tetőhöz
(4)
Panel típusa
Monokristályos
(66)
Polikristályos
(1)
Névleges teljesítmény
1,2 W
400 W
-
Tömeg
0,18 kg
43 kg
-
Szűrés

A napelemek minden naperőmű nélkülözhetetlen részét képezik. Gyakran házak és nyaralók tetején helyezik el őket, de néha kézi töltőállomások, mobiltelefonok, hangszórók és más elektronikai eszközök töltésére is használják ezeket a rendszereket. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan működnek a napelemes készülékek, és hogyan használható egy napelemes eszköz.

Tovább

Napelemek - fedezd fel a zöld energia erejét

A napelemet (nagyon leegyszerűsítve) nevethetjük egy olyan eszköznek, amely a fényt elektromos árammá alakítja. Az áramtermelésnek ez a módja számos előnnyel jár, amelyek közül a legfontosabb a környezetbarát jelleg. Milyen egyéb előnyökkel jár a napelem használata?

  • A tetőn elhelyezett napelemes rendszer önálló energiaellátást biztosít a nyaralók és családi házak számára.
  • A kis napelem rendszer olyan eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és napenergiával töltheted fel eszközeidet.
  • Hosszú távon a kezdeti beruházás ellenére pénzt takaríthatsz meg az energiaköltségeken.

i

A saját használatra szánt napelemek már nem csak a leggazdagabbak számára elérhetőek. A nagy napelemes rendszerek már támogatással is elérhetőek, kisebb napelem panelek már pár tízezer forinttól megtalálhatók. A napelem árak manapság már a kisebb költségvetésű családok számára is kedvezőek.

Napelem rendszer hely szerint

A napelemes rendszerek elsősorban elhelyezésük módjában különböznek. E kritérium alapján megkülönböztetünk helyhez kötött és mobil napelemes rendszer fajtákat. Mindkét változat számos pozitívummal jár, így csak rajtad múlik, melyiket részesíted előnyben.

Napelem házhoz

Napelem autóhoz vagy sátorhoz

A tetőn elhelyezett napelem nagyobb, de erősebb

A tetőn elhelyezett helyhez kötött napelemes rendszer helytakarékos megoldást jelent, nagy teljesítményű és hosszú élettartamú eszköz. Ez minden napelemes rendszer alapvető építőegysége, és otthonok, nyaralók vagy kereskedelmi létesítmények alternatív energiaellátására is használható.

Kis helyet foglaló mobil napelemek autóhoz vagy sátorhoz

A mobil napelem a fényképezőgép vagy a laptop áramforrásaként szolgálhat egy fotós expedíción; mobiltelefonok vagy GPS-nyomkövetők energiaforrásaként egy szafarin; de a lakókocsiban lévő készülékek számára is használható. Nem rendelkezik ugyanolyan teljesítménnyel, mint a fix napelem, de kompakt méretével és kifinomult kialakításával biztosan tetszeni fog.

A feszültséget tekintve a 220 V-os napelemes eszközök népszerűek. Lakókocsihoz vagy lakóautóhoz azonban jobb választás a 12V-os napelem, amely feszültségátalakító nélkül is használható.

Hogyan válasszunk napelemes eszközt?

Napelem és kimeríthetetlen forrásból származó energia használata mellett döntöttél? Van néhány fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned a vásárlás előtt. Ezek közé tartozik a napelem típusa és a kínált teljesítmény.

Napelem - monokristályos, polikristályos vagy amorf napelemes rendszer

A napelem leggyakrabban három változatban kapható. A monokristályos, a polikristályos és az amorf változatok hatékonyságukban, de árban is különböznek.

  • A monokristályos napelem a legnagyobb hatásfokkal rendelkező típus, ezért drágább, mint a többi modell.
  • A polikristályos napelemes rendszer könnyebben előállítható és így olcsóbb. Hátránya a kisebb teljesítmény.
  • Az amorf napelem rendszer még olyan helyeken is képes áramot termelni, ahol nincs közvetlen napfény.

i

Ha napelemes készüléket keresel a medencédhez, mindenképpen ellenőrizd annak vízállóságát.

A napelem teljesítménye

Minden napelem rendelkezik még egy fontos paraméterrel, amelyre oda kell figyelni – ez a teljesítmény. A mobiltelefonokhoz és számítógépekhez való kis napelem eszközök 10 és 40 W közötti teljesítményt képesek kezelni. A faház vagy lakókocsi áramellátására szolgáló napelemes készülékek teljesítménye általában 100 W-nál kezdődik. A teljes háztartások ellátására való napelemes rendszer elérheti a több kW (kilowatt) teljesítményt.

Napelem 100W

Előfordulhat, hogy csak messze található aljzat. A napelem rendszer kompakt megoldást kínál utazás közben is – az eszköz közvetlenül a készülékhez vagy akkumulátorhoz csatlakoztatható.

Mihez kezdjünk a napelem által termelt energiafelesleggel?

Ha a tetőre vagy a nyaralóban elhelyezett napelemes készülékek több áramot termelnek, mint amennyit fel tudsz használni, akkor azt egy töltőállomáson tárolhatod, vagy választhatsz napelemes töltésvezérlő eszközt is.

i

A töltőállomásokhoz való napelem nagyszerűen használható. Úgy működik, mint egy akkumulátor, amely tárolja az "összegyűjtött" energiát. Szerezz be napelem eszközöket töltőállomásokhoz.

Válassz használt napelemes eszközt

Olcsó napelemes eszközöket keresel? Outlet oldalunkon használt vagy új, de csomagolás nélküli árukat találsz, amelyekkel pénzt takaríthatsz meg, így akár napelemes töltőt vásárolhatsz. Ebben a kategóriában 100%-ban működő, garanciális termékeket találsz.

Tanácsra van szükséged a választáshoz? A vásárlói tapasztalatok jelezhetik a napelem minőségét. Válassz napelemes készüléket a vélemények figyelembe vételével.

Kiválasztottad a megfelelő napelem modellt? Ne feledkezz meg a tartozékokról sem

Bármilyen napelem típust is választasz, mindig van hozzá tartalék tápkábel, bővítő akkumulátor vagy szerelőkészlet. Nézz körül a napelem tartozékok kategóriánkban.

i

Szeretnél az áram mellett a meleg vízen is spórolni? Szerezz be napelemes eszközt a vízmelegítéshez. Kezdésnek vásárolj szolárzuhany típust.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
96 termék
Sandberg Solar Charger 21W 2xUSB+USB-C, napelemes töltő, fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, 21 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23,5 %, tömege: 1 kg mérete: 35,5×5×19,3 cm kimenetek: USB-A és USB-C
42 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sand23_06
5,0
ChoeTech 250w 4 panels Solar Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 250 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21 %, tömege: 5 kg mérete: 237×56×2,5 cm kimenetek: MC4
211 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHOTEc7
3,7
Choetech 200 W Solar Panel Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 7,9 kg mérete: 2395×535×24 mm kimenetek: MC4, USB-A és USB-C
159 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHOTEy18
4,5
Choetech 160W Solar Panel Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 160 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 6,2 kg mérete: 1520×675×30 mm kimenetek: MC4, USB-A és USB-C
125 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHOTEy17
3,0
AlzaPower MAX-E 100W - fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, töltőállomásokhoz és egyebekhez, 100 W teljesítmény, összecsukható, kimenetek 1x DC 18V / 5.56A, 1x USB 2.1A, autóakkumulátor töltő funkció, Sunpower cellák, monokristályos, hatékonyság 23,5%, LED töltésjelző , méretei 540x540x10mm (összecsukva), 1230x540x5mm (kihajtva)
122 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: APWSC530
5,0
ChoeTech 200W 4 paneles szolár töltő
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21 %, tömege: 5,15 kg mérete: 237×56×2,5 cm kimenetek: MC4
163 090 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: CHOTEc6
1,0
SwitchBot Solar Panel for Curtain 3
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, tömege: 0,35 kg mérete: 70,5×178,5×19,5 mm kimenetek: USB-C
9 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_28
Romoss Portable Power Station RSP100
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 100 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22,4 %, tömege: 4,34 kg mérete: 169,1×43,8×8 cm kimenetek: DC Jack és MC4
124 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RMS012b1
ChoeTech 100W Balcony Flexible Solar Panel
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 100 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 4 kg mérete: 1055×612×2,1 mm kimenetek: MC4
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHOTEc14
Sandberg Solar Charger 21W 2xUSB, napelemes töltő, fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz tömege: kimenetek: USB-A
24 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Sand23_03
EcoFlow 2 x 100W Rigid Solar Panel Combo
Napelem -, monokristályos, 100 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 6,2 kg mérete: 586×980×30 mm kimenetek: MC4
170 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EF02S10
Sandberg Solar Charger 40W QC3.0+PD+DC, napelemes töltő, fekete színű
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 40 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 1,4 kg mérete: 28,2×20,7×4,4 cm kimenetek: USB-A és USB-C
52 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Sand23_05
Sandberg napelemes töltő, 60W teljesítmény, QC3.0+PD+DC, fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 60 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 2,2 kg ×kimenetek: DC Jack
68 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNBGr1
Bluetti PV120
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 120 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23,4 %, tömege: 5,7 kg ×kimenetek: MC4
92 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BLUETTIb1
Bluetti PV350
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 350 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23,4 %, tömege: 13,9 kg ×kimenetek: MC4
265 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BLUETTIb3
Oukitel PV200E Solar Panel 200 W
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 7 kg mérete: 2349×536×25 mm kimenetek: MC4
163 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OUKb1
Viking napelem L180
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 180 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22,4 %, tömege: 6,45 kg mérete: 179,5×57,5×0,4 cm kimenetek: MC4
180 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VKNGa23
Viking napelem L90
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 90 W teljesítménnyel, hatékonyság: 24,4 %, tömege: 3,23 kg mérete: 1075×560×4 mm kimenetek: MC4
88 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGa22
Viking napelem HPD400
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 400 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 12,6 kg mérete: 900×590×100 mm kimenetek: MC4
269 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VKNGa24
Sandberg napelemes töltő, 200W, QC3.0+PD+DC, fekete
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 9 kg ×kimenetek: DC Jack
172 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNBGr3
Sandberg napelemes töltő, 100W, QC3.0+PD+DC, fekete
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 100 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 4,5 kg ×kimenetek: DC Jack
96 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNBGr2
5,0
ChoeTech 250w 4 panels Solar Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 250 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21 %, tömege: 5 kg mérete: 237×56×2,5 cm kimenetek: MC4
201 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CHOTEc7
Oukitel PV200E Solar Panel 200 W
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 7 kg mérete: 2349×536×25 mm kimenetek: MC4
154 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OUKb1
Viking napelem HPD400
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 400 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 12,6 kg mérete: 900×590×100 mm kimenetek: MC4
255 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VKNGa24

Napelemek

Napelemek

A Napelemek kategóriában összesen 96 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napelemek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napelemek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napelemek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napelemek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ