Niceboy ORYX K600

Termékkatalógus
Niceboy ORYX K600
4,7 30 értékelés
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, cseh kiosztás, USB, fekete
Billentyűzet kiosztása - Cseh
Kód:  NCB001g3 Termékszám:  8594182423730 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy ORYX K600

A Niceboy bemutatja a gamer kiegészítők új kollekcióját, amelyet ORYX névre kereszteltek és a lelkes gamerek igényeihez igazítottak. A Niceboy ORYX K600 mechanikus gamer billentyűzet a legjobb modellek közé sorolható. Kifinomult formatervezése ellenálló fém szerkezetében, csúcs-modern OUTEM red kapcsolóiban és stílusos RGBháttérvilágításában nyilvánul meg. Nem hiányozhat az anti-ghosting, a Windows-t lezáró funkció és az a szoftver sem, amelyben beállíthatod a háttérvilágítást és a makrókat.

A Niceboy ORYX K600 gamer billentyűzet főbb jellemzői

  • Minőségi vezetékes mechanikus billentyűzet
  • OUTEMU red kapcsolók
  • Állítható RGB háttérvilágítás
  • Ellenálló fém szerkezet
  • Teljes anti-ghosting (N-Key rollover)
  • Programozható makrók
  • ORYX szoftver
  • Windows lock funkció
  • Multimédiás gombok

Minőségi kialakítás

A Niceboy ORYX K600 gamer billentyűzetet prémium minőségű feldolgozás jellemzi ellenálló fém felülettel, pontosan ezért ideális választás az igazán ütős játékmaratonokhoz. A billentyűzet nívós OUTEMU red mechanikus kapcsolókkal készült, ezek akár 50 millió leütés élettartamig gondoskodnak a tökéletesen pontos irányításról az érzékenységcsökkenése nélkül.

Állítható RGB háttérvilágítás

A stílusos RGB háttérvilágítás megteremti a kellő hangulatot a játékhoz. Választhatsz a számos előre beállított szín- és játékmód közül, vagy lehetőséged van a háttérvilágítást személyre szabni az ORYX szoftverben is. Egyszerűen beállíthatod kizárólag az aktív, játékban használt billentyűk világítását is, így a többi billentyű nem vonja el afigyelmedet.

Anti-ghosting és Winlock funkciók

A minden billentyűre alkalmazható anti-ghosting funkció megbízhatóan ismeri fel az összes gomb egy időben történő lenyomását minden parancs helyes beteljesítéséhez. Ez biztosítja a játékban történő precíz irányítást, így előnyre tehetsz szert az ellenfeleiddel szemben. Emellett rendelkezésedre áll a Windows gomb lezárását szolgáló funkció is,így megelőzhető annak aktiválódása a csata közben.

Programozható makrók

Könnyedén konfigurálhatod a Niceboy ORYX K600 billentyűzetet a mellékelt ORYX szoftverrel. Itt lehetőséged van az egyes billentyűk számára beállítani a makrókat, létrehozhatsz profilokat vagy szabályozhatod az RGB háttérvilágítást is. A program felhasználói felülete jól átlátható.


Ergonomikus csuklótámasz

Egyes játékmaratonok akár több órás csatákat is jelenthetnek, így tehát az ergonómia kiemelt fontosságú a játékosok számára. A Niceboy ORYX K600 ehhez kellemes felületű, kényelmes csuklótámasszal járul hozzá, amely kiküszöböli a csukló elfáradását, így mindig teljes erővel kezdheted meg a csatákat.

Csomag tartalma

  • Niceboy ORYX K600 billentyűzet
  • Használati utasítás

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Billentyűzet formátum
100% Kész!
Típus
Mechanikus Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Billentyűzet formátum
100% Kész!
Típus
Mechanikus Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, Multimédiás gombok Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy ORYX K600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ORYX K600 - CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy ORYX K600.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ