Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Objektívek akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Márkák
Samyang
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő objektívek találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a objektívek kategóriában. A legolcsóbb objektívek keresed? Akkor nézd meg a olcsó objektívek kategóriát.
1 termék
Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 Sony FE - Objektív Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Samyang AF 35-150mm f/2-2,8 Sony FE
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Sony FE bajonett, Fullframe érzékelő, szűrőátmérő: 82 mm, por- és nedvességállóság, tömege: 1230 g
Leárazás -4 %
449 990 Ft 469 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SYG201a4
értékelésNikon Z f (TESZT): retro kamera páratlan stabilizálással Bemutatjuk a Nikon Z f tükör nélküli fényképezőgép tesztjét, amely a retro dizájnt a mesterséges intelligencia által vezérelt modern felvételi módokkal ötvözi. Mindezeken túl a Nikon Z f kiváló minőségű optikával is rendelkezik, és 24,5 megapixeles érzékelője egy...
Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról.
Digitális fényképezőgépOlympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ) Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
További cikkek

Objektívek akciós áron - Árnyesés

Az objektív fontos része minden digitális fényképezőgépnek. Olyan lencserendszerből áll, amely a tárgy fényképezése során a fényt az érzékelőre irányítja. A kompakt fényképezőgépekhez képest a digitális tükörreflexes fényképezőgépek cserélhető lencséket használnak. Ezek az adott fotózási körülmények alapján vagy a fotós igényeinek megfelelően választhatóak ki.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ