Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Okos lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(59)
Klasszikus
(1)
Retro
(1)
Indusztriális
(1)
Szín
Fehér
(35)
Fekete
(19)
Világos
(2)
Motívum
(1)
Narancssárga
(1)
Anyag
Fa
(2)
Gumi
(1)
Alumínium
(4)
Fém
(25)
Műanyag
(28)
Üveg
(2)
Polikarbonát
(1)
Helyiség
Konyhába
(7)
Gyerekszobába
(23)
Hálószobába
(54)
Nappaliba
(47)
Folyosóra
(1)
Dolgozószobába
(50)
Lámpa típusa
Asztali
(62)
Konnektorba
(1)
Fénydekoráció
(1)
További tulajdonságok
Smart
(62)
Állítható színhőmérséklet
(52)
Fényerő szabályzás
(50)
Mobilalkalmazás
(46)
Fényszín beállítás (RGB)
(43)
Foglalat
E14
(1)
Integrált fényforrás
(43)
Fényáram
150 lm
1800 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(55)
Semleges fehér
(54)
Hidegfehér
(52)
Energiafelhasználás
3 W
25 W
-
Szűrés

Az okos lámpa különlegessége, hogy egyedülálló módon képes csatlakozni okostelefonhoz vagy virtuális asszisztenshez, így távolról is vezérelhető. Szeretnéd a kanapéd kényelméből beállítani az okos lámpa fényerejét és színét a hangulatodnak vagy a helyzetednek megfelelően? Az okos lámpák esetében ez nem probléma. Mire lehet számítani?

Tovább

Mit tud egy okos lámpa?

Az egyes technológiáktól függően egy okos lámpa a következő funkciók közül néhányat kínálhat:

  • Az okos lámpa vezérelhető egy okos alkalmazáson keresztül.
  • Afényerő, a hőmérséklet vagy a szín beállításának lehetősége.
  • Hangvezérlés egy virtuális asszisztens segítségével.
  • Dinamikus világítás a háttérzene alapjá.
  • Fényprofilok létrehozása az egyes helyiségekhez és napszakokhoz.
  • A kijelzővel ellátott LED asztali lámpa kijelzi az időt, a hőmérsékletet és egyéb információkat.
  • A világítás véletlenszerű be- és kikapcsolása ünnepek alatt, mint vagyonvédelmi funkció.

Kipukkant az izzó a lámpádban, és nem tudod, milyen típust vegyél? Egy okos lámpa leggyakrabban LED izzókat használ, de ennek ellenére javasoljuk, hogy nézd meg a használati útmutatót.

Az okos lámpa különböző formákat ölthet

Az okos lámpa négy különböző formát ölthet. Válaszd a megfelelőt.

  1. Egy okos asztali lámpa hasznos a kényelmes világításban történő munkavégzéshez, házi feladat készítéséhez vagy olvasáshoz.
  2. Egy okos állólámpa több helyet foglal el, és leginkább a nappaliba vagy a hálószobába alkalmas.
  3. Az érintéses okos lámpa gombnyomás nélküli, egyszerű érintésvezérlést kínál.
  4. A vezeték nélküli okos lámpa nem igényel hálózati csatlakozást, és alkalmas a konnektortól távol eső helyekre.

Okos asztali lámpa
Okos asztali lámpa

Okos állólámpa
Okos állólámpa

Elemes érintős lámpa
Érintős lámpa

Vezeték nélküli okos lámpa
Vezeték nélküli okos lámpa

Az okos lámpa nem az egyetlen megoldás az okos világítás kiépítéséhez

Okos lámpa alapvetően bármilyen lámpa lehet, amelybe egy speciális okos izzót helyezel. Ez alapvetően azonos funkciókat kínál, és szinte bármilyen lámpát okos lámpává varázsol az otthonodban.

A vezeték nélküli világítás az okos lámpák egyik legújabb típusa, amely jó szolgálatot tesz a beltér vagy a terasz megvilágításában. A kábelek hiányának köszönhetően az elemes (akkumulátoros) vezeték nélküli okos lámpa könnyen hordozható, és akár több órán át világíthat anélkül, hogy csatlakoztatni kellene a konnektorba.

Az okos lámpa csatlakoztatása más eszközökhöz

Okos lámpa vásárlása előtt fontos, hogy ellenőrizd, hogy a kedvenced azon okos lámpák közé tartozik-e, amelyek kompatibilisek a telefonoddal vagy a hangalapú asszisztenssel. Az okos lámpa vezérlése leggyakrabban egy alkalmazáson keresztül történik, amely nem biztos, hogy elérhető a készülékeden. Az okos lámpák csatlakoztathatóságát leggyakrabban Bluetooth vagy Wi-Fi biztosítja.

Az okos lámpa támogatja a telefon operációs rendszerét?

Nem minden okos lámpa támogatja az összes okostelefon operációs rendszerét, ezért fontos, hogy a választáskor figyeljünk erre a paraméterre. A legtöbb okos lámpa kompatibilis az iOS és az Android rendszerrel is, így inkább a Windows okostelefonok tulajdonosainak kell figyelniük a kompatibilitásra.

i

Egy okos LED asztali lámpa igényelhet egy úgynevezett hidat

Egy LED-es asztali okos lámpa telepítéséhez speciális központi egységre vagy hídra lehet szükség. Ezután összekapcsolhatod más okos otthoni eszközökkel.

Az okos lámpa kompatibilitása az otthoni asszisztenssel

Az okos lámpa egy okos asszisztenshez is csatlakoztatható, és hanggal vezérelhető. A leggyakoribbak közé tartozik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple HomeKit. Ezek a támogatott eszközök, hang és funkciók tekintetében különböznek egymástól.

Nem találtad meg a neked való okos lámpát? Tekintse meg okos világítás részlegünket, ahol az okosvilágítás széles választékát kínáljuk.

A zene szerelmesei számára léteznek hangszóróval ellátott okos lámpák

Ha a zene kedvelője vagy, akkor lehet, hogy hangszóróval ellátott okos lámpa lesz a megfelelő választásod. Beépített hangszóróval rendelkezik és képes a fényeket manipulálni. Az okos lámpa fényének és a zenének a fúziója lehetővé teszi, hogy olyan élményben legyen részed, amit eddig még nem tapasztaltál.

Okos lámpa és a dizájn

Az okos lámpa többféle kivitelben kapható, a modern stílus nem az egyetlen lehetőség. Választhatsz retro okos lámpa modelleket, klasszikus lámpákat vagy olyan tervezési változatokat, amelyek érdekes elemei lesznek a belső térnek.

Spéci gamer okos lámpa

A hatszög alakú gamer okos lámpa nagyon különleges formájú. Színválasztékával remekül kiegészítheti a játékbarlangodat vagy a forgatási stúdiódat.

i

Olcsó LED okos lámpák

Költséghatékonyan szeretnél vásárolni? Nézz körül az olcsó okos lámpák kategóriában, ahol különböző kedvezményes termékek várnak rád.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
62 termék
5,0
Rabalux 74001 Mosley
Asztali lámpa - modern stílus, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), 25 W teljesítmény, SMART, mérete 43 × 25 cm (Ma×Sz)
23 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Rbx23_18
Philips Hue Gradient Signe asztali lámpa tölgy - Asztali lámpa Típusok
5,0
Philips Hue Gradient Signe asztali lámpa tölgy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, motívum kivitel, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, vezérlés mobilalkalmazással, hangvezérlés, fényszín beállítás, SMART, mérete 55,3 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H)
98 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL22014
4,0
Tellur Smart Light WiFi asztali lámpa töltővel, fehér színben
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 10 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, érintésvezérlés, hangvezérlés, dönthető, fényszín beállítás, SMART, mérete 43,5 × 15 × 4 cm (Ma×Sz×H)
29 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Tellur22_02
Yeelight LED Smart Lamp D2-Co branded with Razer
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 5 W teljesítmény, 240 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (1700-6500 K), érintésvezérlés, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 10 cm max. magasság, 14 cm széles, IP20 védelem
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel23_01
5,0 16×
Philips Hue Wellness 40801/30/P7
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 9,5 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, SMART, mérete 19,3 × 18,6 × 18,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 19,6 cm
49 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO510g
1,0
Rabalux 74015 Deshal
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, 7 W teljesítmény, kapcsolóval, SMART
15 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_07
NEDIS LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, időzítő, SMART, mérete 59,5 × 17 cm (Ma×H)
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NEDIS2181
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
35 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHL20002
4,5
Philips Hue Wellner 44401/56/P6
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 9,5 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 19,2 × 26,8 × 26,8 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 19,2 cm
46 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ESO510h
4,6
Philips Hue Bloom v2 Fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 7,1 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 10,1 × 12,6 × 13 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10,1 cm
31 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PHL20031
4,9 15×
Philips Hue Iris fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, világos kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 8,1 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, fényszín beállítás, SMART, mérete 22,2 × 16,5 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 15 cm
36 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PHL20052
4,9 43×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Extention pack 78203/31/P7
Díszvilágítás - smart, LED, dimmelhető, teljesítmény 6 W, fényáram 500 lm, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), ZigBee és Bluetooth kapcsolat, vezérlés alkalmazással, kompatibilis az Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa alkalmazással, minden funkció használatához híd szükséges, magasság 3,6 cm, szélesség 4,4 cm, anyag: műanyag, IP20 , ez a szett nem tartalmaz tápegységet, ez egy szett a standard szett bővítéséhez
25 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHL18127
4,9 43×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Extention pack 78203/31/P7
Díszvilágítás - smart, LED, dimmelhető, teljesítmény 6 W, fényáram 500 lm, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), ZigBee és Bluetooth kapcsolat, vezérlés alkalmazással, kompatibilis az Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa alkalmazással, minden funkció használatához híd szükséges, magasság 3,6 cm, szélesség 4,4 cm, anyag: műanyag, IP20 , ez a szett nem tartalmaz tápegységet, ez egy szett a standard szett bővítéséhez
22 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PHL18127
3,5 13×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
LED lámpa - okos funkciókkal, 5 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 14,5 cm max. magasság, 14,8 cm széles
28 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: YeeLa38
5,0 20×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Extention pack 78203/30/P7
Díszvilágítás - smart, LED, szabályozható, fogyasztás 6 W, 530 lm, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), ZigBee és Bluetooth kapcsolaton keresztül, cseh nyelvű alkalmazással vezérelhető, kompatibilis az Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa alkalmazásokkal, a funkciók használatához híd szükséges, magassága 3,6 cm, szélessége 4,4 cm, anyaga műanyag, IP20 védettség, a készlet nem tartalmaz tápegységet, csak kiegészítő készlet a standard készlethez
25 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHL18124
4,9 15×
Philips Hue Iris fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 8,1 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, fényszín beállítás, SMART, mérete 22,2 × 16,5 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 15 cm
38 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PHL20053
3,5 13×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
LED lámpa - okos funkciókkal, 5 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 14,5 cm max. magasság, 14,8 cm széles
25 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: YeeLa38
3,0
Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (clamp version)
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér és fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 12 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, kapcsolóval, SMART, mérete 50,7 × 39,3 × 34,4 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 47,5 cm
33 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Yeel22_02
5,0
YEELIGHT Beam RGBIC Light bar
LED lámpa - okos funkciókkal, 12 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: alumínium és műanyag, 40,21 cm max. magasság, 12 cm széles
58 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel23_04
Philips Hue Play Gradient Light Tube compact, fehér - Díszvilágítás
Típusok
5,0
Philips Hue Play Gradient Light Tube compact, fehér
Díszvilágítás - sima színátmenetek, különböző effektek létrehozásának lehetősége, 40"-tól 55"-ig terjedő tévékészülékekhez alkalmas
82 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21068
4,0
Tellur Smart Light WiFi asztali lámpa töltővel, fehér színben
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 10 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, érintésvezérlés, hangvezérlés, dönthető, fényszín beállítás, SMART, mérete 43,5 × 15 × 4 cm (Ma×Sz×H)
27 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Tellur22_02
1,0
Rabalux 74015 Deshal
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, 7 W teljesítmény, kapcsolóval, SMART
15 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_07
Meross Smart Wi-Fi Ambient Light 430
LED lámpa - okos funkciókkal, 6 W teljesítmény, 400 lm fényáram,, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: fém és műanyag, 18 cm max. magasság, 10 cm széles
18 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer24_03
Meross Smart Wi-Fi Ambient Light
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő,, távirányítóval vezérelhető, érintésvezérlés, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, anyaga: műanyag, 18 cm max. magasság, 10 cm széles
14 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mer23_08

Okos lámpák

Okos lámpák

A Okos lámpák kategóriában összesen 62 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ