Shop roku 30 dnů na vrácení

OnePlus Nord CE 2 5 G

Termékkatalógus
OnePlus Nord CE 2 5 G
4,6 13 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  ONE0082ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OnePlus Nord CE 2 5 G

A(z) OnePlus Nord CE 2 5G készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A három kamera jóvoltából fenomenális képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. A memória kapacitása 8 GB. Erőforrásait tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) OnePlus Nord CE 2 5G mobilt jókora kapacitású 4500 mAh akksi tartja életben. További pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is ellátták. Vízálló kivitele sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Nem tudsz meglenni internet nélkül? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) OnePlus mobilja Oxygen OS kiegészítést is kapott.

A(z) OnePlus Nord CE 2 5G okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya: Dual SIM + memóriakártya
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • MediaTek Dimensity 900 5G processzor és 8 GB RAM
  • GPU: Mali G68 MC4
  • Az NFC lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 64 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 65 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) OnePlus telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) OnePlus Nord CE 2 5G mobil kijelzője és kamerája

képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket kínál miközben alig terheli meg az akksit. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) OnePlus Nord CE 2 5G okostelefon modern három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,79) fölöttébb elégedett leszel. Videófelvételek készítése közben elengedhetetlen az elektronikus stabilizáció. A hatékony autofókusz nagymértékben javítja a képminőséget. Egy praktikus dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) OnePlus Nord CE 2 5G további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyszerre két SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A(z) OnePlus Nord CE 2 5G telefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe épített modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő funkció lehetővé teszi az okostelefon instant feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android



Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OnePlus Nord CE 2 5 G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OnePlus Nord CE 2 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OnePlus Nord CE 2 5G.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ