Shop roku Akvizice ApF HU

PB gáztűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütő térfogata
59 l
65 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(2)
Függő rácsok
(2)
Teljesítmény
2,25 kW
3,1 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(2)
Nem
(3)
Szín
Fehér
(2)
Rozsdamentes acél
(3)
Szűrés

A palackos gáztűzhely ideális megoldást jelent azok számára, akik a főzés rugalmas és hatékony módját keresik. Ez a pb gáztűzhely kiváló választást jelent nyaralókba, kempingekbe vagy otthoni vészhelyzeti megoldásként. Az alábbi sorokban megtudhatod, hogyan választható ki a legjobb palackos gáztűzhely a biztonság, a teljesítmény és a könnyű használat szempontjából. Ha szeretnéd szabadjára engedni kreativitásodat a konyhában, merülj el a palackos gáztűzhelyek világában. Olvass tovább!

Tovább

Palackos gáztűzhely vagy gázüzemű tűzhely? Válaszd az univerzális megoldást

A palackos gáztűzhely elsősorban az általa használt fűtőanyag típusában, valamint a csatlakozások és a fúvókák kialakításában különbözik a társaitól. Míg a földgáz fix csatlakozón keresztül kerül a lakásokba, addig a propán-bután gyakran palackokban kerül felhasználásra, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a tűzhely elhelyezésében. A palackok azonban rendszeres cserét igényelnek. A legtöbb modern gáztűzhely úgy van kialakítva, hogy mindkét típushoz kompatibilis legyen.

  • A gáztűzhely palackos változata ugyanolyan kényelmet és főzési sebességet biztosít, mint más gáztűzhely.
  • Használható félreeső nyaralókban vagy olyan helyeken is, ahol nincs gázvezeték.
  • Választható palackos gáztűzhely elektromos vagy gáz sütővel.

i

Pb gáztűzhely vásárlását fontolgatod? A palackos gáztűzhely mellé megfelelő fúvókákra is szükséged lesz

Míg a pb palackos gáztűzhely esetében a fúvókáknak képesnek kell lenniük kezelni a palackokból származó magasabb nyomást, a földgáz esetén a fúvókák alacsonyabb nyomáshoz vannak tervezve, ami jellemző erre az energiaforrásra. A fúvókáknak ez a változása kritikus fontosságú a tűzhely biztonságos és hatékony használata szempontjából, és szakszerű beszerelést igényel.

Milyen palackos gáztűzhely mellett tedd le a voksod? Vedd figyelembe a típusát, stílusát és méreteit

A gáztűzhely palackos változata kiválasztásánál fontos figyelembe venned néhány kulcsfontosságú tényezőt, hogy az új készüléked megfeleljen az igényeidnek és biztonságosan működjön. Különösen figyelj a készülék méretére, az égők számára, az általános kialakításra és a készülék által kínált funkciókra. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a pb gáztűzhely a főzőlapon kívül egy sütővel is rendelkezik, amely különböző funkciókkal és kialakítással van ellátva.

  • A kombinált palackos gáztűzhely egy nagyon gyakori és népszerű megoldás, amely egy gázfőzőlap és egy elektromos sütő kombinációjából áll. Ez utóbbi több funkciót és jobb vezérlést kínál, mint a gáztűzhely, de 230 V-os elektromos csatlakozást igényel.
  • A palackos gáztűzhely főzőlappal és gáztűzhellyel rendelkezik, melyek szintén gázzal működnek. Ideális választás olyan helyeken, ahol nincsenek kiépített gázvezetékek.

A palackos gáztűzhely a különböző színek és stílusok széles választékának köszönhetően gyönyörűen illeszkedik a konyhádhoz is. Szerezz be egy fehér retró tűzhelyt egy provence-i stílusú konyhához, vagy egy elegáns szürke darabot egy modernebb konyhához. A választás teljesen a te kezedben van.

A palackos gáztűzhely gázfőzőlappal gyorsan és hatékonyan főz

A gáztűzhely palackos változata nagyméretű főzőlappal rendelkezik, amely élvezetessé teszi a főzést. Választható 4 vagy 5 égős változat, vasmagos vagy zománcozott rácsokkal. Ez a tűzhely mosásakor eltávolítható. Az alapfelszereltséghez tartozik az égő biztonsági zárja és az automatikus vagy beépített gyújtás. Egyes modellekhez billenő lap, időzítő vagy kijelző is tartozhat.


SIGURO kombinált gáztűzhely palackos
Kombinált palackos gáztűzhely

retro gáztűzhely palackos
Retro palackos gáztűzhely

Nagy palackos gáztűzhely
Nagy palackos gáztűzhely

i

A gáztűzhely palackos változatának megfelelő méretekkel kell rendelkeznie

A gáztűzhely palackos változata különböző méretekben kapható, amelyeket a főzőlap mérete, valamint a sütő teljes térfogata határoz meg, amely 40 liter és 100 liter között mozog. Ezért olyan méretet válassz, amely megfelel a konyhádban rendelkezésre álló helynek és az elkészíteni kívánt ételek mennyiségének. A pb gáztűzhelyek szokásos szélessége 60 cm.

A kombinált palackos gáztűzhely és teljesen gázzal működő tűzhely számos funkciót kínál

A palackos gáztűzhely alkalmas főzésre és sütésre. Akár elektromos, akár gázüzemű sütőt választasz, nézd meg a funkciókat és a specifikációkat. A hasznos funkciók közé tartozik a kijelző, a gyerekzár, a tompított ajtónyitás, az időzítő vagy a világítás. Nézd meg a fűtőelem elhelyezkedését is, amely lehet felül, alul vagy kör alakú. Ez általában többféle programot biztosít a sütőnek, és meghatározza a maximális hőmérsékletet, amely akár 260 °C is lehet.

  • A gáztűzhely palackos változata tartalmazhat sütőprogramokat, mint például grillezés, leolvasztás, statikus főzés, gyors előmelegítés és még sok más.
  • Az ajtóüveg lehet dupla, tripla vagy kivehető.
  • A pb gáztűzhely által kínált sütőtisztítás katalitikus, öntisztító vagy hidrolitikus.
  • Válogathatsz a teleszkópos sütősín pár, a függő rács vagy a nyomólemez között.

A pb palackos gáztűzhely különböző számú tepsivel és ráccsal rendelkezhet. Mindig ellenőrizd, hogy mi minden jár a választott termékhez. Ha szükséges, mindenképpen szerezd be a sütőformák és tepsik néhány darabját, hogy ne hiányozzon semmi a főzés során.

Hogyan csatlakoztatható egy palackos gáztűzhely egy elektromos sütőhöz?

Ha egy gáztűzhelyt szeretnél a palackhoz csatlakoztatni, akkor szükséged lesz egy palackra és a megfelelő fúvókákra. Elektromos sütő bekötéséhez ezután 230 V-ra, illetve egyes modellek esetében akár 400 V-ra átalakított tápegységre lesz szükséged. Ellenőrizd, hogy az általad választott pb gáztűzhelyek tartalmaznak-e hálózati kábelt dugóval vagy anélkül, vagy külön kell megvásárolnod a hálózati kábelt.

i

A palackos gáztűzhely elektromos sütőjének teljesítményét és fogyasztását a teljesítménye határozza meg

Az elektromos sütővel rendelkező palackos gáztűzhely teljesítménye és főzési hatékonysága szempontjából kulcsfontosságú paraméter a pb gáztűzhely teljesítménye. A magasabb wattfokozat azt jelenti, hogy a sütő gyorsabban eléri a kívánt hőmérsékletet, és alkalmasabb az intenzívebb sütéshez. Ezzel szemben az alacsonyabb wattfokozat jellemzően kisebb sütővel jár együtt, amely mindennapi főzésre és sütésre alkalmas.

Milyen energiaminősítéssel rendelkezik egy gáztűzhely palackos változata?

Az elektromos sütővel ellátott palackos gáztűzhelyek sok háztartás számára hatékony és praktikus választást jelentenek. A legtöbb ilyen kályha A energiaminősítéssel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy a lehető legkisebb legyen az energiafogyasztás, miközben optimális teljesítményt nyújtanak. Az egy főzési ciklusra jutó energiafogyasztás jellemzően 0,7 és 1,7 kWh között mozog, ami fontos azok számára, akik gazdaságos megoldást keresnek főzési és sütési igényeik kielégítésére.

Még mindig nem tudod eldönteni, hogy a palackos gáztűzhely lenne-e a megfelelő választás? Olvasd el a Hogyan válassz tűzhelyet (ÚTMUTATÓ), cikkünket, amelyben hasznos tanácsokat és tippeket találsz. Kínálatunkban gáztűzhelyek és elektromos tűzhelyek kaphatók.

A palackos gáztűzhely rendszeres karbantartást igényel

A palackos gáztűzhely karbantartása kulcsfontosságú a hosszú távú működőképesség, biztonság és hatékonyság szempontjából. A rendszeres és megfelelő ápolás segít megelőzni a problémákat, meghosszabbítja a készülék élettartamát, és biztosítja, hogy a főzés mindig a lehető legjobban menjen. Minden használat után hagyd kihűlni a tűzhelyt, majd nedves ruhával töröld át, hogy eltávolítsad az ételmaradékokat és a zsírt. A palackon lévő fúvókákat rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell a dugulások megelőzése érdekében, és a további biztonság érdekében rendszeresen ellenőrizd a tömlőket és a csatlakozásokat, különösen akkor, ha nemrég cserélted ki a gázpalackot.

i

Megfizethető árú palackos gáztűzhely után kutatsz? A PB gáztűzhelyek - használt oldal kedvezőbb áron kínálja neked ezeket a termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E Szállításra kész 3 db
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
154 990 Ft

2.
INDESIT IS5G5PHX/E Szállításra kész 1 db
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
149 990 Ft

5 termék
5,0
INDESIT IS5G5PHX/E
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
149 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHRSP008
4,4 20×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRSP001
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
154 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHRSP001
4,4 20×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
127 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SGRSP001
3,5
INDESIT IS5G4KHW/E
Tűzhely - A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, SÜTŐ: sütőprogramok grill, felső fűtés és alsó fűtés, fehér kivitel
149 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHRSP011

PB gáztűzhelyek

A PB gáztűzhelyek kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PB gáztűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PB gáztűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PB gáztűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ