AP+ nový vizuál Effaclar

PAMPERS pelenkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
1
(9)
2
(11)
3
(19)
4
(27)
4+
(1)
Gyermek min. súlya
0 kg
27 kg
-
Gyermek max. súlya
2,5 kg
43 kg
-
Darabszám
9 db
240 db
-
Szűrés
pelenka Pampers Premium Care
Pampers Premium Care

A légiesen puha Pampers pelenkák maximális kényelmet és akár 12 órán át tartó szárazságot biztosítanak a babának. Extra finom anyagból készülnek és nedvességjelző csíkkal vannak ellátva.

pelenka Pampers Pants
Pampers Pants

A Pampers bugyipelenka nem korlátozza a kis felfedezőket a mozgásban, ugyanakkor biztosítja számukra a szükséges kényelmet és komfortérzetet.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection

A baba érzékeny bőrének a lehető leggyengédebb ápolásra van szüksége, melyről a Pure Protection hipoallergén, prémium pamutból készült Pampers pelenka gondoskodik. 0% illatanyag, 100% száraz érzés.

pelenka Pampers Premium Pants
Pampers Premium Care Pants

Selymesen puha, légáteresztő és kényelmes minden helyzetben – ez a bugyipelenka kifejezetten a legizgágább babák számára készült.

pelenka Pampers Active Baby
Pampers Active Baby

A legrugalmasabb Pampers pelenka tökéletesen szárazon tartja a babát az éjszakai alvás és a világ aktív felfedezése közben egyaránt.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Splashers

A Pampers Splashers úszópelenkák biztosítják a babák számára a gondtalan vízi szórakozást. Vízállóak, rugalmas derékrésszel rendelkeznek, és könnyen feladhatók.

Pampers Premium Care

A Pampers Premium Care az eddigi legpuhább Pampers pelenka, amely akár 12 órán át szárazon tartja a kisbaba bőrét. Mivel ezek a Pampers pelenkák kifogástalan kényelmet és védelmet nyújtanak, elnyerték a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlását. Az egyedülálló Heart Quilts nedvszívó réteg selymesen puha érzetet biztosít, miközben hatékonyan szívja magába a nedvességet. A pelenka elülső része anatómiailag úgy van kialakítva, hogy ne irritálja a baba köldöke körüli érzékeny bőrt. A népszerű nedvességjelző csík megváltoztatja a színét, ha a pelenkát ki kell cserélni.

Pampers Pants

Amikor a baba elkezd többet mozgolódni, eljött a bugyipelenka ideje. Szabad mozgást biztosít, ugyanakkor rendelkezik a Pampers pelenkák minden előnyével - tökéletesen légáteresztő, puha és akár 12 órán át szárazon tartja a babát. A Pampers bugyipelenka rugalmas derék- és lábszár körüli gumírozással van ellátva, ennek köszönhetően minden babára tökéletesen illeszkedik. Ezt a pelenkatípus akkor is hasznosnak bizonyul, amikor a babát már bilire szoktatod, mivel egyszerűen fel- és lehúzható, akár egy alsónemű.

Pampers Pure Protection

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni a baba bőrét. Prémium minőségű pamutból, puha növényi rostokból és egyéb gondosan válogatott anyagokból készülnek. 0% illatanyag, klóros és latexes fehérítőszer, 100% száraz érzés. Ezek a Pampers pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják. Mivel a baba megérdemli a gyengéd, kompromisszumok nélküli bőrápolást, a Pampers Pure Protection pelenkák akár 12 órán át megbízhatóan száraz érzetet biztosítanak. Megnyugvást nyújthat számodra a nedvességjelző csík, babádnak pedig biztosan tetszeni fognak rajta a vidám rajzok. A Pampers Pure Protection pelenkák bolyhos, fenntartható forrásból származó cellulózból készülnek, gyártásukhoz egy norvégiai szélerőműből származó, 100%-ban megújuló villamos energiát használnak.

Pampers Premium Care Pants

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák ultra nedvszívó maggal és nedvességjelző csíkkal lettek ellátva. A rendkívül légáteresztő mikropórusoknak és a krémtartalomnak köszönhetően ezek a pelenkák alkalmasak a nagyon érzékeny bőrű babák számára is. A Pampers Premium Care bugyipelenka ideális a már tipegő babáknak, hiszen nem korlátozza őket a mozgásban, és olyan puha, hogy a baba észre sem veszi, hogy rajta van.

Pampers Active Baby

A népszerű Pampers Active Baby pelenkák maximális kényelmet és megfelelő szárazságot biztosítanak a babának nappal és éjszaka egyaránt. Az új, továbbfejlesztett Pampers Active Baby pelenka lábszár körüli mandzsettája 2x szorosabb, ennek köszönhetően jobban véd a szivárgás ellen (a korábbi Active Baby Pampers pelenka 1-5. méreteihez képest). A baba tökéletes védelemben részesül a világ akciódús felfedezése és az éjszakai alvás során.

Pampers Splashers

A Pampers Splashers eldobható úszópelenkákban a csöppség gondtalanul lubickolhat a vízben. A hagyományos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers nem szívja magába a vizet, így nedves és száraz állapotban is kényelmesen illeszkedik a baba testéhez. A Splashers úszópelenkák dupla szivárgásgátló szegéllyel rendelkeznek, amely megbízható védelmet nyújt a vízben. Ez a fajta Pampers pelenka kényelmesen illeszkedik a baba lábai köré és távol tartja a szennyeződéseket. A Splashers ezért ideális pelenka medencés lubickoláshoz, strandra, víziparkba stb. Csak a Pampers Splashers úszópelenka rendelkezik elasztikus derékpánttal, ennek köszönhetően pontosan úgy illeszkedik, mint egy fürdőruha, és még nedves állapotban is könnyen fel- és levehető. A Pampers Splashers úszópelenka oldala könnyen kioldható, ennek köszönhetően a vetkőztetés könnyebb, mint valaha. Úszás témájú rajzok díszítik, így valódi fürdőruhának tűnik. A Pampers Splashers felhőtlen medencés fürdőzést biztosít a kicsik számára.

Pampers pelenka méretek

A különféle Pampers méretek számozással kerülnek megjelölésre a csomagoláson, mely szám a baba súlyára vonatkozik. Egy átlagos, néhány hónapos baba számára többnyire a Pampers pelenka 2-es számmal jelölt változata a megfelelő. Általánosságban az alábbiak szerint írhatók le a Pampers pelenka méretek:

  • Pampers pelenka 0 – koraszülötteknek 2,5 kg-ig

  • Pampers pelenka 1 – újszülötteknek 2,5-5 kg

  • Pampers pelenka 2 – 3 és 6 kg között

  • Pampers pelenka 3 – 4 és 9 kg között

  • Pampers pelenka 4 – 7 és 14 kg között

  • Pampers pelenka 5 – 11 és 18 kg között

  • Pampers pelenka 6 – 15 kg-tól felfelé

  • Pampers pelenka 7 – 16 és 26 kg között

Pampers pelenka akció

Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, jó helyen jársz, hiszen áruházunkban rendszeresen számos Pampers pelenka akció vár rád. Tekintsd meg akciós Pampers pelenka kínálatunkat és válogass kedvedre.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
131 termék
5,0
Pampers Pants, 7 (114 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 114 db - 142,02 Ft/db
16 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23122
Pampers Premium Care Pants, 7 (80 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 18×
Pampers Premium Care Pants, 7 (80 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, extra légáteresztő, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 80 db - 174,88 Ft/db
13 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23120
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 4-es méret (72 db) - Bugyipelenka
Típusok
5,0 28×
PAMPERS Active Baby Pants Paw Patrol 4-es méret (72 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 72 db - 124,86 Ft/db
Leárazás -7 %
8 990 Ft 9 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21143
4,8 15×
PAMPERS Active Baby Pants 8-as méret (32 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 8, súlyhatár: 19 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 32 db - 205,94 Ft/db
6 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21156
4,8 15×
PAMPERS Active Baby Pants 5-ös méret (48 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 48 db - 133,13 Ft/db
6 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21149
Pampers Pants Harmonie, 5 (20 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 18×
Pampers Pants Harmonie, 5 (20 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, hipoallergén, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, extra légáteresztő, parfümmentes, klórmentes, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 20 db - 244,50 Ft/db
4 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23124
PAMPERS Premium Care Pants 4 (58 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 18×
PAMPERS Premium Care Pants 4 (58 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 58 db - 172,24 Ft/db
9 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169290
PAMPERS Pants Premium Care 6 (31 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,9 64×
PAMPERS Pants Premium Care 6 (31 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, rugalmas szalag, extra légáteresztő, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 31 db - 172,65 Ft/db
Leárazás -10 %
5 350 Ft 5 930 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN468
PAMPERS Premium Care 4-es méret (52 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 151×
PAMPERS Premium Care 4-es méret (52 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 4, gyermek súlya 9 - 14 kg, 52 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg, patentok a méretállításhoz és rugalmas szalag, Pampers Premium Care sorozat - 110,62 Ft/db
Leárazás -11 %
5 750 Ft 6 470 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13433
Pampers Pants Harmonie, 4 (22 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 18×
Pampers Pants Harmonie, 4 (22 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, hipoallergén, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, extra légáteresztő, parfümmentes, klórmentes, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 22 db - 222,27 Ft/db
4 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23123
PAMPERS Premium Care Pants 7-es méret (27 db) - Bugyipelenka
Típusok
5,0 23×
PAMPERS Premium Care Pants 7-es méret (27 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 27 db - 198,22 Ft/db
Leárazás -10 %
5 350 Ft 5 930 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21155
4,8 15×
PAMPERS Active Baby Pants 6-os méret (44 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 14 - 19 kg, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 44 db - 142,95 Ft/db
6 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21153
4,8 15×
PAMPERS Active Baby Pants 4-es méret (52 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, rögzítés módja: tépőzáras, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 52 db - 120,96 Ft/db
6 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21142
PAMPERS Premium Care Pants vel. 3 (70 db) - Bugyipelenka Típusok
4,8 18×
PAMPERS Premium Care Pants vel. 3 (70 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 70 db - 141,29 Ft/db
9 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169289
PAMPERS Pants 3 (76 db) - Bugyipelenka Típusok
4,7 13×
PAMPERS Pants 3 (76 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 76 db - 118,29 Ft/db
8 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN497
PAMPERS Premium Care 5-ös méret (44 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 151×
PAMPERS Premium Care 5-ös méret (44 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 5, gyermek súlya 11 - 16 kg, 44 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, dupla nedvszívó réteg, patentok a méretállításhoz, köldökcsonk kivágás, extra légáteresztő és szuperabszorb, kettős mag, Pampers Premium Care sorozat - 130,73 Ft/db
Leárazás -11 %
5 750 Ft 6 470 Ft
1 csomag
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY13434
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, űrhajós, 4-7 év (60 db) - Bugyipelenka Típusok
5,0
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, űrhajós, 4-7 év (60 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 - 30 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, gyermek inkontinenciához, rugalmas szalag, extra légáteresztő, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 60 db - 208,17 Ft/db
12 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23134
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 4-7 év (10 db) - Bugyipelenka
Típusok
5,0
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 4-7 év (10 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 - 30 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, gyermek inkontinenciához, rugalmas szalag, extra légáteresztő, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 10 db - 219 Ft/db
Leárazás -12 %
2 190 Ft 2 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23129
Pampers Pants, 7 (42 db) - Bugyipelenka Típusok
4,7 13×
Pampers Pants, 7 (42 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 42 db - 211,67 Ft/db
8 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23121
PAMPERS Harmonie 2-es méret (39 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,8 22×
PAMPERS Harmonie 2-es méret (39 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 2, gyermek súlya 4 - 8 kg, 39 darab a csomagban, parfümmentes, Pampers Harmonie sorozat - 138,21 Ft/db
5 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169297
PAMPERS Harmonie 1-es méret (50 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,8 22×
PAMPERS Harmonie 1-es méret (50 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 1, gyermek súlya 2 - 5 kg, 50 darab a csomagban, parfümmentes, Pampers Harmonie sorozat - 107,80 Ft/db
5 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169296
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 8-12 év (54 db) - Bugyipelenka Típusok
5,0
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 8-12 év (54 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 8, súlyhatár: 27 - 43 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, gyermek inkontinenciához, rugalmas szalag, extra légáteresztő, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 54 db - 231,30 Ft/db
12 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23135
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 4-7 év (60 db) - Bugyipelenka Típusok
5,0
Pampers Ninjamas Pyjama Pants, szívecskés, 4-7 év (60 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 - 30 kg, nedvességfelszívó csatornák, ergonómikus abszorbens mag, gyermek inkontinenciához, rugalmas szalag, extra légáteresztő, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 60 db - 208,17 Ft/db
12 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23133
Pampers Pants Harmonie, 6 (19 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 18×
Pampers Pants Harmonie, 6 (19 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, hipoallergén, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, extra légáteresztő, parfümmentes, klórmentes, anyaga: pamut, darabszám a csomagban: 19 db - 257,37 Ft/db
4 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23125

PAMPERS pelenkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pelenkák PAMPERS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pelenkák PAMPERS
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ