Akvizice ApF HU Shop roku

PAMPERS pelenkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
1
(9)
2
(11)
3
(19)
4
(27)
4+
(1)
Gyermek min. súlya
0 kg
27 kg
-
Gyermek max. súlya
2,5 kg
43 kg
-
Darabszám
9 db
240 db
-
Szűrés
pelenka Pampers Premium Care
Pampers Premium Care

A légiesen puha Pampers pelenkák maximális kényelmet és akár 12 órán át tartó szárazságot biztosítanak a babának. Extra finom anyagból készülnek és nedvességjelző csíkkal vannak ellátva.

pelenka Pampers Pants
Pampers Pants

A Pampers bugyipelenka nem korlátozza a kis felfedezőket a mozgásban, ugyanakkor biztosítja számukra a szükséges kényelmet és komfortérzetet.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection

A baba érzékeny bőrének a lehető leggyengédebb ápolásra van szüksége, melyről a Pure Protection hipoallergén, prémium pamutból készült Pampers pelenka gondoskodik. 0% illatanyag, 100% száraz érzés.

pelenka Pampers Premium Pants
Pampers Premium Care Pants

Selymesen puha, légáteresztő és kényelmes minden helyzetben – ez a bugyipelenka kifejezetten a legizgágább babák számára készült.

pelenka Pampers Active Baby
Pampers Active Baby

A legrugalmasabb Pampers pelenka tökéletesen szárazon tartja a babát az éjszakai alvás és a világ aktív felfedezése közben egyaránt.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Splashers

A Pampers Splashers úszópelenkák biztosítják a babák számára a gondtalan vízi szórakozást. Vízállóak, rugalmas derékrésszel rendelkeznek, és könnyen feladhatók.

Pampers Premium Care

A Pampers Premium Care az eddigi legpuhább Pampers pelenka, amely akár 12 órán át szárazon tartja a kisbaba bőrét. Mivel ezek a Pampers pelenkák kifogástalan kényelmet és védelmet nyújtanak, elnyerték a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlását. Az egyedülálló Heart Quilts nedvszívó réteg selymesen puha érzetet biztosít, miközben hatékonyan szívja magába a nedvességet. A pelenka elülső része anatómiailag úgy van kialakítva, hogy ne irritálja a baba köldöke körüli érzékeny bőrt. A népszerű nedvességjelző csík megváltoztatja a színét, ha a pelenkát ki kell cserélni.

Pampers Pants

Amikor a baba elkezd többet mozgolódni, eljött a bugyipelenka ideje. Szabad mozgást biztosít, ugyanakkor rendelkezik a Pampers pelenkák minden előnyével - tökéletesen légáteresztő, puha és akár 12 órán át szárazon tartja a babát. A Pampers bugyipelenka rugalmas derék- és lábszár körüli gumírozással van ellátva, ennek köszönhetően minden babára tökéletesen illeszkedik. Ezt a pelenkatípus akkor is hasznosnak bizonyul, amikor a babát már bilire szoktatod, mivel egyszerűen fel- és lehúzható, akár egy alsónemű.

Pampers Pure Protection

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni a baba bőrét. Prémium minőségű pamutból, puha növényi rostokból és egyéb gondosan válogatott anyagokból készülnek. 0% illatanyag, klóros és latexes fehérítőszer, 100% száraz érzés. Ezek a Pampers pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják. Mivel a baba megérdemli a gyengéd, kompromisszumok nélküli bőrápolást, a Pampers Pure Protection pelenkák akár 12 órán át megbízhatóan száraz érzetet biztosítanak. Megnyugvást nyújthat számodra a nedvességjelző csík, babádnak pedig biztosan tetszeni fognak rajta a vidám rajzok. A Pampers Pure Protection pelenkák bolyhos, fenntartható forrásból származó cellulózból készülnek, gyártásukhoz egy norvégiai szélerőműből származó, 100%-ban megújuló villamos energiát használnak.

Pampers Premium Care Pants

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák ultra nedvszívó maggal és nedvességjelző csíkkal lettek ellátva. A rendkívül légáteresztő mikropórusoknak és a krémtartalomnak köszönhetően ezek a pelenkák alkalmasak a nagyon érzékeny bőrű babák számára is. A Pampers Premium Care bugyipelenka ideális a már tipegő babáknak, hiszen nem korlátozza őket a mozgásban, és olyan puha, hogy a baba észre sem veszi, hogy rajta van.

Pampers Active Baby

A népszerű Pampers Active Baby pelenkák maximális kényelmet és megfelelő szárazságot biztosítanak a babának nappal és éjszaka egyaránt. Az új, továbbfejlesztett Pampers Active Baby pelenka lábszár körüli mandzsettája 2x szorosabb, ennek köszönhetően jobban véd a szivárgás ellen (a korábbi Active Baby Pampers pelenka 1-5. méreteihez képest). A baba tökéletes védelemben részesül a világ akciódús felfedezése és az éjszakai alvás során.

Pampers Splashers

A Pampers Splashers eldobható úszópelenkákban a csöppség gondtalanul lubickolhat a vízben. A hagyományos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers nem szívja magába a vizet, így nedves és száraz állapotban is kényelmesen illeszkedik a baba testéhez. A Splashers úszópelenkák dupla szivárgásgátló szegéllyel rendelkeznek, amely megbízható védelmet nyújt a vízben. Ez a fajta Pampers pelenka kényelmesen illeszkedik a baba lábai köré és távol tartja a szennyeződéseket. A Splashers ezért ideális pelenka medencés lubickoláshoz, strandra, víziparkba stb. Csak a Pampers Splashers úszópelenka rendelkezik elasztikus derékpánttal, ennek köszönhetően pontosan úgy illeszkedik, mint egy fürdőruha, és még nedves állapotban is könnyen fel- és levehető. A Pampers Splashers úszópelenka oldala könnyen kioldható, ennek köszönhetően a vetkőztetés könnyebb, mint valaha. Úszás témájú rajzok díszítik, így valódi fürdőruhának tűnik. A Pampers Splashers felhőtlen medencés fürdőzést biztosít a kicsik számára.

Pampers pelenka méretek

A különféle Pampers méretek számozással kerülnek megjelölésre a csomagoláson, mely szám a baba súlyára vonatkozik. Egy átlagos, néhány hónapos baba számára többnyire a Pampers pelenka 2-es számmal jelölt változata a megfelelő. Általánosságban az alábbiak szerint írhatók le a Pampers pelenka méretek:

  • Pampers pelenka 0 – koraszülötteknek 2,5 kg-ig

  • Pampers pelenka 1 – újszülötteknek 2,5-5 kg

  • Pampers pelenka 2 – 3 és 6 kg között

  • Pampers pelenka 3 – 4 és 9 kg között

  • Pampers pelenka 4 – 7 és 14 kg között

  • Pampers pelenka 5 – 11 és 18 kg között

  • Pampers pelenka 6 – 15 kg-tól felfelé

  • Pampers pelenka 7 – 16 és 26 kg között

Pampers pelenka akció

Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, jó helyen jársz, hiszen áruházunkban rendszeresen számos Pampers pelenka akció vár rád. Tekintsd meg akciós Pampers pelenka kínálatunkat és válogass kedvedre.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PAMPERS Night Pants 5 (22 db) Szállításra kész > 10 db
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, extra légáteresztő, parfümmentes, darabszám a csomagban: 22 db - 185,91 Ft/db
4 090 Ft

2.
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés Szállításra kész > 5 db
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 152 db - 111,78 Ft/db
16 990 Ft

3.
PAMPERS Premium Care 5-ös méret (148 db) Szállításra kész > 5 db
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 5, gyermek súlya 11 - 16 kg, 148 darab a csomagban, dupla nedvszívó réteg és rugalmas szalag, anyaga pamut, Pampers Premium Care sorozat - 114,80 Ft/db
16 990 Ft

Még több
131 termék
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 607×
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, darabszám a csomagban: 152 db - 111,78 Ft/db
Szuper ár
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN184
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 607×
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 176 db - 96,53 Ft/db
Szuper ár
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN183
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka Típusok
4,9 607×
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 14 - 19 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, rugalmas szalag, mintája: mesés, darabszám a csomagban: 132 db - 128,71 Ft/db
Szuper ár
16 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN185
PAMPERS Premium Care Newborn 0-s méret (30 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 113×
PAMPERS Premium Care Newborn 0-s méret (30 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 0,, 30 darab a csomagban, nedvességjelző, Pampers Premium Care sorozat - 99,67 Ft/db
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN104
4,8 377×
PAMPERS Active Baby 5-ös méret Junior (150 db) – havi kiszerelés
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 5, gyermek súlya 11 - 16 kg, 150 darab a csomagban, rugalmas szalag, anyaga pamut, Pampers Active Baby sorozat - 99,93 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN139
PAMPERS Premium Care Pants Maxi 4 (38 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 64×
PAMPERS Premium Care Pants Maxi 4 (38 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 8 - 14 kg, nedvességjelző, rugalmas szalag, extra légáteresztő, darabszám a csomagban: 38 db - 173,42 Ft/db
6 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN435
PAMPERS Premium Care Newborn 1-es méret (26 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,9 113×
PAMPERS Premium Care Newborn 1-es méret (26 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 1, gyermek súlya 2 - 5 kg, 26 darab a csomagban, Pampers Premium Care sorozat - 84,23 Ft/db
2 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN102
PAMPERS Active Baby 3-as méret Midi (208 db) - egyhavi csomag - Eldobható pelenka Típusok
4,8 377×
PAMPERS Active Baby 3-as méret Midi (208 db) - egyhavi csomag
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 3, gyermek súlya 6 - 10 kg, 208 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák, Pampers Active Baby sorozat - 72,07 Ft/db
Szuper ár
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN137
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 6 (18 db) - Bugyipelenka
Típusok
4,9 94×
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 6 (18 db)
Bugyipelenka - eldobható, 6 méretben, súlyhatár: 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, darabszám a csomagban: 18 db - 155 Ft/db
Leárazás -33 %
2 790 Ft 4 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8411
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 4 (22 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 94×
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 4 (22 db)
Bugyipelenka - eldobható, 4 méretben, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, darabszám a csomagban: 22 db - 149,55 Ft/db
Szuper ár
3 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4838
PAMPERS Pants Junior 5 (96 db) - Mega Box - Bugyipelenka
Típusok
4,9 165×
PAMPERS Pants Junior 5 (96 db) - Mega Box
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, nedvességfelszívó mikrogyöngyök, dupla nedvszívó réteg, rugalmas szalag, extra légáteresztő, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 96 db - 148,85 Ft/db
14 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN058
PAMPERS Premium Care Mini 2-es méret (68 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,7 350×
PAMPERS Premium Care Mini 2-es méret (68 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 2, gyermek súlya 4 - 8 kg, 68 darab a csomagban, rugalmas szalag, anyaga pamut, Pampers Premium Care sorozat - 105,74 Ft/db
7 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN073
PAMPERS Pants 7 (74 db) - Mega Pack - Bugyipelenka Típusok
4,9 165×
PAMPERS Pants 7 (74 db) - Mega Pack
Bugyipelenka - eldobható, mérete 7, súlyhatár: 17 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, darabszám a csomagban: 74 db - 202,57 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8407
PAMPERS Premium Care Maxi 4-es méret (104 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,8 61×
PAMPERS Premium Care Maxi 4-es méret (104 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 4, gyermek súlya 9 - 14 kg, 104 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák és vízhatlan PUL réteg, Pampers Premium Care sorozat - 144,13 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN068
PAMPERS Premium Care Mini 2-es méret (23 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,9 113×
PAMPERS Premium Care Mini 2-es méret (23 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 2, gyermek súlya 4 - 8 kg, 23 darab a csomagban, nedvességjelző, Pampers Premium Care sorozat - 123,91 Ft/db
2 850 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN103
PAMPERS Premium Care Pants 3 Midi (48 db) - Bugyipelenka Típusok
4,9 64×
PAMPERS Premium Care Pants 3 Midi (48 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, rugalmas szalag, extra légáteresztő, darabszám a csomagban: 56 db - 139,38 Ft/db
6 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN164
PAMPERS Pants Midi 3 (128 db) - Mega Box - Bugyipelenka Típusok
4,9 165×
PAMPERS Pants Midi 3 (128 db) - Mega Box
Bugyipelenka - eldobható, mérete 3, súlyhatár: 6 - 11 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, darabszám a csomagban: 128 db - 124,92 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN101
5,0 26×
PAMPERS Pants 5 (28 db)
Bugyipelenka - eldobható, mérete 5, súlyhatár: 11 - 16 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, rugalmas szalag, mintája: állatkás - 185,36 Ft/db
5 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PLN296
PAMPERS Pants Maxi 4 (108 db) - Mega Box - Bugyipelenka Típusok
4,9 165×
PAMPERS Pants Maxi 4 (108 db) - Mega Box
Bugyipelenka - eldobható, mérete 4, súlyhatár: 9 - 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, mintája: állatkás, darabszám a csomagban: 108 db - 128,61 Ft/db
13 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN057
PAMPERS Active Baby 5-ös méret (110 db) - havi csomag - Eldobható pelenka Típusok
4,9 24×
PAMPERS Active Baby 5-ös méret (110 db) - havi csomag
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 5, gyermek súlya 11 - 16 kg, 110 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák és vízhatlan PUL réteg, Pampers Active Baby sorozat - 131,73 Ft/db
14 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN349
PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (120 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,8 61×
PAMPERS Premium Care Midi 3-as méret (120 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 3, gyermek súlya 6 - 10 kg, 120 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák és vízhatlan PUL réteg, Pampers Premium Care sorozat - 111,58 Ft/db
13 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN069
PAMPERS Premium Care Junior 5-ös méret (88 db) - Eldobható pelenka Típusok
4,8 61×
PAMPERS Premium Care Junior 5-ös méret (88 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 5, gyermek súlya 11 - 16 kg, 88 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák és vízhatlan PUL réteg, Pampers Premium Care sorozat - 170,34 Ft/db
14 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN067
PAMPERS Pants Extra Large 6 (84 db) - Mega Box - Bugyipelenka Típusok
4,9 165×
PAMPERS Pants Extra Large 6 (84 db) - Mega Box
Bugyipelenka - eldobható, mérete 6, súlyhatár: 15 kg, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, darabszám a csomagban: 84 db - 185,60 Ft/db
15 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN059
PAMPERS Active Baby 6-os méret (96 db) - havi csomag - Eldobható pelenka Típusok
4,9 24×
PAMPERS Active Baby 6-os méret (96 db) - havi csomag
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka, méret 6, gyermek súlya 13 - 18 kg, 96 darab a csomagban, nedvességfelszívó csatornák és vízhatlan PUL réteg, Pampers Active Baby sorozat - 151,98 Ft/db
14 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN350

PAMPERS pelenkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pelenkák PAMPERS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pelenkák PAMPERS
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ