30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset

Termékkatalógus
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset
4,7 344 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC és PlayStation 5 konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás
27 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MSX005PU1 Termékszám:  PS719387909 Gyártó honlapja:
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset 27 390 Ft Felbontott raktáron

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Minden játékos egyetért abban, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottságon van a hangsúly, de a tiszta hangzás is fontos. A PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt felépítése biztosítja a környezeti zajok abszolút izolálását. A gamer fejhallgató rádiófrekvenciás vezeték nélküli technológiára épül, amely rendkívüli kényelmet kínál.Ezenfelül egy hasznos mikrofonnal is kiegészítették. A felszereltségből az aktív zajszűrő funkció sem hiányzik. A jelentős előnyei közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást ugyancsak képes reprodukálni. A SONY gamer fejhallgatót PC és PlayStation 5 platformhoz hozták létre.

A PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Dizájnos, fekete és ezüst színű
  • A vezeték nélküli rádiófrekvenciás csatlakozás szabad mozgást biztosít
  • A környezeti zaj aktív elnyomása - ANC - a tisztább hangélményért
  • A 7.1-es térhangzás exkluzív élményt szavatol
  • Zárt kivitelezés
  • PC és PlayStation 5 platformhoz tervezték

A SONY gaming fejhallgató a mikrofonjával is felhívja magára a figyelmet

Nemcsak a játék-fanatikusok, de más felhasználók is biztosan díjazni fogják a jól kihasználható mikrofont. A SONY gaming fejhallgató mikrofonja biztosítja a hibátlan kapcsolatot a játékostársaiddal vagy a családtagjaiddal. Az úgynevezett kör irányjellemzőjű mikrofonok osztályába tartozik, emiatt a PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató leginkább a csendesebb szobákban történő használatra alkalmas, ahol a beszélgetést semmisem zavarhatja meg.

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 5 Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van infó arrol, hogy mikor lesz ez a termék elérhető?

Kiegészítők: PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ