RETLUX RSH 201, FR 16A

Termékkatalógus
RETLUX RSH 201, FR 16A
4,8 4 értékelés
Okos konnektor - WiFi segítségével Bluetooth segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása és Smartlife kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása,
6 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RTLX24_006 Termékszám:  8590669350964 Gyártó honlapja:
RETLUX RSH 201, FR 16A 6 190 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

RETLUX RSH 201, FR 16A

RETLUX RSH 201, FR 16A egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Okosotthon a RETLUX home konnektorral

Képzelj el egy olyan otthont, ahol egyetlen gondolattal vezérelheted a készülékeidet - ez csupán sci-fi lenne? Lépésről lépésre kitoljuk az intelligens technológia határait, és ami tegnap még lehetetlen volt, ma már működhet. A RETLUX Smart Home aljzat ennek ékes példája, és olyan lehetőségeket kínál, amelyekről eddig nem is álmodtál! A RETLUX Smart Home alkalmazás iOS vagy Android készülékekre érhető el, így bárhonnan vezérelheted okosotthonod világítását.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Okosotthon Retlux RSH 201 intelligens aljzattal

Az egyedülálló okos konnektor technológiája lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök távoli vezérlését és felügyeletét Wi-Fi segítségével. Multifunkcionalitása nemcsak otthonodat gazdagítja, hanem az irodában is jó szolgálatot tesz. Például könnyedén beállíthatjod a világítás, a készülékek működését, vagy megtudhatod a laptopod aktuális fogyasztását. Ez növeli az energiahatékonyságot, és sok pénzt takaríthatsz meg. Kényelmesen vezérelhető az Android és iOS rendszerekre készült Retlux alkalmazással.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Javítsd otthona működését

Az automatizálás lehetővé teszi, hogy racionalizáld a villamosenergia-felhasználást otthonodban. Több aljzatot is összekapcsolhatsz egy csoportba a maximálisan egyszerű használat érdekében. Az alkalmazáson belüli jelenetek megkönnyítik az ütemezést. Például a konnektor automatikusan bekapcsol, amikor hazatérsz, és kikapcsol, amikor elmész. A Kattints az indításhoz funkció egy kattintással vezérli az aljzatok egész csoportját, anélkül, hogy sok távirányítóra lenne szükség.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Retlux Smart Home mobilalkalmazás Androidra és iOS-re

Lehetővé teszi az aljzatok és a hozzájuk csatlakoztatott eszközök bárhonnan történő távoli vezérlését. Az alkalmazás intuitív módon vezérli az összes csatlakoztatott okos konnektort. Ellenőrizd egyszerűen a készülékek áramellátását, kapcsolj le egy lámpát vagy indítsd be a légkondicionálót, mielőtt hazaérsz. Emellett világosan láthatod az aktuális energiafelhasználásodat és napi limitet állíthatsz be, hogy ne fizess többet a kelleténél.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Okos ütemezés

Az Okos tervező a ciklus funkcióval együtt megkönnyíti a napjaidat. Segítségükkel pontosan beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon be bizonyos készülékeket, vagy éppen ellenkezőleg - mikor kapcsolja le a villanyt. Az aljzatvezérlőben több tucat, naponta eltérő, egyedileg beállítható kapcsolási idő közül választhatsz. Az Astro funkció lehetővé teszi az otthoni világítás automatizálását a lámpák napnyugta és napkelte szerinti kapcsolásának vezérlésével.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

RETLUX Smart Home alkalmazás

Az RSH 201 egy Wi-Fi-csatlakozású konnektort kényelmesen szabályozhatod a mobiltelefonodról az iOS vagy Android készülékekre elérhető RETLUX alkalmazással. Nemcsak az aljzatot vezérelheted valós időben, hanem kényelmes jeleneteket, időzítőket, érzékelőkkel és más elemekkel való integrációt is beállíthatsz az okosotthonodon belül.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Biztonságos otthon még nyaralás közben is

A Retlux RSH 201 okos konnektor képes érzékelni a készüléken jelentkező hibákat, és egy távoli alkalmazáson keresztül riasztást küldeni neked. Például riaszt , ha a hűtőszekrény leáll, vagy ha olyan hibát talál a szivattyúban, amely az ingatlan elárasztását okozhatja. Azt is tudatja veled, hogy mikor lett kész a mosás vagy a mosogatás, hogy tökéletes áttekintést kapj otthonodról, még akkor is, amikor nem vagy otthon.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Siri, kapcsold be a tévét!

A RETLUX RSH 201 konnektorral még csak keresned sem kell a televízió távirányítóját! Nyugi! Csak állítsd be a hangasszisztenseket - Siri, Alexa vagy Google - a Retlux Smart Home alkalmazásban, és máris közvetlenül a hangoddal vezérelheted készülékeidet. Ha az aljzatot a okosotthon más elemeihez csatlakoztatod, akkor automatikus műveleteket hozhatsz létre: amikor megérkezel a garázsba, és kinyitod az ajtót, az egész helyiségben felkapcsolódik a világítás. Ugyanakkor nem kell aggódnod amiatt, hogy elfelejted lekapcsolni a villanyt. Az automatikus beállítások vagy a mobileszközön keresztül történő távvezérlés szintén gondoskodik erről. A RETLUX Smart Home izzó kellemesebbé és könnyebbé teszi mindennapjaidat!

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

A készülék készenléti állapotának érzékelése

A csatlakoztatott eszköz valós fogyasztásának mérésére szolgáló funkciónak köszönhetően kényelmesen és egyértelműen elemezhetők a készülék működésének költségei, de különböző intelligens jelenetek is futtathatók. Az egyik ilyen például a készülék készenléti állapotának érzékelése, a csatlakozóaljzat képes érzékelni, hogy a készülék alacsony energiafelhasználású üzemmódban van, és teljesen ki tudja kapcsolni, ez évente jelentős költségeket takaríthat meg, és megvédi a készüléket a hálózati túlfeszültségtől, amely a készülék megsemmisülését okozhatja.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Kompakt forma

Kompakt formájának és minimális méreteinek köszönhetően a mindössze 40 mm átmérőjű intelligens aljzat bárhol használható. Például, ha egy dupla vagy többszörös aljzatba van dugva, nem blokkolja le a szomszédos többi konnektort.

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

Irányítja a háztartást a számodra

Az okos konnektor másik nagy előnye a különböző automatizálási módok. Számos jelenet közül választhatsz. A konnektor például automatikusan bekapcsol, amikor hazaérsz, és kikapcsol, amikor elmész, így nem kell ellenőrizned, hogy bekapcsolva hagytál-e egy készüléket. Több eszköz egyszerre történő kezelését a Kattints az indításhoz funkció könnyíti meg. Könnyedén beállíthatod, hogy a bekapcsológomb megnyomásakor a világítás felkapcsoljon, a tévé bekapcsoljon vagy a légkondicionáló elinduljon. Egyszerűen, anélkül, hogy több távirányítót kellene használnod az indításhoz!

RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor
RETLUX RSH 201 , FR 16A okos konnektor

A RETLUX RSH 201 okos konnektor legfontosabb jellemzői

  • Intelligens aljzat Wi-Fi csatlakozással
  • A villamosenergia-felhasználás mérése és elemzése
  • Különböző automatizálási módok
  • Távvezérlés a Retlux Smart Home alkalmazáson keresztül Android és iOS stand-by üzemmód érzékeléshez
  • Időzítő funkció automatikus be/kikapcsolás a mobiltelefon pozíciója alapján
  • Kattints az indításhoz funkció - egyszerre több készülék működtetése egyetlen kattintással
  • A csatlakoztatott készülék esetleges hibáinak észlelése
  • Kompakt forma

Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Működés

Működés
Önállóan Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
energiafogyasztás mérése Kész!
Max. terhelés
3 600 W Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RETLUX RSH 201, FR 16A
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ