Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Archív - Rozsdamentes páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
3 termék
SAMSUNG NK24C5070DS/UR
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 558 m³/h, 4 teljesítményszint, 1 szűrő, LED világítás, kijelző, mechanikus vezérlés, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
Megszűnt
Termékkód: SADG003
BOSCH DWB97CM50
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 65 cm, rozsdamentes acél, A+ energiaosztály, zajszint 55 dB, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés
Megszűnt
Termékkód: BODI037
5,0
WHIRLPOOL AKR750GK
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,9 cm, szén szűrő, rozsdamentes acél, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
Megszűnt
Termékkód: WHDG026
cikkHogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ