30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SENCOR SRV 9150WH

Termékkatalógus
SENCOR SRV 9150WH
3,3 4 értékelés
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,6 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4,01 óra, zajszint 70 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 22 W teljesítmény, mérete 9,8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SENRV095 Termékszám:  SRV 9150WH Gyártó honlapja:
SENCOR SRV 9150WH 117 890 Ft Használt raktáron
Vásárlás

SENCOR SRV 9150WH

SENCOR SRV 9150WH egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az ismert Sencor Robotporszívó kiporszívóz helyetted, hogy te másra tudd fordítani az energiádat. Az összes felületre ideális megoldás. Padlótisztító funkciók felszívás, törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Könnyedén eltávolítja még a háziállatok szőrét is. Baktériumoktól mentes, megtisztított területet hagy maga után, amelyek károsak az egészségre, és gyorsan szaporodnak. A kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően az allergiás családok is értékelni fogják. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Az okos robotporszívó a maga feltöltését követően folytatja a takarítást. Az okos porszívó csatlakoztatható egy okostelefonhoz vagy tablethez, így házon kívül is lehet módosítani a beállításokat, vagy vezérelni magát a készüléket. Természetesen részét képezi a hasznos lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció. A lézeres navigációval megtervezi a takarítás leghatékonyabb útvonalát a terület pontos feltérképezését követően. És mivel ezt a fajta navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, a porszívó még gyenge fényviszonyok között is következetesen fog működni. A helyiségben lévő tárgyak és bútorok, illetve ajtók beazonosítása után a LiDAR navigációs rendszer a robotporszívó számára részletes 2D térképet készít. Ennek hála a porszívó képes kikerülni az akadályokat. A giroszkópos navigációnak hála a helyiség részletesen fel lesz térképezve, így a porszívó takarítási útvonala a lehető leghatékonyabb lesz. A takarítás végén visszatér oda, ahonnan elindult.

Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...

A szuper SENCOR SRV 9150WH robotporszívó fontosabb jellemzői

  • A népszerű Sencor robotporszívó kitűnő megoldás az összes padlóra
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Amellett, hogy a háziállatok szőre sem jelent neki akadályt, még baktériummentes felületet is hagy maga után
  • Az allergiában szenvedők fogják igazán értékelni
  • Természetesen részét képezi a hasznos lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral készült, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 4,01 óra alatt töltődik fel teljesen és egy feltöltéssel 120 perc ideig működőképes
  • 0,6 l térfogattal büszkélkedhet a portartály
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi
  • Nem fog a lépcsőn leesni és a bútoroknak sem megy neki, mivel van rajta a speciális érzékelő
  • EPA E11 szűrő típusú szűrővel látták el Kiváló minőségű
  • A bútorokat nem rongálja, mert van rajta egy lökhárító
  • Örülni fogsz annak, hogy állítható a szívóteljesítménye
  • 1,5 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • Az alapos porszívózás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó kitakarít, így neked jut időd másra is - ezt kínálja az ismert Sencor készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így makulátlanul tiszta lesz a padló a lakásban, és több időd marad arra, amit kedvelsz. A száraz tisztítás során speciális keféket használ a hatékony takarításhoz. A nedves tisztítás során a tisztítószeres víz közvetlenül a padlóra jut a szennyeződés könnyebb felszabadítása érdekében. A porszívó ezután visszaszívja azt az előkészített tartályba. Ez a tisztítási módszer kemény és sima felületek, például járólap és linóleum tisztítására alkalmas. A készülék tisztítóoldatot és nedves törlőkendőt használ a feltörléshez. Különösen alkalmas olyan padlókhoz, amelyek vízzel való érintkezés következtében károsodhatnak. Fából készült padlókra javasolt.

Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...

A megfelelően felszerelt porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A közismert Sencor robot porszívó garantálja az alapos pormentesítést a minőségi kivitelezés mellett. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Miután feltöltődik, a működési ideje 120 perc. Ha az akkumulátor lemerülőben van, a robotporszívó a praktikus Sencor gyártótól a töltődokkolóra megy. Nem kell semmi miatt aggódnod, a porszívó teljesen önállóan működik. A feltöltéshez szükséges idő: 4,01 óra. A porszívót könnyedén tudod vezérelni a mobilalkalmazás segítségével, ahol rendkívül egyszerű annak a kiválasztása, hogy hol és milyen ütemterv alapján porszívózzon fel a készülék. Használható a népszerű Wi-Fi technológiával. A készüléken lévő gombokkal, illetve a hozzá járó távirányítóval tudod vezérelni. Az alapos takarításért a robotporszívón elhelyezett oldalsó, forgó kefék száma 2.

Az ismert Sencor robot porszívó megkönnyíti a munkát az érdekes funkcióival

A népszerű Sencor robot porszívó technológiája és funkciói gondoskodnak a kényelmes használatról. A memóriában tárolható a helyiség térképe az okos feltérképezés funkciónak köszönhetően, így megválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakaríttatni. Remeknek találod majd, hogy cseh vagy szlovák nyelven beszél.

Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...
Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A praktikus Sencor robot porszívó rendkívül megbízható segítő egy háztartásban, és mindig lehet rá számítani. Annak érdekében, hogy otthonod kitakarítása minél inkább biztonságos legyen, a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy minimalizálja a bútoroknak való ütközést, és a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A robot porszívó nem hagyja félbe a munkát. Miután feltölti magát, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A gubancgátló funkció gondoskodik arról, hogy sem a kábeleket sem a szőnyegrojtokat nem gubancolja össze. Emellett kialakíthatsz saját takarítási ütemtervet adott napra vagy órára, illetve halasztott takarítást is beállíthatsz. Az akadályokat magabiztosan kerüli ki, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig áthalad a küszöbökön vagy dilatációs síneken akár 1,5 cm magasságig.

Bízz meg egy professzionális robotporszívóban a népszerű Sencor gyártótól

A robot porszívó nem károsítja a bútorokat, ebben biztos lehetsz. Nem tesz tönkre semmit a rajta lévő ütközőnek köszönhetően. Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni, a preferenciáidnak megfelelően. A porzsák űrtartalma 0,6 l. A padló nem károsodik, mivel a készülék puhított kerekeket kapott. Az ismert Sencor robot porszívó méretei 9,8 × 33 × 33 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 3,1 kg.

Robotporszívó SENCOR SRV 9150WH ...

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre, készülék tisztításához, kombinált, motorizált, oldal és univerzális

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, szűrő, portartály, kefe és szűrőtisztító eszköz, UV lámpa és felmosó tartozék

Motor típusa:

BLDC

Teljesítménye:

22 W

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres, Giroszkópos, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, Giroszkópos, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA E11 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
22 W Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
9,8 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Tömeg
3,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Lengyelország Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 9150WH
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ