Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony CyberShot DSC-HX99 fekete

Termékkatalógus
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
4,9 7 értékelés
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, beépített vaku, elektronikus kereső, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 18,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 5,81 × 10,2 × 3,55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 242 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
224 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OS161a11 Termékszám:  DSCHX99B.CE3 Gyártó honlapja:
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete 224 790 Ft Felbontott raktáron

Sony CyberShot DSC-HX99 fekete

Sony CyberShot DSC-HX99 fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Sony CyberShot DSC-HX99 kompakt digitális fényképezőgép

Ha a Sony CyberShot DSC-HX99 zsebben hordozható ultrazoomot választod a mindennapi pillanatok és emlékezetes fotók megörökítéséhez, nem fog mellényúlni. A fényképezőgép 28× optikai zoommal és 84°-os széles látószöggel rendelkező Zeiss Vario-Sonar T objektívvel működik. Ezzel a kombinációval a panorámaképek készítése öröm lesz. A fényképezőgép nagyon gyors fókuszálással és 180°-ig dönthető kijelzővel is büszkélkedhet. A Sony CyberShot DSC-HX99 azonban mind közül a legjobbat kínálja, köszönhetően a 4K felbontású felvételek támogatásának és a túlmintavételezésnek, amely a kapott felvételek minőségét még magasabb szintre emeli.

A Sony CyberShot DSC-HX99 fényképezőgép legfontosabb jellemzői

Felejthetetlen felvételek készítése rekord gyorsaságú autofókusszal

A kép elmosódását az Optical SteadyShot stabilizátor és a szilárd markolat akadályozza meg

A 3"-es LCD érintőképernyő akár 180°-ban is megdönthető

Behúzható elektronikus OLED kereső

Ultrazoom objektív 28× zoommal

A fényképezőgép 10 fps sebességgel képes sorozatfelvételeket készíteni

4K felvételek támogatása túlmintavételezéssel a jobb minőség érdekében

Wi-Fi, Bluetooth és NFC a rugalmas csatlakoztathatóság érdekében

A vezérlőgyűrű jobb felvételi lehetőségeket biztosít

Látványos lassított felvételek 120 fpsFull HD módban

Beépített felugró vaku

RAW formátum támogatása

A Sony CyberShot DSC-HX99 fényképezőgép jellemzői

Zoomsegéd

A zoomsegédnek köszönhetően lenyűgöző kompozíciókat készíthetsz mozgó objektumokból a teleobjektív segítségével. Miután hozzárendeltél egy gombot ehhez a funkcióhoz, a gomb megnyomásával ideiglenesen kicsinyíthetsz, hogy megtaláld a témát, majd visszatérhetsz az eredeti kompozícióhoz.

SteadyShot

Az okos algoritmusok a giroszkópos érzékelővel együtt képesek kompenzálni a fényképezőgép rázkódását. A Sony Cybershot DSC-HX99 ezáltal képes csökkenteni a rázkódást még akkor is, ha kézből, nagy zoommal fényképezel.

Gyors sorozatfelvétel

Ha egy érdekes és pörgős akciójelenet szemtanúja leszel, nem lesz gondod annak megörökítésével. A Sony CyberShot DSC-HX99 akár 10 kép/mp sebességgel is képes fényképezni, így nem maradsz le semmiről.

Tökéletes portrék a Sony CyberShot DSC-HX99 fényképezőgéppel

A szem-autofókusz funkció a fő téma szemére céloz és fókuszál. Nem okoz gondot az olyan helyzetekben, amikor a téma lefelé néz, vagy ellenfényben van, vagy általában a nem megfelelő megvilágítás esetén.

Gyors autofókusz

Az élességállításban a fényképezőgép nem akadozik, hanem éppen ellenkezőleg, dominál - ideális körülmények között, 0,09 másodperces rekordidő alatt, 5 és 230 cm közötti távolságban bármilyen tárgyra fókuszálhatsz.

Fejlett képfeldolgozási technológia

A Sony CyberShot DSC-HX99 fényképezőgép hátulról megvilágított CMOS-érzékelővel rendelkezik, amelynek effektív felbontása 18,2Mpx. Képletesen szólva, a jobb kéz a fényképezésben a BIONZ X rendszer, amely még a képek nagyon finom részleteit is képes feldolgozni. És a fényképezőgép még portrék készítésekor is minőségi felvételeket készít. Ennek oka, hogy a szélesebb, 80-6400-as ISO-tartományt a jobb színvisszaadást biztosító funkciók egészítik ki.

Végre egy ultrazoom, amellyel 4K-ban is készíthetsz felvételeket

A videózás szerelmesei örömmel fogják venni, hogy a Sony CyberShot DSC-HX99 az első olyan modell a HX sorozatban, amely 4K felbontásban, másodpercenként 30 képkocka sebességgel készít felvételeket. Túlmintavételezési eljárást alkalmaz, hogy a kapott kép még jobb minőségű legyen. Full HD felbontásban még 60p feletti képkockasebességgel is rögzíthetsz felvételeket - akár 120p felbontásban is, a tökéletesen sima felvételek érdekében.

A Sony CyberShot DSC-HX99 fényképezőgép praktikus jellemzői

Dönthető LCD kijelző

A Sony fényképezőgép LCD képernyője 3,0 Extrafine típusú, megközelítőleg 922k képpontos felbontással, amely körülbelül 180°-kal felfelé forgatható. Így gyorsan ellenőrizheted a kompozíciót, és tökéletes szelfit készíthetsz.

PlayMemories Mobile alkalmazás

Ezzel az alkalmazással nem okozhat gondot a fényképezőgép egyes funkcióinak távoli vezérlése. Egy másik klassz dolog a képek vezeték nélküli átvitele a kameráról az okostelefonra Bluetooth segítségével. Ezután a képeket a fényképezés helyszínének földrajzi adataival is kiegészítheted.

Intuitív érintéses funkciók

A fényképezőgépet a kijelző megérintésével indíthatod el. Az érintőképernyő fő funkciója az érintéses fókuszálás, ahol enyhén megérintve a kamera kijelzőjét áthelyezheted a fókuszt. Praktikus és intuitív!

Paraméterek

Összehasonlít
Szélesség
10,2 cm Kész!
Magasság
5,81 cm Kész!
Mélység
3,55 cm Kész!
Tömeg
242 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,2 cm Kész!
Magasság
5,81 cm Kész!
Mélység
3,55 cm Kész!
Tömeg
242 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
18,2 Mpx Kész!
Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
720 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,4 Kész!
Optikai zoom
28 × Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Használt ez a fényképezőgép? Mennyi a visszaküldési idő? Valós fényképet lehet róla kérni?

Kiegészítők: Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ