Shop roku Samsung HU TV launch

Sony Inzone H3

Termékkatalógus
Sony Inzone H3
4,0 10 értékelés
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 10-20000 Hz frekvenciatartomány, 92 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m -es kábel
32 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RO980w3 Termékszám:  MDRG300W.CE7 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

34 180 Ft
Szett megvásárlása

Sony Inzone H3

Tetszeni fog

Sony Inzone H3 fejhallgató a kényelemért a hosszú játékmenetek során

Egy gamer számára minőségi fejhallgató dukál, amely segíti legyőzni az ellenséget, és az akció sűrűjébe repíti. A Sony Inzone H3 vezetékes gaming fejhallgatót a kényelem jellemzi még a hosszú órákon át tartó játék során is. A nejlon fülkagylók alacsony nyomással bírnak, így nagyon kényelmes a fül számára, és tökéletesen elszigeteli a környezettől. A széles, párnázott fejhíd egyenletesen osztja el a Sony fejhallgató tömegét, így nem is fogod érezni, hogy a fejeden van. Élvezd a 360 Spacial Soundot a játék térhatású hangzásáért, amely nem hagyja, hogy az ellenség elrejtőzzön előled! A Sony Inzone vezetékes fejhallgató fontos része a rugalmas, felpattintható mikrofon, amely megkönnyíti a kommunikációt csapattársaiddal. Az INZONE Hub számítógépes szoftver számos műveletének segítségével könnyedén testre szabhatod az hangzásélményt. Az equalizer funkcióval a Sony Inzone H3 vezetékes fejhallgató hangvisszaadásának finomhangolása a saját igényeidhez igazítható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Inzone H3 gaming fejhallgató legfontosabb jellemzői

Kényelmes vezetékes fejhallgató, amelyet a játékosok számára terveztek

Magával ragadó térhatású hangzás a 360 Spatial Sound for Gaming technológiának köszönhetően

A fejhallgató burkolatán található csatornák mély hangokkal erősítik a hangzást

A Sony Inzone H3 felhajtható egyenáramú mikrofonnal rendelkezik a csapattársakkal való kommunikáció megkönnyítésére

Széles fejhíd puha párnázással

Kényelmes nejlon fülpárnabetét veszi körül a fület és jól szigeteli a hangot

Az INZONE Hub szoftver segítségével a fejhallgató beállításait és az equalizereket is beállíthatod az élmény fokozása érdekében

Discord tanúsítás

A Sony Inzone fejhallgató kompatibilis a Windows 10/11 és a PlayStation 5 rendszerekkel

A Sony Inzone H3 fejhallgató előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Maradj egy lépéssel ellenségeid előtt

A Sony Inzone H3 fejhallgatóval a 360 Spatial Sound for Gaming támogatással előbb hallod meg az ellenséget, mint hogy meglátnád. Még a rejtőzködő ellenfelek sem tudnak sokáig elbújni előled. A 360 Spatial Sound for Gaming egy újonnan kifejlesztett, játékra szánt virtualizálót kínál, amely képes többcsatornás jelforrásokból térhatású hangot reprodukálni. Ezért a Sony Inzone H3 fejhallgatóval tűpontosan hallod majd a játékban végzett mozdulatokat. Ráadásul a térhatású hangzás a legjobb hangélmény érdekében a füled formájához is alkalmazkodik. A Sony Inzone H3 borításán található csatornák a mély hangok reprodukciójának optimalizálására szolgálnak. Élvezd a mély basszust, amely bevon az akcióba!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Helyezd magad kényelembe a játékmaratonok alatt

A Sony Inzone H3 gamer fejhallgatót a játékosok kényelmét szem előtt tartva alkották meg. A széles fejhíd puha párnázással rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a fejhallgató tömegét a fejeden, így alig érzed, hogy rajtad van. A Sony gaming fejhallgató nejlon fülkagylója úgy van kialakítva, hogy minimálisra csökkentse a fülre nehezedő nyomást. A fülkagyló kialakítása nagyon kényelmes, stabilan illeszkedik a fülhöz és nagyszerű hangszigetelést biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Maradj kapcsolatban csapattársaidal - Clear and Clear

A Sony Inzone H3 fejhallgató rugalmas, felpattintható mikrofonnal és némító funkcióval rendelkezik. Ez megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést a csapattársaiddal. A vezetékes fejhallgatót és a mikrofont úgy alakították ki, hogy az egyirányú mikrofont szinte a szádhoz érintheted. Így minden helyzetben hangosan és tisztán hallható leszel. A Sony Inzone gaming fejhallgatók Discord tanúsítvánnyal rendelkeznek, így számíthatsz rá, hogy megfelelően működnek, ha játék közben csevegsz a barátaiddal és csapattársaiddal.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Inzone H3 vezetékes gamer fejhallgató csomag tartalma

–Sony Inzone H3 vezetékes fejhallgató
–USB adapter a laptophoz/PC-hez való csatlakozáshoz

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, USB Type-A Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
10 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
92 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
35 Ohm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tömeg

Tömeg
299 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Egyszínű Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Inzone H3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Inzone H3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Inzone H3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Inzone H3.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ