Stellar Blade Slevy s AP+

Sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(188)
DLC tartalom
(8)
Játékkredit
(53)
Platform
PC
(52)
PlayStation 5
(42)
PlayStation 4
(21)
Xbox Series X
(111)
Xbox Series S
(85)
Xbox One
(100)
Nintendo Switch
(25)
Licenc
Doboz
(118)
Letölthető
(135)
Kulcs
Steam
(43)
Xbox Live
(93)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Microsoft Store
(6)
Nintendo eShop
(3)
Epic Games Store
(1)
Műfaj
Sport
(253)
Szimulátor
(48)
Árkád
(34)
Akció
(22)
Party
(13)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(55)
PlayStation 5 optimalizálás
(21)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(20)
Szöveg
CS
(33)
EN
(247)
DE
(161)
HU
(1)
RU
(16)
PL
(12)
FR
(34)
ES
(26)
IT
(25)
Zh
(12)
JP
(1)
Szinkron
EN
(240)
DE
(96)
RU
(3)
PL
(2)
FR
(16)
ES
(10)
IT
(10)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A sport játékok örömöt, szomorúságot, feszültséget, egyszóval egy jó adag olyan érzelmet okoznak az otthonodba, amelyet a futballpályákról, hokiarénákról, ringekről és más sporthelyszínekről ismerhetsz. Nem számít, mi a kedvenc sportágad, a sport játékok minden rajongónak örömet szereznek. Mely címeket nem szabad kihagynod? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Sport játék minden platformra

A sport játékok minden játékplatformra elérhetők. Számos típus PC-s és konzolos változatban is elérhető. A választáskor tehát győződj meg arról, hogy a kiválasztott játék verziója kompatibilis-e az eszközöddel.

  • A sport játékok PC-re nagyon hosszú hagyományra tekintenek vissza. A FIFA, az NBA vagy a MotoGP világszerte több millió játékrajongó számítógépén kapott helyet. Ahhoz, hogy a játékélmény teljesen hibátlan legyen, különféle kontrollerek állnak rendelkezésre.
  • Az Xbox Series sport játékok és az Xbox ONE változatok közé az olyan népszerű játékok legújabb kiadásai tartoznak, mint a FIFA, az NHL és a Madden, a Just Dance és számos más sport játék.
  • A sport játékok PlayStation 5-re vagy PlayStation 4-re a foci, a hoki, a birkózás és más sportok rajongóinak valók. Ebben a kategóriában olyan online játékokat is találsz, amelyek arra hívnak, hogy versenyezz más játékosokkal.
  • A Nintendo Switch sport játékok lehetővé teszik, hogy mindenhová magaddal vigyél egy adag sportot - az iskolába, utazásra vagy akár a munkahelyedre is.

Melyek a legnépszerűbb sport játékok?

A legnépszerűbb cross-platform sport játékok közé tartozik a FIFA és a Pro Evolution Soccer, az NHL hoki, a Just Dance, az NBA valamint az UFC harci játék. Inkább a gördeszkás játékokat kedveled? Akkor a Tony Hawks Pro Skater sorozatot imádni fogod. A minőségi verekedős játékok közé tartoznak a 2K WWE pankrációs játékai.

Focis játékok - FIFA 21

Focis játékok - Football Manager 21

Hoki játék - NHL 21

 Sport játékok gyerekeknek és felnőtteknek - Just Dance

FIFA - merülj el a legnépszerűbb futballjátékban

A FIFA joggal tartozik a legnépszerűbb futballjátékok közé PC-n és konzolokon. Minden egyes kiadás számos új funkciót, fejlesztést és a világ minden tájáról érkező csapatok naprakész névsorát hozza magával. A FIFA-t más sport játék fajtákhoz hasonlóan online játszhatod. Használhatod a pontozatlan meccseket vagy a népszerű FIFA Ultimate Team módot is.

A FIFA a sikeres mobilos futballjátékok közé is tartozik. Androidra és iOS-re is ingyenesen elérhető.

sport játékok

Ha focimeccsekről van szó, két fantasztikus sorozat közül választhatsz. Ha nem szereted a FIFA-t, választhatod a Pro Evolution Soccer-t.

A Football Manager egy menedzseri sport játék az igényes sportolók számára

A menedzser sport játék típusok királya már évek óta a Football Manager. Ez a komplex szimulátor egy futballcsapat menedzserének szerepébe helyez, és rajtad múlik, hogyan birkózol meg az új feladataiddal. Játssz, eddz, nyerj címeket PC-n és konzolokon a Football Managerrel.

i

A nagyszerű labdajátékok közé tartozik az NBA is. A rögbi és az amerikai futball szerelmesei azonban szintén élvezni fogják.

NHL hoki - az EA játékainak nincs konkurenciája

Az NHL a hokijáték egy olyan változata, amely nem érhető el számítógépekre. Ha tehát ki akarod próbálni magad a kapusedzésben vagy a Stanley Kupa hokiban, akkor Xbox vagy PlayStation konzolra lesz szükséged.

Táncolj a Just Dance-szel

A Just Dance az egyik legszórakoztatóbb sport játék gyermekek és felnőttek számára. Mozgásérzékelőket használ a tánclépések érzékelésére. A játékos aszerint kap pontszámot, hogy milyen pontosan másolja a játékban szereplő táncos mozdulatait.

Szeretnéd kipróbálni a sport játék típusokat a virtuális valóságban? Tudj meg mindent, amit a gaming és VR technológiáról tudni kell.

A 2K WWE a pankrációs játékok legfontosabbja

A WWE Wrestling a 2K-tól licencelt pankrátorokat, nagyszerű kombókat, kidolgozott arénákat és több tucatnyi órányi szórakozást kínál. Ha szereted a küzdős sport játék fajtákat, akkor a WWE Wrestlinggel nem fogsz melléfogni.

A gördeszkás sport játékok is egyre népszerűbbek

Az olyan gördeszkás játékok, mint a Tony Hawk's Pro Skater vagy a Skate 3 sok fiatal és felnőtt játékos számítógépén és konzolján voltak és vannak jelen. Ezek vonzó és szórakoztató sport játékok, nagyszerű hangsávokkal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
253 termék
3,2
EA Sports FC 24 Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: xxMXESD2153
5,0
FIFA 23 ULTIMATE TEAM 2800 POINTS - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 1 059 Ft/100 pont
10 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1981
5,0
FIFA 23 ULTIMATE TEAM 5900 POINTS - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 2 019 Ft/100 pont
20 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1982
3,0
EA Sports FC 24 - 1050 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
3 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2157
5,0
Riders Republic - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj fel kerékpárra, ugorj fel egy snowboardra vagy vegyél fel szárnyruhát, és lépj be egy hatalmas élővilágba, ahol más játékosok kóborolnak. Látogass el pl. ikonikus amerikai nemzeti parkokba, köztük a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Sequoia Park és a Mammoth Mountain.
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1691
5,0
Fitness Boxing 2: Musical Journey - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: sport és party, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Kelj fel a kanapéról, és mozogj a szórakoztató, boksz stílusú gyakorlatokkal az ismert slágerek ritmusára. Ismerkedj meg a bokszolással, miközben fokozatosan feloldod a jól ismert 20 sláger instrumentális változatát. Ragadd meg a Joy-Con kontrollereket, és végezz ütéseket és guggolásokat egy sor olyan gyakorlatban, amely az egész testedet igénybe veszi. Nintendo Switch Lite konzollal való használat esetén egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
2 180 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005575
Steep - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0142
5,0
UFC 4 - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport - Alkoss saját legendát, amelyet a harci stílusod, a személyiséged és a sikered formál. Nem számít, hogy hol vagy épp mikor játszol, az UFC 4-ben mindig a harc középpontjában leszel.
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1580
4,6
WRC 7 FIA World Rally Championship - PC DIGITAL + BONUS!
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport, szimulátor és versenyzős
5 660 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002129
EA Sports FC 24 - Ultimate Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World's Game új korszaka: több mint 19 000 teljesen licencelt játékos, több mint 700 csapat és több mint 30 bajnokság garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.
40 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2154b
EA Sports FC 24 - 12000 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2158
FIFA 23 ULTIMATE TEAM 12000 POINTS - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 4 049 Ft/100 pont
40 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1983
1,0
EA Sports FC 24 - 2800 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
9 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2155
4,7
GRID 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport
4 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002188
1,0
EA Sports FC 24 - 5900 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2156
NBA 2K24: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
38 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2152
NBA 2K24 - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
30 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2151
NBA 2K23: 200,000 VC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 1 999 Ft/100 pont
19 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1985
Hunting Simulator 2 Elite Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, stratégiai, sport, szimulátor és kaland
18 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005519
Moto Racer 4 Deluxe Edition - PC/MAC PL DIGITAL + BONUS
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport
7 850 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001555
Hunting Simulator 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, stratégiai, sport, szimulátor, lövöldözős és kaland
13 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005359
5,0
Euro Fishing - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, magyar felirat, műfaja sport és szimulátor
1 850 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003960
NBA 2K23: 75,000 VC - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport, - 769 Ft/100 pont
7 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1986
1,0
IHF Handball Challenge 2014 - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport
2 300 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000310

Sport játékok

Sport játékok

A Sport játékok kategóriában összesen 253 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sport játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sport játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sport játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sport játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ