Shop roku MPLA317262

Számítógépes (PC) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1540)
DLC tartalom
(452)
Játékkredit
(21)
Platform
PC
(2036)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(72)
Xbox One
(48)
Nintendo Switch
(1)
Play Anywhere
(3)
Mac
(2)
Licenc
Doboz
(111)
Letölthető
(1951)
Kulcs
Steam
(1668)
Origin
(96)
Xbox Live
(66)
Microsoft Store
(49)
Uplay
(38)
Műfaj
Akció
(1084)
Stratégiai
(494)
RPG
(385)
Szimulátor
(312)
Árkád
(174)
Korhatár
1,33 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(215)
SK
(7)
EN
(2020)
DE
(1365)
HU
(76)
RU
(751)
UK
(8)
PL
(531)
FR
(1070)
ES
(968)
IT
(939)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(282)
KR
(11)
JP
(11)
Szinkron
CS
(25)
SK
(5)
EN
(1775)
DE
(553)
HU
(11)
RU
(155)
UK
(3)
PL
(95)
FR
(391)
ES
(309)
IT
(311)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(47)
KR
(6)
JP
(8)

A PC játékok nagyszerű lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra egy hosszú nap után, emellett hihetetlen virtuális kalandba repíthetnek el. Választhatsz egy vagy akár több játékos számára készült számítógép játékok közül is. Nem tudod eldönteni, melyek számodra a legjobb PC játékok? Olvass tovább és mi segítünk a kiválasztásban.

Tovább

A PC játékok műfajai

A PC-s játékok műfaja alapvető kérdés a kiválasztás szempontjából. Valódi akcióra, vagy inkább logikaira, esetleg valami nyugodtabb játékra vágysz?

Akciójátékok PC-re

A PC-s akciójátékokat azok számára ajánljuk, akik egy végtelen, adrenalindús kalandra vágynak. A feladat általában a túlélés, az ellenségek elpusztítása és a küldetések teljesítése. Az akció számítógép játékok számos alműfajával találkozhatsz, melyek közül a legnépszerűbbek a következők:

  • A lövöldözős játékokban különféle lőfegyverek kezelését próbálhatod ki az ellenfelek (katonák, zombik) ellen.
  • A verekedős játékokban több tucat karakter közül választhatsz, melyek más-más harci stílussal rendelkeznek, így különböző módon semlegesítik az ellenfelet.

i

Az egyik legnépszerűbb műfaj az ún. battle royale. Az ilyen játékokban minden játékos ugyanazzal a felszereléssel indul, melyet igyekszenek fokozatosan fejleszteni, és az nyer, aki a végén talpon marad. Fortnite cuccok kategóriánkban az ajándéktárgyaktól kezdve a játékfigurákig csomó érdekes dolgot találhatsz.

Kalandjátékok PC-re

A PC-s kalandjátékok telis-tele vannak bonyolult történetekkel és fordulatokkal, alattomos fejtörők kíséretében. Legtöbbjük a játék kalandtörténetének átéléséről szól egy adott virtuális világ atmoszférájában.

Stratégiai játékok PC-re

A stratégiai PC játékok a kifinomult, taktikai gondolkodásra és az előre megtervezett lépésekre összpontosítanak. A győzelmet ritkán befolyásolja a szerencse és a véletlen. A stratégiai számítógép játékok alműfajai a következők:

  • A realtime stratégiák valós időben zajlanak, így azonnali reakciókat igényelnek.
  • A körökre osztott stratégiák hasonlóak a valós idejű stratégiákhoz, azonban a játékosok itt minden forduló után felváltják egymást.
  • Az építkezős stratégiák lehetővé teszik városok, vidámparkok, kórházak és egyebek felépítését és irányítását.

Szeretnél magyar felirattal vagy szinkronnal ellátott PC-s játékok közül válogatni? Használd a bal oldalsávon található paraméter-szűrőt.

Sportjátékok PC-re

A sport PC játékok lehetőséget kínálnak arra, hogy játékosokat vagy egész csapatokat vásárolj és megnyerd velük a bajnokságot. Több sportág közül válogathtsz – a legnépszerűbbek a foci, a jégkorong, a kosárlabda, a rögbi és a golf. Egyes sport számítógép játékok lehetővé teszik, hogy egyszerre az egész csapatot is irányíthasd.

i

Új PC játékok vásárlása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizd le annak minimális és ajánlott követelményeit – előfordulhat ugyanis, hogy egy gyengébb paraméterekkel rendelkező számítógép el se indítja a játékot. Ha esetleg hardver-frissítésre szorul a számítógéped, tekintsd meg a gaming PC alkatrészek kategóriánkat.

Szimulátor játékok PC-re

A szimulátor PC játékok igyekeznek a lehető legjobban utánozni a valóságot, közülök néhány pedig konkrét oktatási céllal készült. A választék rendkívül széles és változatos, ide tartoznak az emberi életre, gazdálkodásra, járművezetésre, halászatra és még sok más területre kihegyezett szimulátorok.

Kíváncsi vagy, melyek a legjobb PC játékok a piacon? Az Alza PC játékok teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a számítógép játékok aktuális kínálatát.

RPG játékok PC-re

Az RPG PC játékok vagy szerepjátékok lehetővé teszik, hogy teljes mértékben a karakter bőrébe bújhass és egy nyitott, dinamikus világban irányíthasd. Az RPG számítógép játékok legfőbb jellemzői a kiterjedt, szerteágazó történet, a karakterfejlődés, valamint a számos fő és másodlagos küldetés.

i

A legjobb PC játékok megjelenését a fejlesztő cégek gyakran előre bejelentik. Ha mindig nagyon várod őket, akkor csapj le bátran az előrendelhető PC játékokra. Az így vásárolt PC-s játékok általában olcsóbbak.

Versenyzős játékok PC-re

A versenyzős PC játékok lehetővé teszik számodra, hogy beülhess a létező leggyorsabb járművekbe, így próbára teheted manőverezési képességeidet és reakcióidődet. Kipróbálhatsz mindenféle autókat, motorokat, csónakokat, repülőket és sci-fi filmekbe illő légpárnás járműveket. A versenyzős számítógép játékok több alműfaját különböztetjük meg:

  • Az arcade versenyjátékok a szórakoztató és szabad, elnéző fizikát részesítik előnyben.
  • A szimulációs versenyjátékok a lehető legnagyobb mértékben valósághű fizikával próbálják utánozni a valódi versenyeket.

Versenyzős PC-s játékok esetében a vezetés tökéletes irányítása és a valósághű játékélmény elérése érdekében játékvezérlő kormány vagy joystick használata az ajánlott.

PC játékok gyerekeknek

A korhatáros tartalmak hiányának köszönhetően a gyermekeknek szánt PC játékok minden kiskorú számára remek időtöltést kínálnak. Az ilyen játékok elsősorban gondolkodást és megoldóképességet segítő logikai feladványokat tartalmaznak. Egyes játékokban a gyerekek a számukra ismerős könyvek, filmek vagy sorozatok népszerű szereplőivel találkozhatnak.

i

Tizenéveseknek szánt számítógép játékok kiválasztása során javasoljuk, hogy használd a paraméter-szűrőn belül található PEGI besorolásokat, így elkerülheted az idősebb korosztály számára készült játékokat és az sértő tartalmakat (pl. erőszak, vulgarizmus, szerhasználat stb.).

Egyéb műfajú PC játékok

Az egyéb műfajú PC játékok talán nem a legnépszerűbbek, de határozottan kitűnnek a tömegből. Próbáld ki például a MOBA játékokat, amelyek széles körben elterjedtek és az e-sporton belül professzionális szinten is játszák, vagy adj egy esélyt a toronyvédő játékoknak, amelyekben a megszállók hordái ellen küzdhetsz. Fedezd fel a kártya- és kirakós játékokat is, amelyek garantáltan megdolgoztatják az agytekervényeidet.

Szeretnél mindig képben lenni és tisztában lenni vele, hogy melyek az aktuálisan legújabb PC-s játékok? Kövesd figyelemmel rendszeresen kategóriánkat.

Játéklicencek – a játékok PC-re történő telepítése

A számítógép játékok megvásárolhatók fizikai lemez vagy elektronikus licenc formájában is.

Dobozos licenc

A dobozos licenc ma már egyre kevésbé használt játékterjesztési típusnak számít. Ebben az esetben a játék postai úton érkezik meg, ezt követően csak be kell helyezned a telepítőlemezt a számítógépébe és fel kell telepítened a játékot. Bizonyos dobozos licencek mellé jár egy másik kód is, mely a játék digitális fiókkal történő regisztrációhoz szükséges.

Elektronikus licenc letöltése

Az elektronikus licenc megvásárlása után kapsz egy aktiváló kódot valamelyik játékáruházhoz. Ilyenkor általában létre kell hozni egy fiókot, majd telepíteni kell az áruház alkalmazását, amelyen keresztül a játék letöltése megtörténik. Vásárlás előtt azonban figyelj oda, hogy melyik virtuális áruházba szól a játék aktiváló kódja, mivel ezek egymással nem kompatibilisek.

Nem tudod, hogyan kell aktiválni a játék kódját? Olvasd el az elektronikus játéklicencek érvényesítéséről szóló útmutatónkat.

A letölthető PC játékok a játékáruházakban aktiválhatók

Miután megvásároltál egy letölthető PC játékot, az aktiválást valamelyik elektronikus platformon végezheted el.

Steam PC játékok

A Steam PC játékok foglalják magukba a legtöbb kategóriát. Ez a legnagyobb platform, amely egy teljes értékű közösségi hálózatként működik. Játssz a barátaiddal, vagy keress újakat, oszd meg játékélményeidet, töltsd le a felhasználói módosításokat és használd ki a sok egyéb funkciót. A Steam számítógép játékok a legtöbb esetben úgynevezett Steam kulcsok segítségével szerezhetők be.

Origin PC játékok

Az Origin PC játékok az Electronic Arts fejlesztői által készített összes terméket tartalmazzák. Ez egy ún. közösségi játékhálózat, amely sokban hasonlít a Steam platformhoz. Kisebb játékkönyvtárral rendelkezik, de megtalálhatók benne az olyan kultikus sorozatok, mint például a Battlefield, Mass Effect, The Sims, Need for Speed, FIFA stb.

Uplay PC játékok

Játékok PC-re az Uplay platformon keresztül is könnyen beszerezhetők. Az Uplay digitális áruház kínálatában megtalálható a Far Cry, az Assassin's Creed, a Tom Clancy és még sok más sorozat is.

i

Népszerű Battle.net PC játékok

A Battle.net kétségtelenül a legnépszerűbb platformok közé tartozik. Innen az Activision Blizzard által fejlesztett PC játékok tölthetők le. Ezek közé tartozik a World of Warcraft, a Call of Duty és még sok egyéb játéklegenda.

A számítógép játékok kiegészítői és különböző kiadásai

Bizonyos PC játékok esetében DLC kiegészítőkkel vagy több különböző tartalmakat magukba foglaló kiadásokkal is találkozhatsz.

  • Az alapkiadás csak a játék fő tartalmát foglalja magába.
  • A deluxe kiadás az alapvető tartalmakon túl extra bónusztartalmat is kínál.
  • A DLC az alapjáték kiegészítése új kalandokkal, fegyverekkel stb.
  • A Season pass (szezonbérlet) minden DLC-t tartalmaz. A működéshez mindenképpen szükség van az alapjátékra.
  • A GOTY (Game of the Year) kiadás magába foglalja az alapvető tartalmat és az összes létező kiegészítőt is.

i

A számítógép mellett Xbox konzollal is rendelkezel? Ebben az esetben ajánljuk számodra a Play Anywhere szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a megvásárolt játékokat egy áráért számítógépen és Xbox konzolon is játszhasd. Ráadásul a tárolt adatok a felhőben is tárolódnak, így bárhol onnan folytathatod a játékmenetet, ahol legutóbb abbahagytad.

A legjobb PC játékok

Végezetül összeállítottunk számodra a legjobb PC játékok listáját, amely biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

Witcher 3: Wild Hunt - Az év játéka

A Witcher 3: Wild Hunt egy történetalapú RPG, melyet a méltán híres könyvsorozat ihletett, és a korábbi epizódokat követi nyomon. Lenyűgöző fantáziavilágot tár eléd, amely telis-tele van felfedezésre váró, végtelen helyekkel, emellett egy nagyszerűen megírt történetet visz végig, mely során fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek aztán hatással lesznek a játékmenetre és a történet folytatására. Ráadásul Az év játéka (GOTY) kiadás további 30 órányi történettel lett kibővítve.

Grand Theft Auto V (GTA 5)

A GTA 5 a híres Grand Theft Auto sorozat forradalmi folytatása. Látogass el a napfényes dél-kaliforniai Los Santosba és ismerkedj meg a három különböző bűnöző főszereplővel: Michaellel, Franklinnel és Trevorral, és tarts velük közös történeteikben. Az online mód lehetővé teszi, hogy együttműködj más játékosokkal a rablásokban, a versenyeken és még sok más ügyben. A játék a Criminal Enterprise Starter Pack kiegészítővel együtt érkezik.

Minecraft

Bizonyára mindenki hallott már a világ egyik legismertebb játékáról, a Minecraft kockás világáról. A játékosok végtelen világokat fedezhetnek fel, túlélhetnek a sötét éjszakákban, fejleszthetik eszközeiket és bármit megépíthetnek – a kreativitás itt nem ismer határokat. Ezenkívül a játék tartalmaz egy online módot is, amelynek köszönhetően kapcsolatba léphetsz barátaiddal és együtt élhetitek át az egyedülálló kalandokat. A Minecraft Starter Collection tartalma: a Minecraft alapváltozata, 700 Minecoins, Starter Pack DLC. 

FIFA 22

Játssz a FIFA 22 díjnyertes fociszenzációjával, a 2022-es szezonra frissített licenccel rendelkező csapatokkal és stadionokkal. Az korábbi kiadásokhoz képest a labdafizika és a játékosok mozgása valósághűbb, a játék grafikája minden eddiginél részletesebb. A hasonló képességekkel rendelkező játékosokkal lejátszott online meccseken kívül saját csapatot is építhetsz, de több bajnokkal is játszhatsz, akiknek az egyedi történetét is megismerheted.

i

Cities XXL

A Cities XXL a játékosokat a polgármester szerepébe helyezi azzal a feladattal, hogy sikeres várost építsenek. Teljesen szabad kezet kapsz, bármerre elindulhatsz a sikeres város felépítése felé vezető úton. Csak rajtad múlik, hogy egy nyüzsgő várost vagy inkább egy olajbirodalmat építesz a városodból. A Steam Workshopból pedig más játékosok változatait is letöltheted.

Specifikus kategória – játékok Mac-re

Bár a mai játékok túlnyomó többsége inkább az erősebb videókártyákkal felszerelt számítógépekhez van optimalizálva, azért lehet találni olyan játékokat Mac-re, amelyek gond nélkül elfutnak rajta. Ha Mac számítógépen szeretnél játszani, akkor kénytelen leszel beérni a játék egy korábbi verziójával, ha pedig kedvet kapnál például a legújabb Call of Duty-hoz, akkor sajnos nem lesz szerencséd.

PC játékok gyengébb számítógépekre – válassz a minimális rendszerkövetelményeknek megfelelően

Ha egy gyengébb számítógép összeállításra keresel PC játékokat, előbb tájékozódj a számítógéped rendszerparamétereiről, majd a bal oldalsávon található paraméter-szűrő segítségével listázd a minimális rendszerkövetelményeknek megfelelő játékokat. Nem árt, ha a számítógéped valamivel erősebb, mint a játék minimális követelményei, így elkerülheted a rendszer lefagyását vagy összeomlását játszás közben.

Egyszerű PC játékok – a legtöbb közülük online is játszható

Régebbi számítógéppel rendelkezel és már nem fér el több játék rajta? Az online játékok jelenthetik számodra a megoldást. Az olyan webhelyeken, mint például a jatekokxl.hu, vagy a megajatek.hu különféle online játékokat találsz, számos műfajban.

Ne maradj le a legelőnyösebb ajánlatokról! Tekintsd meg akciós PC játékok kínálatunkat és válogass a jobbnál jobb kedvezményes számítógép játékok közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 067 termék
4,6
Microsoft Flight Simulator - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
29 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534
4,5
Command & Conquer The Ultimate Collection - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja stratégiai
17 730 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003833
4,7 12×
Hogwarts Legacy - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
24 530 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005832
4,9 24×
Red Dead Redemption 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak lezárult és elkezdődött a vadászat az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra is. Azok, akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
20 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004816
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
Leárazás -27 %
12 890 Ft 17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
3,9
Minecraft Dungeons - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai - Fedezd fel a kalandokkal, kincsekkel és vad pillanatokkal teli szinteket. Csatlakozz a hősies expedícióhoz, hogy megmenthesd a falusiakat és megsemmisítsd a gonosz Arch-Illagert!
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1450
4,8 18×
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó, törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption készítőinek új alkotása, a Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
29 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004818
5,0
Cities: Skylines II Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
18 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1418
3,4
Bus Simulator 21 - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
8 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1336
5,0
Jurassic Park: The Game - PC/MAC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és kaland
37 710 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002175
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Minecraft Dungeons Ultimate Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai - Fedezd fel az akcióval, kincsekkel és vad pillanatokkal teli szinteket. Indulj hősies küldetésre, hogy megmentsd a falusiakat és elpusztítsd a gonosz Arch-Illager-t!
18 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1838
4,7
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
4 820 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002807
1,0
Total War: Pharaoh Limited Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A fáraó halott és Egyiptom, Kánaán és Anatólia népe új vezetőért kiált. Sokan vágyakoznak a trón adta hatalomra, de a fáraóvá váláshoz vezető út nem biztonságos. Ezen hatalmas nemzetek vezetőjeként társadalmi összeomláson kell átesned, természeti katasztrófákkal kell szembenézned és meg kell védened a népedet a távoli területekről induló támadások elől.
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1412
4,6 16×
Age Of Empires II: Definitive Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A 4K UHD grafika egyik legnépszerűbb stratégiai játékának 20. évfordulójára készült kiadás.
7 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1174
3,8
Cyberpunk 2077 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, GOG,com kulcs, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Nyitott világ a jövő legélénkebb és legveszélyesebb metropoliszába ültetve - Night City-be. Johnny Silverhand - a legendás rockerboy szerepében Keanu Reeves, a hollywoodi színész jelenik meg!
14 350 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005580
5,0
Halo Infinite - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
24 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1563
4,7
The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 340 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002890
Expeditions: A MudRunner Game
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1441
5,0
Grounded - Xbox Series DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1976
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
30 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2036
5,0
Tekken 8: Launch Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyosabbá és hangulatosabbá tesznek minden egyes csatát. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1427
3,7
The Sims 3: University Life (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Leárazás -23 %
3 670 Ft 4 740 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002913
5,0
Detroit: Become Human - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
7 010 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005642

Számítógépes (PC) játékok

Számítógépes (PC) játékok

A Számítógépes (PC) játékok kategóriában összesen 2067 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes (PC) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes (PC) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépes (PC) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépes (PC) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ