Shop roku ApF HU

Termoszok és thermobögrék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Thermobögre
(145)
Termosz pumpával
(4)
Thermo kancsó
(22)
Termosz
(238)
Laposüveg
(10)
Termobox
(3)
Űrtartalom
0,24 ml
6000 ml
-
Anyag
Rozsdamentes acél
(395)
Műanyag
(171)
Szilikon
(38)
Üveg
(29)
Kerámia
(8)
Szín
Fekete
(118)
Fehér
(48)
Kék
(48)
Ezüst
(48)
Rozsdamentes acél
(45)

A termoszok és a thermo bögrék kiváló társak azok számára, akik szeretnek reggelente kávézni vagy teázni, de gyakran nincs idejük erre. Ezeknek az eszközöknek hála nem kell aggódnod amiatt, hogy az italod út közben kihűl, hiszen a termosz hatékonyan melegen tartja. Lássuk, mire kell figyelni termosz vagy thermo bögre választásakor.

Tovább

Mire jó egy termosz vagy egy thermo bögre?

Függetlenül attól, hogy termosz, thermo bögre, thermo palack vagy thermo edény mellett döntenél, az ilyen típusú tárolók mindegyike megbízhatóan és hosszú ideig a kívánt hőmérsékleten tartja italodat vagy ételedet. Használhatod ezeket az eszközöket például a reggeli munkába járáskor, nyáron az uszodában vagy kirándulások során is.

A termosz minden otthonba illik

A termoszok tea vagy más italok melegen tartására használatosak, szinte minden háztartásban megtalálhatók. Jó szolgálatot tesznek hideg időben, kirándulásokon vagy a reggeli munkába járás során. Ha viszont a meleg nyári napokon szeretnéd használni, a termosz akkor sem hagy cserben, a hideg italokat is ugyanolyan hőmérsékleten fogja tartani.

Az okos termosz beépített digitális hőmérővel és kijelzővel rendelkezik, amely mutatja az üvegben lévő ital aktuális hőmérsékletét.

Thermo bögre, az ideális reggeli társ

A thermo bögre általában kisebb térfogatú, mint a termosz, így ideális választás lehet a reggeli kávéhoz vagy teához, amikor késve indulsz munkába vagy iskolába. Amikor nem használod a thermo bögrét, kis méretének köszönhetően kényelmesen elteheted azt a a hátizsákodba, ahol nem foglal túl sok helyet.

A sátrazáshoz a thermo kancsó a legjobb választás

A thermo kancsók nagyobb térfogattal rendelkeznek, mint a termoszok, így olyan helyzetekben is használhatod, amikor nagyobb mennyiségű forró italt szeretnél magaddal vinni. Akár sátorozáshoz, akár csak otthon használnád, számíthatsz arra, hogy az italod egész nap optimális hőmérsékletű lesz.

Thermo palack az utazóknak

A thermo palackok nem hiányozhatnak az utazók vagy turisták felszereléséből. Térfogata általában hasonló a termosz térfogatához, de máshogy lehet inni belőlük. Ugyanolyan kupakja van, mint a műanyag palackoknak, így gyorsan és kényelmesen ihatsz belőle anélkül, hogy pohárba kellene öntened az italt.

Tea termosz
Termosz

Thermo bögre
Thermo bögre

Thermo kancsó
Thermo kancsó

Thermo palack
Thermo palack

Milyen anyagból készül a hőtartó termosz?

A hőtartó termoszok gyártásához leggyakrabban rozsdamentes acélt használnak. A rozsdamentes acél megbízhatóan ellenáll a korróziónak és a magas hőmérsékletnek, ezenkívül rendkívül erős is, így nem törik el az első földre esés után sem. A hőálló termosz gyártásakor gyakran használt anyagok közé tartozik a műanyag, a szilikon, az üveg és a gumi, a kerámia és az akril is.

Hőtartó termosz tulajdonságok

A hőtartó termoszok vagy termoszok praktikus tárolóeszközök, amelyek képesek tartalmuk hőmérsékletét hosszabb ideig konzisztensen megtartani. Itt van néhány alapvető információ róluk:

Legfontosabb termosz funkciók

  • Hőszigetelés: a leghatékonyabb termoszok kettős falúak, általában rozsdamentes acélból vagy más hőszigetelő anyagból készülnek. A két fal közötti rés vákuummal van kitöltve vagy valamilyen szigetelő anyaggal, amely minimálisra csökkenti a hőátadást.
  • Tartósság: sok modern hőtartó termosz tartós, rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a sérüléseknek és hosszú élettartamot biztosít.
  • Tömítés: egy jó hőtartó termosz légmentesen záródik, hogy megőrizze a hőt vagy hideget, és megakadályozza a folyadékok szivárgását.

Leggyakoribb hőtartó termosz felhasználás

  • Melegen tartás: kávé, tea, vagy forró csokoládé hőtartása a cél, így órákon át élvezhetjük az italokat a kívánt hőmérsékleten.
  • Hidegen tartás: hideg italok, mint a jeges tea vagy a sportitalok hosszú ideig hidegen maradnak, ami különösen a meleg hónapokban vagy fizikai aktivitás során előnyös.
  • Ételek: nem csak italokhoz, de bizonyos ételek, például levesek melegen tartására is használhatók.

Hőtartó termosz design és jellemzők

  • Külső burkolat: a külső burkolat lehet színes, mintázatos (gyerek termoszok), vagy akár reklámokkal ellátott.
  • Fedővel ellátott/menetes kupak: A hőartó termoszok általában menetes kupakkal rendelkeznek, amelyek könnyű nyitást és záródást biztosítanak, egyesekben integrált pohár is található.
  • Fogantyúk és pántok: egyes termoszok fogantyúval, vállpánttal vagy karabinerrel rendelkeznek, ami megkönnyíti a szállítást.

Hőtartó termosz tisztítás és karbantartás

A termoszokat rendszeresen és alaposan meg kell tisztítani, mivel a hőszigetelő tulajdonságok csökkenhet, h belül lerakódások halmozódnak fel vagy sérül a külső borítás. A legtöbb termosz nem mosható mosogatógépben, kézi tisztítás javasolt.

Hőtartó termosz vásárlás

A piac számos márkát és modelt kínál, különböző méretekben, formákban és színekben, így mindenki megtalálhatja a személyes igényeinek legmegfelelőbb termoszt.

A hőtartó termosz kiválasztásakor fontos megfontolni, hogy milyen célra fogjuk használni (italok, ételek), mekkora űrtartalmúra van szükségünk, valamint hogy milyen hosszú ideig szeretnénk megőrizni a hőt vagy hideget.

Mennyi ideig képes megőrizni a termosz a benne tárolt ital hőmérsékletét?

Az egyes termoszok abban különböznek, hogy mennyi ideig tartják az italt a kívánt hőmérsékleten. Ez az anyag típusától függ. A legjobb rozsdamentes acél termoszok akár 40 órán keresztül is melegen tarthatják az italt, míg a thermo bögre rövidebb ideig tart. De így sem kell amiatt aggódnod, hogy az italod kihűl, mielőtt meginnád.

Mennyi ital fér el egy termosz belsejében?

Az egyik legfontosabb paraméter, amelyre figyelni kell a választás során, az űrtartalom. A termosz mérete általában az adott termék felhasználásától függ. Egy kisebb termosz kávéhoz vagy teához körülbelül 400 ml űrtartalmú, de kaphatók 1 l-es vagy nagyobb termoszok is.

i

Ha még mindig nem tudod eldönteni, melyik termosz modellt válaszd, olvasd el Meleg ital mindig és mindenütt. Melyik termoszt érdemes választani? cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Termosz - űrtartalma 203 ml, anyaga rozsdamentes acél, tömege 102 g
2 490 Ft

2.
Termosz - űrtartalma 1900 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú
-5 %
6 290 Ft
5 990 Ft

3.
Kulacs -
8 190 Ft

Még több
462 termék
Tefal Senator termobögre, 1,0l, rozsdamentes acél - Termosz
Típusok
4,8 67×
Tefal Senator termobögre, 1,0l, rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 699 g, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE059
5,0
BANQUET AKCENT rozsdamentes acél (12,2 x 9,2 x 2,2 cm)
Termosz - űrtartalma 203 ml, anyaga rozsdamentes acél, tömege 102 g
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANPL921
4,3 73×
Siguro TH-M23 Vákuumos termobögre 300 ml rozsdamentes
Thermo bögre űrtartalom 300ml, hideg ital hőállósága 24 óra, forró ital hőállósága 12 óra, vákuum a két fal között a nagyobb hőállóság érdekében, mosogatógépben mosható, belső és külső fal nem mérgező rozsdamentes acélból készült, 360°-os légmentes kupak lehetővé teszi az ivást minden oldalról, tömeg 285g, 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_M230SS
Siguro TH-B15 Travel Bottle White - Termosz Típusok
4,9 87×
Siguro TH-B15 Travel Bottle White
Termosz - 500 ml-es űrtartalom, rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt, mosogatógépben mosható, dupla falú, ital hidegen tartása: 24 óra, ital melegen tartása: 12 óra, 291 g
Szuper ár
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_B150W
Tefal Utazó bögre 0,2 l TRAVEL CUP rozsdamentes/fekete K3081314 - Thermo bögre
Típusok
4,2 152×
Tefal Utazó bögre 0,2 l TRAVEL CUP rozsdamentes/fekete K3081314
Thermo bögre - 200 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, duplafalú,
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE040
4,7 102×
Siguro TH-D15 Vákuumos termopalack 500 ml rozsdamentes
Termosz 500ml, hideg ital hőállósága 24 óra, forró ital hőállósága 12 óra, vákuum a két fal között a nagyobb hőállóság érdekében, mosogatógépben mosható, belső és külső fal nem mérgező rozsdamentes acélból, csavaros kupak dupla szilikon tömítéssel, a kupak pohárként is használható, tömeg 303g, 3 év garancia
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_D150SS
4,4 251×
Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun fekete/acél
Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE045
4,9 70×
Siguro TH-K35 Termopalack Vacu-jug 1500 ml rozsdamentes
Termosz és termokonténer, térfogat 1500ml, hideg ital hőállósága 24 óra, forró ital hőállósága 12 óra, vákuum a két fal között a nagyobb hőállóság érdekében, mosogatógépben mosható, belső és külső fal nem mérgező rozsdamentes acélból, csavaros kupak karos mechanizmussal, alsó felület csúszásgátló bevonattal, tömeg 707g, 3 év garancia
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TH_K350SS
4,8 163×
Tefal utazó bögre 0.36l TRAVEL MUG Fun kék/acél
Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, duplafalú, mosogatógépben mosható, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE050
4,5 39×
Tescoma Thermo bögre CONSTANT 0.4l 318534.00
Thermo bögre - 400 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, duplafalú,
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS182a
2,3
Sport termosz zárral CONSTANT 0,5 l, rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 500 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, véletlen kinyitás elleni védelem
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESTE459
4,3
REWO Okos termosz 420 ml, fekete
Termosz - űrtartalma 420 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, duplafalú
Szuper ár
5 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANTE143
3,0
WMF 690687390 Impulse 1,0 l fekete
Termosz - űrtartalma 1000 ml, anyaga üveg, rozsdamentes acél és műanyag, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, tömege 0,791 kg, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
38 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFTT928
STANLEY CLASSIC Termosz, 1,9 literes, fekete - Termosz
Típusok
4,8 20×
STANLEY CLASSIC Termosz, 1,9 literes, fekete
Termosz - űrtartalma 1900 ml, anyaga rozsdamentes acél, duplafalú, tömege 1130 g, ital hidegen tartása 48óra, ital melegen tartása 45 óra
Leárazás -14 %
26 790 Ft 31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT940
4,8 47×
LAMART LT4032 1,5 liter
Termosz - űrtartalma 1500 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 0,756 kg
Szuper ár
7 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAM080e3
5,0
Stranger Things - Upside Down - utazó bögre
Utazó bögre - Stranger Things motívummal, 425 ml, szín: többszínű, 1 darabos készlet
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2192
Contigo Luxe - rozsdamentes acél - Thermo bögre Típusok
4,8 13×
Contigo Luxe - rozsdamentes acél
Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél, ital melegen tartása: 5 óra, ital hidegen tartása: 12 óra, hirtelen kinyitás elleni biztosíték, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
15 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT15826
Tefal termosz bögrével 0.5l SENATOR  -rozsdamentes acél - Termosz Típusok
4,7 45×
Tefal termosz bögrével 0.5l SENATOR -rozsdamentes acél
Termosz - űrtartalma 500 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, duplafalú, ital hidegen tartása 24óra, ital melegen tartása 12 óra
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE057
4,8 163×
Tefal Utazó bögre 0,36l TRAVEL MUG rózsaszín / rozsdamentes acél
Thermo bögre - 360 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, ital melegen tartása: 4 óra, ital hidegen tartása: 8 óra, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt és vákuumos,
7 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE051
STANLEY GO FLIP Vákuum palack 700 ml sárga narancssárga - Termosz Típusok
4,2
STANLEY GO FLIP Vákuum palack 700 ml sárga narancssárga
Termosz - űrtartalma 700 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, mosogatógépben mosható, duplafalú, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 0,42 kg, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 8 óra
14 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STATE687
STANLEY GO FLIP Vákuum palack 700 ml petróleumzöld - Termosz Típusok
4,2
STANLEY GO FLIP Vákuum palack 700 ml petróleumzöld
Termosz - űrtartalma 700 ml, anyaga rozsdamentes acél, 100%-os tömítés, 100%-ig hermetikus zárás, mosogatógépben mosható, duplafalú, véletlen kinyitás elleni védelem, tömege 0,42 kg, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 8 óra
14 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STATE670
4,7
STANLEY ADVENTURE SERIES laposüveg és feles pohár 4 db-os ajándék szett, matt fekete
Laposüveg - rozsdamentes, űrtartalma 230 ml, poharak a csomag része, mérete 19,1 × 7,6 × 3,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 510 g, fekete kivitel
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT933
STANLEY flakon 230ml CLASSIC SERIES fekete matt - Laposüveg Típusok
5,0
STANLEY flakon 230ml CLASSIC SERIES fekete matt
Laposüveg - térfogata 230ml, tömege 160 g, magassága 160 mm, átmérője 32mm, szélessége 76mm, anyaga rozsdamentes acél, dugó anyaga műanyag, színe polár fehér, szivárgás elleni garancia, 25 év termékgarancia, speciális jellemzők: BPA-mentes, környezetbarát, a garancia nem vonatkozik az agresszív mosogatógép által okozott koptatásra, a karcolásra és a hétköznapi kopásra. A garancia csak a felsorolt jellemzőkre vonatkozik, a dugó a laposüveg testéhez csatlakozik.
11 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STANT925
4,9 23×
Contigo Byron matt fekete
Termosz - űrtartalma 470 ml, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, duplafalú, tömege 0,275 kg, ital hidegen tartása 12óra, ital melegen tartása 6 óra
12 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcon025

Termoszok és thermobögrék

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...

Termoszok és thermobögrék

A Termoszok és thermobögrék kategóriában összesen 462 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ