Shop roku Akvizice ApF HU

Tractive CAT Mini

Termékkatalógus
Tractive CAT Mini
3,7 8 értékelés
GPS nyomkövető - állatoknak, Android, iOS és Windows kompatibilis, szolgáltatási díj: IGEN, SIM-kártyát tartalmaz és vízálló, üzemidő: 2,0 nap
18 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Tra23_01 Termékszám:  TRCAT5DB Gyártó honlapja:
Tractive CAT Mini 18 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Tractive CAT Mini

Tractive CAT Mini egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Nyomon követheted macskád tartózkodási helyét és tevékenységét

A Tractive CAT Mini GPS nyomkövető segítségével mindig tudni fogod, hogy hol van a macskád, és információt kaphatsz az aktivitásáról és alvásáról is. A készülék hatótávolsága korlátlan. A Tractive CAT Mini beépített akkumulátora 48 órás üzemidővel rendelkezik. A macskáknak készült GPS nyomkövető megfelelő működéséhez 5 EUR/hó* előfizetésre van szükség. A Tractive CAT Mini beépített SIM kártyával rendelkezik, amelyhez előfizetést választhatsz (havi, 1 éves, 2 éves vagy 5 éves), és nemcsak Európában, hanem világszerte* is élvezheted a lefedettséget. A Tractive GPS lokátor Rogz biztonsági nyakörvvel és 2 darab rögzítőklippel rendelkezik.

*Ár 2 éves előfizetéssel és egyszeri befizetéssel. Az árak változhatnak. A díj a választott tarifától függ.

A Tractive CAT Mini GPS nyomkövető legfontosabb jellemzői

  • GPS helymeghatározó 3 kg-nál nehezebb macskák számára
  • Ingyenes alkalmazás Androidra, iPhone-ra és webre
  • 48 órás akkumulátor-üzemidő (akár 7 nap az energiatakarékos zónákkal)
  • Teljes feltöltés 2 óra alatt
  • Kapsz egy ingyenes Rogz nyakörvet a nyomkövetővel együtt
  • Kompakt méretek 55 × 28 × 17 mm
  • Tömeg csak 25 g
  • Vízálló, könnyű és ütésálló
  • Biztonságos és korlátozott zónák beállításának lehetősége
  • A macska aktivitásának és alvásának nyomon követése
  • Az iránytű funkció a GPS-vevő távolságát és irányát mutatja a térképen

A csomag tartalma:Tractive GPS Tracker macskáknak, nyakörvhöz rögzítő rendszer, töltőkábel, gyors üzembehelyezést támogató útmutató

Pontosan nyomon követheted kedvenced helyzetét

A nyomkövető GPS műholdas technológiát használ a macska tartózkodási helyének követésére. Ha szem elől veszíted a macskádat, az alkalmazásban ellenőrizheted aktuális tartózkodási helyét. A helymeghatározási előzményeket is megtekintheted, és megtudhatod, hogy hol kóborolt egész nap kis kedvenced, és melyek a favorizált helyei. Az alkalmazásban virtuális kerítést állíthatsz fel a biztonságos és korlátozott zónák beállításához. Amint a macska elhagyja az általad beállított zónák egyikét, az alkalmazásban található Tractive CAT Mini GPS-helymeghatározón keresztül értesítést kapsz.  

A Tractive CAT Mini lehetővé teszi az aktivitás és az alvásminták nyomon követését

A GPS-helymeghatározó nemcsak a macskát követi, hanem a macska aktivitását is rögzíti, hogy számszerűsítse a fittségét pontszámok segítségével (0-100). A Tractive CAT Mini nyomon követi az alvással töltött időt és értékeli az alvásmintákat (nappali alvás, éjszakai alvás, pihenés). Az alkalmazásban célokat tűzhetsz ki macskád számára, nyomon követheted a haladást és összehasonlíthatod más macskák adataival.

Kompakt és tartós kialakítás

A Tractive GPS-helymeghatározóhoz egy Rogz nyakörv és két különböző klipsz tartozik, amelyekkel az eszközt megfelelően rögzítheted, hogy az a helyén maradjon. A Tractive CAT Mini 100%-ban vízálló, könnyű és ütésálló. A GPS-helymeghatározó 3 kg-nál nagyobb súlyú macskák számára alkalmas. A készüléket beépített akkumulátor táplálja, amely akár 48 órás üzemidővel rendelkezik.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ