30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K

Termékkatalógus
Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, klasszikus éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 101,1° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 81 × 109 × 109 mm (Ma×Sz×Mé)
17 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Unia24_07 Termékszám:  IPC-D122-PF28K
Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K 17 890 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K

Beltéri és kültéri dome típusú IP kamera fokozott ellenállással

A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K 2 megapixeles CMOS-érzékelővel rendelkezik progresszív letapogatással, amely gondoskodik a könnyű mozgás- és hangérzékelésről. Semmi és senki nem fog meglepni még éjszaka sem, mivel a kamera akár 30 méteres hatótávolságú infravörös megvilágítással van ellátva. Az IP67 tanúsítványnak megfelelő ellenállásnak hála az IP kamera ellenáll az időjárásnak, esőnek és fagynak, így beltéren és kültéren egyaránt használható, és az IK10 szerint fokozottan ütésálló. Az egyszerű csatlakoztathatóságot a PoE tápellátás támogatása biztosítja, így egyetlen kábellel csatlakoztathatod az internetet és a tápellátást a kamerához. A rögzített felvételek tömörítése az Ultra 265, H.265 H.264 szabvány szerint történik. Az eseményfelvételek akár 128 GB kapacitású microSD kártyán is tárolhatók. A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kamera fejlett funkciókkal is büszkélkedhet a képminőség és a felhasználói élmény javítása érdekében. Ha mozgást észlel, a kamera közvetlenül a mobiltelefonodra küld figyelmeztetést.

Részletes Full HD felbontás

Vízálló és porálló

DWDR a jobb képért

Ütésállóság

Mozgásérzékelés

A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K IP kamera legfontosabb jellemzői

  • 2 megapixeles, 1/2,9"-es CMOS érzékelő
  • A kamera részletes felvételeket készít Full HD felbontásban (1920 × 1080) 25 FPS sebességgel
  • Tömörítési formátum Ultra 265, H.265, H.264
  • 2D/3D DNR (Digital Noise Reduction) képminőségi technológia, állítható érdeklődési terület
  • IK10 fokozott ütésállóság
  • A beépített mikrofon lehetővé teszi a hangsávval történő rögzítést
  • Beépített IR-világítótest akár 30 m hatótávolsággal
  • A kamera rögzíti az eseményt, és riasztást küld, ha személyt észlel
  • Tápellátás 12 V-os egyenfeszültségen vagy PoE-n keresztül
  • Időjárásálló kialakítás az IP67 tanúsítványnak megfelelően
  • MicroSD kártyahely akár 128 GB kapacitással
  • Fix objektív 101,1°-os látószöggel
  • Tiszta képek még erős ellenfényben is a DWDR technológiával

A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kiváló minőségű objektívvel és érzékelővel rendelkezik

Hozd ki a felvételek és élő közvetítések minden részletét a kiváló minőségű objektívvel és a 2 megapixeles 1/2,9"-es CMOS-érzékelővel, amely Full HD-felbontású képeket készít. A progresszív érzékelésnek köszönhetően a kamera olyan funkciókat használhat, mint a mozgásérzékelés. Az IP kamera látómezeje eléri a101,1°-ot (átlósan 111°), amely akár 43,4 m-es érzékelési távolságot és 8,7 m-es érzékelési távolságot biztosít. A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kamera objektívjét prémium optikai üveg védi tükröződésgátló kezeléssel a tükröződés megakadályozására. A kamera még gyenge fényviszonyok vagy ellenfény esetén is részletgazdag képet kínála Digital Wide Dynamic Range funkcó révén. A 2D/3D zajcsökkentő technológia elemzi az egyes videóképeket, és eltávolítja a valószínűleg zajt jelentő pixeleket. A 3D-DNR elemzi az egymást követő képkockák közötti különbségeket, a Digital Defog technológia pedig lehetővé teszi, hogy aUniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kameraautomatikusan eltávolítsa a ködöt a képről.

Ellenálló kamera részletgazdag képekkel még éjszaka is

A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K IP kamera intelligens IR funkcióval ellátott IR-világítóval van felszerelve, amelynek köszönhetően az infravörös megvilágítás intenzitását a tárgynak a kamerától való távolságától és a környezeti fényviszonyoktól függően állítja be. Ez hatékonyan megakadályozza a kép túl- és alulexponálását a jobb képminőség biztosítása érdekében. Az IR-világítás 30 m távolságig működik. Ahhoz, hogy a Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kamera szemmel tartsa az ingatlanodat, ki kell bírnia a kinti körülményeket. Ezért a gyártó úgy tervezte, hogy megfeleljen az IP67 ellenállási szabványnak. Ezáltal gond nélkül ellenáll a pornak és az esőnek. Ugyanilyen jól bírja a szélsőséges hőmérsékleteket is-30° és 60° Celsius közötti tartományban.

Fejlett folyamkódolás és számos fontos funkció

A H.264 és H.265 kódolás mellett a kamera fejlett Ultra 265 technológiával is rendelkezik. Ez egyesíti a HEVC és az U-kód kódolást, amely még nagyobb tömörítési hatékonyságot eredményez, akár 50%-kal nagyobbat, mint a H.264. A Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K kamera képes kompenzálni a kép túlságosan fényes területeit, jellemzően a fényvisszaverőket vagy a fényszórókat, a magas képminőség és a tisztaság fenntartása érdekében. A BLC technológiával a Uniarch by Uniview IP kamera képes optimalizálni az expozíciót a videó előterében és hátterében. Ha azt tervezed, hogy megosztod néhány felvételedet, értékelni fogod a Privacy Mask funkciót, amellyel elrejthetsz egy adott területet a képen. Az IP kamera mozgásérzékelővel van felszerelve, így ha mozgást észlel, megkezdi a felvételt, te pedig figyelmeztetést kapsz. A felvételek biztonsági mentéséhez internetkimaradás esetén memóriakártya-foglalat áll rendelkezésre, ahová akár 128 GB kapacitású microSD kártyát is behelyezhetsz.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakoztatás
Ethernet Kész!
Tápellátás
Hálózati, PoE Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Szlovák Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Kivitel
Dome Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Ethernet Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Hálózati, PoE Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Szlovák Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Kivitel
Dome Kész!
Éjjellátás
Klasszikus Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Betekintési szög
101,1 ° Kész!
Objektív típusa
Szilárd Kész!
Videó kompresszió
H.264, H.265, Ultra 265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
SD, Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
128 000 MB Kész!

Méretek

Szélesség
109 mm Kész!
Magasság
81 mm Kész!
Mélység
109 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uniarch by Uniview IPC-D122-PF28K.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ