Unihoc PLAYER 26 X-LONG

Termékkatalógus
Unihoc PLAYER 26 X-LONG
Floorball ütő - kompozit, keménysége: 26, kerek markolat,
Kód:  SPTspin0010nad Termékszám:  SPTspin0010nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Unihoc PLAYER 26 X-LONG

Az Unihoc Player 26 X-LONG kompozit floorball ütő a piacon elérhető egyik leghosszabb ütő. 110 centiméteres hosszúságával (120 centiméter a fejjel együtt) nagyszerű választás a magas játékosoknak, akik megbízható floorball ütőt keresnek szabadidős célokra. A Player 26 X-LONG minőségi Elite markolattal rendelkezik. Ez tökéletes tapadást biztosít csúszás nélkül, emellett lehetővé teszi az ütő pontos irányítását. Emellett az Unihoc floorball ütő technikai Player fejjel érkezik, amely leginkább az erős lövésekről és a pontos passzokról ismeretes. A Player 26 X-LONG ütő elegáns fekete-fehér kivitelben tökéletes társad lesz a floorball sportban szerzett élmények során.

Az Unihoc Player 26 X-LONG ütő és annak előnyei

  • A piac egyik leghosszabb ütője
  • A Player 26 X-LONG különösen a magasabb játékosok számára ideális
  • Az Elite markolat kényelmes tapadást biztosít csúszás nélkül
  • Az Unihoc ütő Player technikai fejjel rendelkezik
  • A fekete-fehér design mindenkinek elnyeri a tetszését

A Player 26 X-LONG ütőt hamar megszereted

Az Unihoc Player 26 X-LONG technikai Player fejjel büszkélkedhet, amely a hobbi játékosokat és a tapasztalt floorball játékosokat egyaránt kielégíti. A fej fő előnyei az erős lövések és a rendkívül precíz passzok a csapattársak számára. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a 26-os keménységű ütő nagyon népszerű. Az Unihoc floorball ütő garantáltan a felszerelésed elengedhetetlen részévé válik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Unihoc PLAYER 26 X-LONG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Unihoc PLAYER 26 X-LONG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Unihoc PLAYER 26 X-LONG.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ