AlzaBoxy Q1 Shop roku

Gőzállomások

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasaló típusa
Klasszikus (gőz nélkül)
(2)
Gőzölős
(4)
Gőzgenerátor
(98)
Gőzölő
(2)
Vasalórendszer
(8)
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés
(3)
Gyorsmelegítés
(79)
3D vasalás
(6)
Automatikus hőmérséklet beállítás
(9)
Termosztát
(20)
Függőleges gőzölés
(10)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(34)
Bronz
(2)
Fekete
(20)
Piros
(2)
Lila
(20)
Réz
(1)
Kék
(27)
Rózsaszín
(3)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(14)
Türkiz
(8)
Többszínű
(11)
Zöld
(3)
Arany
(6)
Szűrés

A gőzállomás olyan háztartásokba alkalmas, ahol gyakran vasalnak nagy mennyiségű ruhát. A gőzzel történő vasalás lehetővé teszi, hogy a ruhákat sokkal gyorsabban, mégis hatékonyan vasald ki. Tudod, mire kell figyelni a gőzállomásos vasaló kiválasztásánál, hogy az számodra a legjobb legyen?

Tovább

Mi az a gőzállomás?

A gőzállomás vagy gőzállomásos vasaló alapja nem más, mint egy nyomás alatt álló kazán, amelyben a gőz előállításához szükséges víz egy tartályban vár a bevetésre.

  • Vasalás közben nem lehet bele vizet tölteni.
  • A gőzállomás vasalót vasalás előtt fel kell fűteni.
  • A gőzállomás térfogata 0,9 és 2,5 liter között mozog.
  • A gőzfejlesztő egyben a vasaló tárolására is szolgál. A gőzállomásos vasaló rendszer egy tömlővel csatlakozik hozzá.

Mit kínál egy gőzállomás?

A gőzállomásos vasaló elsősorban abban különbözik a hagyományos gőzölős vasalóktól, hogy egy alappal is rendelkezik. De nem ez az egyetlen különleges jellemző, amivel egy gőzállomás büszkélkedhet.

  • Folyamatos, egyenletes és erős gőzáramlás.
  • Akár 3-szor nagyobb gőzteljesítményt biztosít, mint egy hagyományos vasaló.
  • Kis tömegének köszönhetően a gőzállomás vasaló használata nem olyan megterhelő.
  • A gőzállomás lehetővé teszi, hogy csak egy rövid ideig kelljen megszakítani a vasalást a víz utántöltése miatt.

A gőzállomás vasalótalpának anyaga és jellemzői

A vasalótalp anyagának kiválasztása nemcsak a minőség szempontjából fontos, hanem a különböző típusú textíliákhoz történő alkalmazkodás szempontjából is.

  • A kerámia tartós, gyorsan alkalmazkodik a kiválasztott hőmérséklethez, ez az egyik legjobb minőségű vasalótalp anyag.
  • A durílium egy kiváló minőségű anyag, amelynek köszönhetően a gőzállomásos vasaló könnyedén siklik a textíliákon.
  • A zafír egy edzett ötvözet, amely a duríliumhoz hasonlóan nagyon jól siklik és könnyen tisztítható.
  • Az alumínium és a rozsdamentes acél gyakori, de gyengébb minőségű anyagok. Vasaláskor különös odafigyelést igényelnek, hogy az anyag ne sérüljön.

Ha a gyártó nem adja meg, hogy a vasalótalp milyen anyagból készült, az ne tévesszen meg. Ezek általában edzett anyagok vagy más anyaggal bevont anyagok, és üzleti titoknak minősülnek.

A gőzállomás műszaki adatai: gőzteljesítmény, gözlöket és nyomás

A gőzállomás által kibocsátott gőz nagyobb nyomású, szárazabb és stabilabb, így mélyen behatol a szálakba, és felgyorsítja a vasalást.

  • A gőzteljesítmény optimális esetben 90 g/perc körül van.
  • A gőzállomás gőzlökete általában legalább 200 g/perc. Azt a gőzmennyiséget jelzi, amelyet a gőzállomásos vasaló a megfelelő gomb megnyomásakor egyszerre képes előállítani.
  • A gőznyomás ideális esetben 4-6 bar között van.

A legjobb minőségű gőzállomások gőzlöket értékei elérhetik a 400 g/percet is, ami egyszerre több szövetréteg vasalását teszi lehetővé.

A gőzállomás további funkciókat is kínál

A vasalás megkönnyítése érdekében a vasaló gőzállomás olyan funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még a legkényesebb anyagokhoz is kíméletes. A gőzállomás vasaló kiválasztásánál gyakran az alábbi funkciók is döntőek lehetnek.

  • A hőmérséklet beállítás minden gőzállomás repertoárjában megtalálható. Ideális esetben ajánlásokat tud adni, hogy az egyes anyagtípusokhoz melyik hőmérséklet a megfelelő.
  • Az Anti Drip/Drip Stop funkció alacsonyabb hőmérséklet-beállításnál leállítja a gőz adagolását. Ez megakadályozza a víz csöpögését, ami foltokat hagyna a vékony anyagokon.
  • A függőleges gőzölés lehetővé teszi, hogy a ruhákat közvetlenül a fogason, függőleges helyzetben vasald. A függőleges gőzölés olyan kényes ruhákhoz alkalmas, amelyeket nem lehet a hagyományos módon vasalni.
  • Az Anti-Calc/Calc clean egy olyan rendszer, amelynek köszönhetően a gőzállomás desztillált víz helyett csapvízzel is feltölthető. Könnyedén megbirkózik a vízkőoldással és lágyítja a vizet.
  • A Steam tip a vasalótalp több nyílással ellátott, meghosszabbított csúcsa, amelyből gőz áramlik ki a szűk helyek vasalásakor. A funkció nagy segítség például a gombok közötti részek vasalásához.

A gőzállomás a 3D vasalótalpnak köszönhetően is megkönnyítheti a vasalást, amely maximalizálja a gőz hatékonyságát. A 3D vasalótalp azonnal és könnyedén eltávolít minden gyűrődést, a szálakat pedig gondosan kiegyenesíti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
111 termék
Braun CareStyle 5 IS5247.VI
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 145 g/perc, gőzlövet 500 g/perc, gőznyomás 7,5 bar, vízmelegítés módja vasalón kívül, csapvízzel használható, üres víztartály és vízkő jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, 3D vasalás, automatikus hőmérséklet beállítás és függőleges gőzölés, ECO mód, öntisztítás és néma üzemmód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 2000 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, tömege 4300 g, fehér és lila kivitel
89 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 04. 29.
Termékkód: BRAprg706
5,0
Philips PerfectCare Series 8000 PSG8140/80
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2700 W teljesítmény, gőzkibocsátás 170 g/perc, gőzlövet 700 g/perc, vasalótalp anyaga titán, termosztát, fekete és arany kivitel
199 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PHIPG450
Philips PerfectCare 7000 Series PSG7028/30
Gőzállomás - függőleges gőzölés, kábeles, 2100 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, gőzlövet 500 g/perc, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízmelegítés módja vasalón belül, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, öntisztítás, automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1800 ml, kábel hosszúsága 1,65 m, tömege 800 g, lila kivitel
Szuper ár
89 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PHIL0084
4,7
Braun CareStyle Compact Pro IS2577. VI
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 125 g/perc, gőzlövet 450 g/perc, gőznyomás 6,5 bar, vasalótalp anyaga eloxalplus, vízmelegítés módja vasalón belül, csapvízzel használható, vízkő jelzés, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, 3D vasalás és automatikus hőmérséklet beállítás, ECO mód, öntisztítás és néma üzemmód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1500 ml, kábel hosszúsága 2,1 m, tömege 2700 g, fehér és lila kivitel
67 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BRApg34
Polti Vaporella 505 PRO
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, klasszikus (gőz nélkül), kábeles, 1750 W teljesítmény, gőzkibocsátás 90 g/perc, gőznyomás 3,5 bar, vasalótalp anyaga alumínium, vízmelegítés módja vasalón kívül, üres tartály jelzés, ECO mód, automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 900 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 4300 g, többszínű kivitel
45 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: POLPG105
Laurastar IZZI Plus
Gőzállomás - függőleges gőzölés, gőzölő, 2000 W teljesítmény, vasalótalp anyaga alumínium, vízkőmentesítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen) és automatikus kikapcsolás, tartály űrtartalma 110 ml, kábel hosszúsága 2,3 m, szürke kivitel
209 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LAUPG592
Polti VAPORELLA Super Pro
Gőzállomás - vízszintes gőzölés, 1750 W teljesítmény, gőzkibocsátás 120 g/perc, üres tartály jelzés, automatikus kikapcsolás, tölcsér és alátét a csomag része, tartály űrtartalma 1300 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 7000 g, fekete kivitel
83 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PLT1001a
Polti VAPORELLA INSTANT VI50.20
Gőzállomás - kábeles, 2400 W teljesítmény, gőzlövet 550 g/perc, gőznyomás 8 bar, vasalótalp anyaga rozsdamentes acél, vízmelegítés módja vasalón belül, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, kijelző és ECO mód, automatikus kikapcsolás, tölcsér és vízkő gyűjtő a csomag része, tartály űrtartalma 2000 ml, kábel hosszúsága 1,5 m, tömege 5000 g, többszínű kivitel
81 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: POLzh16
Laurastar SMART i - Vasalórendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laurastar SMART i
Vasalórendszer - professzionális vasalóval (erős gőzlövet) és aktív vasalódeszkával - fújó- és szívórendszer (16 V-os ventilátor, 2 sebesség), Bluetooth technológia (telefoncsatlakozás és LS alkalmazás használata), 6 pozíció (83-104 cm), állandó nyomás: 3,5 bar, DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ra), levehető víztartály (1,2 l), fűtés: 3 perc, AutoStop (10 perc), teljesítmény 2200 W, vasaló súlya 1,1 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (22 cm), beépített kerekek, automata kábelcsévélő, tartozékok: Aqua szűrő patronok, univerzális védőtok, finom szövetek vasalása, kondenzvíztartály, tölcsér, gőztömlőtartó, össztömeg: 19 kg
534 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LAUZE511
Tefal YT4050E1 Care For You i-BLUE Eco - Ruhagőzölő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 13×
Tefal YT4050E1 Care For You i-BLUE Eco
Ruhagőzölő - automata, nincs szükség vasalásra - önvasaló, az I-BLUE ECO technológia optimalizálja az energiafogyasztást, teljesítmény 1800 W, gőzteljesítmény 65 g/perc, gőzszekrény teljesen természetes gőzhatással, 3 program - gyűrődések eltávolítása, szárítás a ruhadarabok szagának megszüntetése és fertőtlenítése érdekében, elpusztítja a vírusok és baktériumok akár 99,99%-át, akár 5 ruhadarab befogadására alkalmas, minden típusú ruha számára biztonságos, égési sérülések veszélye nélkül, kivehető 2 literes víztartály, automata kikapcsolás, beépített vízkő elleni védelem, kijelző és távirányító, összecsukható kialakítás és 4 kerék a könnyű mozgathatóság érdekében, kábel hossza 1,8 m, zajszint 51,5 dB, 3 db vállfa , 8 + 4 db súly, tárolódoboz és távirányító a csomagban, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFNO845
4,0
Braun IS2058BK
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2200 W teljesítmény, gőzkibocsátás 125 g/perc, gőzlövet 400 g/perc, vasalótalp anyaga eloxium premium, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, ECO mód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 1300 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, fekete kivitel
69 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BRAPG527
4,8
Braun CareStyle 3 Pro IS3155 VI
Gőzállomás - függőleges gőzölés, 2400 W teljesítmény, gőzkibocsátás 125 g/perc, gőzlövet 430 g/perc, csapvízzel használható, kivehető víztartály, vízkőmentesítés, gyorsmelegítés, ECO mód, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), automatikus kikapcsolás és hordzár, tartály űrtartalma 200 ml, kábel hosszúsága 1,8 m, lila kivitel
64 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BRAPG558
Imetec 9018 IMETEC INTELLIVAPOR
Gőzállomás - 2300 W teljesítmény, gőzlövet 260 g/perc, vasalótalp anyaga kerámia, vízkőmentesítés, tartály űrtartalma 2000 ml, kábel hosszúsága 1,9 m, fehér és lila kivitel
73 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BVZmisc927
Imetec 9007 Steam station ZEROCALC PS2 2400
Gőzállomás - kábeles, 2100 W teljesítmény, gőzlövet 260 g/perc, gőznyomás 5,8 bar, vasalótalp anyaga kerámia, vízkőmentesítés, ECO mód, szűrő a csomag része, tartály űrtartalma 200 ml, kábel hosszúsága 1,7 m, tömege 4120 g, fehér és kék kivitel
49 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BVZmisc924
49 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BVZmisc929

Gőzállomások

Gőzállomások

A Gőzállomások kategóriában összesen 111 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzállomások Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzállomások A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzállomások A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzállomások vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ