Velbon CUBE

Termékkatalógus
Velbon CUBE
Mini állvány - Kivételesen könnyű, hihetetlen méreteket összecsukva 24.5x3.2x9cm, 23.3-94cm magasság, max. Terhelése 0,4 kg a súlya 0,39 kg
Kód:  ST155a Termékszám:  E61PVE306500

Velbon CUBE

Állvány Velbon Cube ötvözi rendkívül könnyű kialakítás minimalista méretben. Elsôsorban a kompaktok, ultrazoomy és CSC kamerák (Olympus PEN, Sony NEX, a Nikon V1 és hasonlók.). Kompakt lapos fejű szorító felülete 3 x 6 biztosítja a biztonságos szerelés a kamera. Az eredeti zár a vízszintes és függőleges mozgás nem csak praktikus, hanem gyorsan.  

Cube lehet használni beltérben, mint egy asztali állványt, hanem elsősorban alkalmas hordozható utazási állványt. Minden köszönhetően a széles körű hasznos magasság 23,3-94 cm. Hála a minimális súly és kompakt méret összecsukva elfér szinte bármilyen táskában vagy hátizsáApproxan.

Műszaki adatok:

ergonómia:
Magasság: 23,3-94 cm
Hossza hajtogatott: 24 cm
Súly: 390 g
Számú láb száma: 8
Az átmérője az első nyúlvány: 16 mm
Max. ajánlott terhelés: 400 g
Reteszeiőlábainak: Teleszkópos
Megszűnés láb: gumi

Szín:
Fekete

Standard tartozékok:
fej
táska

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Velbon CUBE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Velbon CUBE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Velbon CUBE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Velbon CUBE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Velbon CUBE.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ