Shop roku Akvizice ApF HU

Vezetékes egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(89)
Vezetékes
(420)
Típus
Gamer
(365)
Irodai
(129)
Utazó
(24)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(326)
Szimmetrikus
(173)
Balkezeseknek
(3)
Technológia
Optikai
(474)
Lézeres
(10)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(322)
Csendes
(22)
Dupla kattintás
(12)
Érintős
(7)
Tripla kattintás
(7)
Programozható
(54)
Szín
Fehér
(76)
Bordó
(1)
Fekete
(358)
Piros
(11)
Lila
(4)
Grafit
(4)
Barna
(1)
Fémes
(1)
Kék
(19)
Narancssárga
(3)
Narancssárga-fekete
(3)
Homok
(1)
Átlátszó
(3)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(12)
Ezüst
(13)
Világosszürke
(1)
Szürke
(18)
Titánium
(3)
Sötétszürke
(3)
Átlátszó
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(2)
Arany
(1)
Sárga
(3)

A vezetékes egér népszerű tartozék, hiszen az USB-n keresztül történő közvetlen csatlakozás megbízható, és nem kell aggódnod az elemek feltöltése vagy cseréje miatt sem. Másrészt viszont az egér vezetékes modelljének esetén a kábel hossza korlátozza a mobilitást. Folytasd az olvasást, és tudj meg többet a vezetékes egér választásáról.

Tovább

A vezetékes egér előnyei

A vezetékes egér még mindig népszerű mind az asztali számítógépet használók, mind a laptopokat kedvelők körében. Sokféle változatban kapható, a választék valóban hatalmas. Milyen előnyökkel jár a használata, és vannak-e hátrányai?

  • Megbízható, stabil kapcsolat a géppel.
  • A vezeték nélküli modellekhez képest gyakran olcsóbbak.
  • Nem kell az elemcsere miatt aggódnod.
  • A kábel hossza korlátozza a használatot.

A vezetékes egér célja

Új vezetékes egér kiválasztása előtt gondold át, mire fogod használni az eszközt. Számos változatban kaphatók, így könnyű megtalálni az igényeidnek tökéletesen megfelelő modellt.

Vezetékes egér játékhoz

A gamer vezetékes egér, népszerű típus a játékosok körében, mivel úgy tervezték, hogy nagy felbontást és gyors reakciót kínáljon. Ez kulcsfontosságú a gyors és pontos reakciókhoz a játékokban. A szokásos gombok mellett számos más funkcióval és programozható gombokkal rendelkeznek. Vonzó dizájnjukat általában színes háttérvilágítás hangsúlyozza ki. A gamer vezetékes egér felülete gumírozott, ami kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít.

A gamer egerek a vezetékes egér irodai használatra szánt változatánál drágábbak.

Vezetékes egér irodai használatra

Az irodai vezetékes egér modelleket hosszú távú használatra optimalizálták, gyakran az ergonómiára helyezve a hangsúlyt, hogy megelőzzék a csuklófájdalmat a hosszú órákon át tartó munka során. Ez a típus alkalmas általános otthoni és irodai használatra is. A gamer vezetékes egér fajtánál kevésbé jellegzetes kivitel jellemző rá.

Vezetékes egér utazáshoz

Azok számára, akik gyakran utaznak, vagy akiknek vezetékes egér típusra van szükségük a laptopjukhoz, léteznek utazáshoz optimalizált modellek is. Ezek az vezetékes egér fajták kisebb és kompaktabb kialakításúak, ami megkönnyíti a szállítást, emellett nagyon könnyűek is. Ideálisak diákok számára vagy olyanoknak, akik gyakran visznek magukkal laptopot. Hosszú távú munkához vagy játékhoz azonban nem nagyon alkalmasak.

USB egér
Gamer egér vezetékes

egér vezetékes
Irodai vezetékes egér

Vezetékes egér többféle változatban kapható

A vezetékes egér kialakítása jelentős hatással lehet a felhasználói kényelemre és hatékonyságra. Kínálatunkban olyan modelleket találsz, amelyek tökéletesen az egyének egyedi igényeihez igazodnak. Tekintsd meg a leggyakoribb változatokat!

  • A jobbkezes felhasználók számára készült vezetékes egér a legelterjedtebb típus, amely szabványos kivitelben készül.
  • A balkezes vezetékes egér speciális kialakítással rendelkezik a balkezes felhasználók számára, így az eszköz használata sokkal egyszerűbbé válik.
  • A szimmetrikus vezetékes egér univerzális kialakítású, mindkét kézhez alkalmas.
  • A függőleges vezetékes egér ergonomikus kialakítású a csukló megterhelésének csökkentése érdekében.
  • A 3D vezetékes egér három irányban történő mozgást tesz lehetővé, és inkább a professzionális grafikusok számára alkalmas.
  • A trackball olyan egértípus, amely a kurzorvezérlésre a klasszikus érzékelő helyett egy forgó golyót használ. Grafikusok számára is alkalmas.

i

Egy USB egér tökéletesen megfelel irodai használatra vagy játékra is. Kínálatunkban klasszikus fekete és fehér modellek, valamint a különböző színű vezetékes egér fajtákat is találsz. A szenvedélyes játékosok értékelni fogják a háttérvilágítással ellátott vezetékes egér változatokat.

3D vezetékes egér
3D vezetékes egér

trackball egér
Trackball

A vezetékes egér érzékelői

A mozgásérzékelési technológia kulcsfontosságú tényező a vezetékes egér teljesítményében. Az optikai egerek LED-fényt használnak a felületeken történő mozgásérzékeléshez, így a legtöbb felületen, még a durvábbakon is használhatóak. A lézersugarat használó vezetékes egér nagyobb pontosságot kínál, különösen üvegfelületeken. A Bluetrack technológia egyesíti a két típus jellemzőit, így szinte bármilyen felületen képes nagy pontossággal működni.

Egy minőségi egérpad jelentősen javítja a vezetékes egér érzékelési pontosságát.

A DPI a vezetékes egér egyik fontos paramétere

A DPI (pont per hüvelyk) érték határozza meg, hogy a vezetékes egér mennyire érzékeny a mozgásra. A magasabb DPI nagyobb érzékenységet jelent. Játékhoz célszerű magas DPI-vel rendelkező modellt választani, míg normál feladatokhoz elegendő lehet egy alacsonyabb DPI is. A mai vezetékes egér modellek jellemzően 1000 DPI körüli értékkel rendelkeznek, ami nagyjából megfelel egy átlagos felhasználó számára. A gamer vezetékes egér és a CAD-alkalmazásokhoz használt egér vezetékes változatához legalább 2000-es DPI-vel rendelkező típust érdemes választani (lehetővé téve a DPI-váltást egy gomb segítségével).

A vezetékes egér görgője is fontos

Néhány görgő oldalra dönthető, így vízszintesen is használható. Népszerű funkció a Hyperscroll görgő funkció, amely lehetővé teszi a hosszú dokumentumok nagyon gyors görgetését. Egyes modern vezetékes egér modelleknél a görgetőkereket érintőkijelzővel helyettesítik.

i

A vezetékes egér csatlakoztatási módja

Választhatsz a klasszikus USB és az USB-C csatlakozás közül, de természetesen figyelembe kell venned a számítógép csatlakozóját. Az USB-C vezetékes egér ideális választás a MacBook felhasználók számára.

 ergonomikus egér

A függőleges egér ideális választás az irodában. Segít csökkenteni a kéz fáradtságát és megelőzhető vele a kéztőalagút-szindróma kialakulása.

A vezetékes egér gombjainak funkciói

A vezetékes egér gombjai nem csak olyan alapfunkciókra képesek, mint a kattintás és a görgetés. A gyártók gyakran számos különleges funkciót integrálnak a vezetékes egér felhasználói élményének és hatékonyságának fokozása érdekében. Ezekkel a speciális funkciókkal a felhasználó testre szabhatja az eszközt, valamint hatékonyabban és kényelmesebben dolgozhat vagy játszhat.

  • A DPI megváltoztatásával gyorsan módosíthatod a vezetékes egér érzékenységét.
  • A csendes gombok kevesebb kattogó zajt keltenek.
  • A dupla kattintású vezetékes egér speciális gombbal rendelkezik a gyors dupla kattintáshoz.
  • Az érintőgombok nyomás helyett érintésre reagálnak.
  • A háromszoros kattintású vezetékes egér egy gombbal rendelkezik a gyors háromszoros kattintáshoz.

Nem megfelelő számodra a vezetékes egér? A vezeték nélküli egér könnyű kezelhetősége és szabad mozgása biztosan tetszeni fog.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Master 3S Universal Graphite Szállításra kész > 5 db
Egér - vezeték nélküli, lézeres, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, Li-pol elem, 8000 DPI érzékenység, 7 gombos, DPI-váltás gombbal, két görgős, hyperscroll, lendkerekes görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,141 kg
43 720 Ft

2.
Dell MS 116 - fekete Szállításra kész > 10 db
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,8 m, mérete 3 × 6 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,087 kg
több darab vásárlása esetén 4 550 Ft-tól

3.
SteelSeries Rival 3 Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 8500 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,79 × 6,7 × 12,06 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,077 kg
13 290 Ft

Még több
509 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Rapture ASPIS fehér - Gamer egér Típusok
4,5 59×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture ASPIS fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3370 optikai érzékelő, DPI akár 19000, válaszidő 1 ms, tracking speed 400 IPS, Gyorsulás 50G, képkocka sebesség 19000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 8.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 80 mil kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 20 mil. kattintás, teflon csúszka (tartalék csúszka mellékelve), cserélhető borítások (mellékelve), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), cserélhető főgombkapcsolók (1 pár TTC Gold kapcsoló mellékelve, élettartam 30 mil kattintás), Plug & Play, 430 mAh akkumulátor, USB-C csatlakozó az egér testén, kábel hossza 1,6 m, paracord kábel, egér súlya 73 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI módosítása, háttérvilágítás, makrók)
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM008b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING M3 Gen II
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 8000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 0,9 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4 × 6,8 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,059 kg
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA748qr8c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Naga X
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, 18000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 16 gombos, lendkerekes görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 1,8 m, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,3 × 7,4 × 11,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,085 kg
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR066e9
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 242×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Master 3S Universal Graphite
Egér - vezeték nélküli, lézeres, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, Li-pol elem, 8000 DPI érzékenység, 7 gombos, DPI-váltás gombbal, két görgős, hyperscroll, lendkerekes görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,141 kg
43 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125e2e1
4,6 48×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Rival 3
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 8500 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,79 × 6,7 × 12,06 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,077 kg
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a30
Dell MS 116 - fekete - Egér
Típusok
4,5 78×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell MS 116 - fekete
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,8 m, mérete 3 × 6 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,087 kg
4 550 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2f004
4,6 88×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech B100 Optical USB Mouse - fekete
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 800 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,8 m
Szuper ár
3 000 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG044b4
4,7 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer DeathAdder V3
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 30000 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, mérete 4,4 × 6,8 × 12,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,059 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR102a01
4,7 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius GX Gaming Scorpion Spear
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 1 m, kábel hossza 1 m, mérete 3,9 × 6,73 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,13 kg
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB900a11
4,3 82×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON fekete
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 - 800 - 1200 - 1600 - 2400 - 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, követési sebesség 220 IPS, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10.000.000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002a
Razer DeathAdder Essential [2021] - White Ed. - Gamer egér
Típusok
4,3 48×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer DeathAdder Essential [2021] - White Ed.
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 6400 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, egyszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,2 × 6,2 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR071a1b2
Genius DX-120 Calm black - Egér
Típusok
4,5 137×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius DX-120 Calm black
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1200 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, max. hatótávolság 1,5 m, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,7 × 6 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,085 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME123h1
Genius DX-110 Calm black - USB - Egér
Típusok
4,6 378×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius DX-110 Calm black - USB
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,7 × 6 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,085 kg
1 890 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME123f1
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer DeathAdder V3 Pro - Black
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 30000 DPI érzékenység, Focus Pro 30K Optical Sensor érzékelő, 0,2 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, maximális hatósugár 10 m, kábel hossza 1,3 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 4,4 × 6,8 × 12,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
70 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR066f1a
4,2 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Havit Gamenote MS814, fekete
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 7000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,6 m, mérete 4,05 × 6,66 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,132 kg
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT0010e1
4,3 82×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON lila
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 – 800 – 1200 – 1600 – 2400 – 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, 220 IPS tracking speed, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, akár 10 000 000 kattintásnyi élettartam, Plug & Play, kábel hossza: 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002g
SteelSeries Aerox 3 Ghost vezeték nélküli - Gamer egér
Típusok
4,3 25×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Aerox 3 Ghost vezeték nélküli
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 integrált akkumulátor, 18000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 3,8 × 5,791 × 12,06 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,066 kg
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS21a25
4,3 82×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture PYTHON rózsaszín
Gamer egér - vezetékes, Pixart PMW3327 optikai érzékelő, 600 - 800 - 1200 - 1600 - 2400 - 3600 - 6200 DPI, 1 ms válaszidő, követési sebesség 220 IPS, 30G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (5 háttérvilágítási mód), 7 programozható gomb, Omron kapcsolók, élettartam akár 10.000.000 kattintás, Plug & Play, kábel hossza 1,8 m, fonott kábel, egér súlya 112 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása)
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTGM002c
3,7 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CANYON M-10 - vezetékes
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 1000 DPI érzékenység, 4 gombos, hagyományos görgő, maximális hatósugár 1 m, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,5 × 6,2 × 10,9 cm (Ma×Sz×Mé)
2 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CN23_06
SteelSeries Prime+ - Gamer egér
Típusok
4,5 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Prime+
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 18000 DPI érzékenység, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 2 m, mérete 2,3 × 5,9 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,071 kg
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a29
4,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wired Office Mouse MDV350B silent
Egér - vezetékes, ergonomikus, optikai, 1000 - 1600 - 3200 - 6400 DPI, 6 gomb, vízszintes alumínium görgő, élettartam akár 2 000 000 kattintás, Silent Click, soft touch felület, jobbkezeseknek, Plug & Play, kábel hossza 1,5 m
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004250b
4,2 83×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WM-07 - fekete
Egér - vezetékes, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, 1200 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,5 m, mérete 4 × 7,2 × 10,8 cm (Ma×Sz×Mé)
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430d1q
4,7 442×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G502 Hero
Gamer egér - akár 25.600dpi, 400IPS, memória tárolására profilok, 11 programozható gombok, HERO 25k érzékelő, Omron gombok, háttérvilágítás (G lightsync RGB)
25 350 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG137a6d3
4,1 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH VEM-09C
Egér - vezetékes, vertikális, optikai, csatlakozás módja USB, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, kábel hossza 1,5 m, mérete 6,3 × 7,6 × 12,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,095 kg
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC432b

Vezetékes egerek

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
A számítógépes egerek különbözőek, van köztük olcsó, luxus, gamer, professzionális... és ergonomikus. Honnan tudhatod valójában, hogy melyik a megfelelő egér? Gamingre, alkalmi munkára alkalmasak, vagy grafikusok és más igényes felhasználók számára lettek specializálva?...
A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő lépést, hogy a játékok vonzóbbá váljanak. A Razer billentyűzet és egér háttérvilágítását szinkronizálni kell a Philips Hue izzókkal, és pontosan reagálnak a...

Vezetékes egerek

A Vezetékes egerek kategóriában összesen 509 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezetékes egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezetékes egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezetékes egerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ