AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Wi-Fi jelerősítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Single-band
(7)
Dual-band
(74)
WiFi átvitel sebessége
1,8 Mb/s
43200 Mb/s
-
Szabványok
802.11a
(51)
802.11b
(72)
802.11g
(78)
802.11n
(84)
802.11ac
(73)
802.11ax
(27)

A WiFi jelerősítők nagyszerű megoldást jelentenek a jellefedettség javítására azokban az otthonokban és irodákban, ahol a WiFi jel gyenge vagy elégtelen. Ezek az eszközök fogadják a meglévő WiFi jelet, felerősítik és továbbítják azt, így kiterjesztve a hálózat hatótávolságát. A WiFi jelerősítő kiválasztásakor fontos figyelembe venni különböző szempontokat, például a frekvenciasávot, a routerrel való kompatibilitást és az eszköz helyét. Ha az otthonodban vagy az iroda bizonyos területein gyenge jelet érzékelsz, érdemes beszerezned egy WiFi jelerősítő készüléket, és hogy melyik lesz a legjobb WiFi jelerősítő a számodra? Olvass tovább, hogy megismerd a WiFi jeltovábbító eszközök alapvető paramétereit és funkcióit!

Tovább

WiFi jelerősítő, WiFi extender, WiFi repeater - mi a különbség?

Azt már tudjuk, hogy mi a WiFi jelerősítő. Ez egy olyan eszköz, amely javítja a vezeték nélküli hálózat minőségét. Azonban, ha ilyen készülékeket nézegetsz, olyan kifejezések is szembejöhetnek veled, mint a WiFi reaper vagy a WiFi extender. Miben különböznek ezek egymástól?

Egy WiFi jelerősítő új hálózatot hoz létre 

Az internet jelerősítő vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, és új vezeték nélküli hálózatot hoz létre. Ha a WiFi jelerősítő készüléket például egy hálószobában helyezed el, akkor a szobában lévő eszközök az átjáró által létrehozott hálózathoz csatlakoznak, nem pedig egy távoli routerhez. Ennek a megoldásnak a hátránya a csökkentett hálózati sávszélesség.

A WiFi repeaterek új hálózatot hoznak létre

A WiFi repeater egy meglévő vezeték nélküli hálózat hatótávolságának kiterjesztésére szolgál. Úgy működik, hogy fogadja a routertől érkező jelet, és továbbítja azt, javítva a lefedettséget azokon a területeken, ahol a jel gyenge vagy nem egyenletes. Ezek az eszközök ideálisak a sok szobával rendelkező otthonokba és irodákba vagy többszintes épületekbe.

A WiFi repeater előnyei

  • Egyszerű telepítés, bonyolult beállítások nélkül.
  • Növeli a WiFi jel hatótávolságát az alacsony lefedettségű területeken.
  • Kompatibilis a legtöbb szabványos WiFi routerrel és hálózattal.

A WiFi repeater hátrányai

  • A csatlakozási sebesség csökkenhet.
  • Elég erős jellel rendelkező területen kell elhelyezkednie.
  • Egyes esetekben erősebb interferenciát okozhat az eszközök között.

i

Mi az a WiFi repeater?

A jelismétlőket néha az angolosabb WiFi repeater néven is ismerik.

A WiFi extender javítja a meglévő hálózat jelét

Egy WiFi jeltovábbító nem új vezeték nélküli hálózatot hoz létre, mint a WiFi jelerősítő készülék, hanem egy meglévő hálózat jelét fokozza. A vezeték nélküli kapcsolat mellett kábellel és LAN csatlakozóval is csatlakozik a routerhez, így nem csökkenti az eredeti hálózati sávszélességet és sebességet. A WiFi jeltovábbító, más néven WiFi booster vagy extender egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy kiterjessze a vezeték nélküli hálózat hatótávolságát olyan területekre, ahol a jel gyenge vagy hiányzik. A repeaterekkel ellentétben, amelyek csupán megismétlik a jelet, a bővítő új hozzáférési pontot hoz létre, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban képes felerősíteni és kiterjeszteni a WiFi lefedettséget.

A WiFi jeltovábbító előnyei

  • Erősebb és stabilabb lefedettséget hoz létre.
  • Újabb hozzáférési pont létrehozásával gyorsabb sebességet biztosíthat.
  • Flexibilis elhelyezés, távolabb is elhelyezhető a routertől, mint a jelerősítő.

A WiFi jeltovábbító hátrányai

  • Általában drágább, mint a WiFi repeater.
  • A telepítés és a konfigurálás bonyolultabb lehet.
  • Néha további bejelentkezési adatokra lehet szükség a csatlakozáshoz.

vezeték nélküli internet jelerősítő

internet jelerősítő

i

A WiFi extender, illetve a WiFi repeater is gyors és egyszerű módját kínálja az otthoni WiFi jel erősítésének.

Hogyan válasz WiFi jelerősítő készüléket?

A WiFi jelerősítők számos kulcsfontosságú paraméterrel és érdekes tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket figyelembe kell venni vásárlás előtt.

WiFi jelerősítő - egysávos vs. kétsávos

Az egysávos (Single Band) WiFi jelerősítő csak a 2,4 GHz-es sávot támogatja, míg a kétsávos erősítő (Dual Band) a 2,4 és 5 GHz-es frekvenciatartományt is felismeri. Vannak Tri-band jelerősítők is, amelyek a Dual Band változatokhoz hasonló frekvenciákat képesek kezelni. Ezenkívül két hálózatot is képesek fogadni az 5 GHz-es sávban.

  • A 2,4 GHz-es frekvenciatartomány különösen a nagy átviteli teljesítményéről és hatótávolságáról ismert.
  • Az 5GHz-es sáv a sebesség és a más eszközök okozta interferenciával szembeni ellenállás tekintetében emelkedik ki.
internet jelerősítő 5GHz vs. 2,4GHz

i

Hogyan működik a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sáv?

Milyen technikai különbségek vannak a 2,4 és az 5GHz-es sávok között, amelyek miatt különböznek egymástól? Próbálj meg mindkettőre úgy gondolni, mint az utakra:

  1. A 2,4 GHz-es sáv egy lassabb városi út. A legtöbb jármű (eszköz) számára elérhető, nagyobb a hatótávolsága, és jobban áthatol az akadályokon. Ugyanakkor gyakran zsúfoltabb, ami forgalmi dugókat okoz (más eszközök interferenciája).
  2. Az 5 GHz-es sáv ezzel szemben olyan, mint egy autópálya. Gyorsabb közlekedést (adatátvitelt) kínál torlódás nélkül, de kisebb a hatótávolsága, és nehezebben lehet áthidalni az akadályokat. Több sávval (csatornával) kevésbé zsúfolt, de a régebbi eszközök számára kevésbé hozzáférhető.

A WiFi jelerősítő bővítheti a támogatott sávok számát

A többsávos WiFi jelerősítők lehetővé teszik a jel egyidejű kiterjesztését több frekvenciasávra, ami gyorsabb sebességet és jobb teljesítményt eredményez, miközben minimalizálja az interferenciát és a hálózati torlódást. Ez rugalmasabb és hatékonyabb lefedettséget biztosít az eszközök széles skálája számára, növelve a kompatibilitást és javítva a csatlakozást a gyenge jelű területeken. Egy WiFi jelerősítő vezeték nélküli változata egyidejűleg egytől négy sávig terjedő sávot támogathat. Miben különböznek?

  1. Az egysávos WiFi jeltovábbító csak egy frekvenciasávon, jellemzően 2,4 GHz-en működik, amely alkalmas az alapvető webböngészésre és e-mail kommunikációra, de érzékenyebb lehet az interferenciára.
  2. A Dupla sávos WiFi jeltovábbító két frekvenciasávot, 2,4 GHz-et és 5 GHz-et támogat, ami jobb teljesítményt és kevesebb interferenciát tesz lehetővé, ideális HD videó streaminghez és online játékokhoz.
  3. A Tri-Band WiFi jeltovábbító hozzáad egy harmadik frekvenciasávot, gyakran egy további 5 GHz-es csatornát, ami még nagyobb sebességet és kapacitást tesz lehetővé több eszköz csatlakoztatásához a teljesítmény feláldozása nélkül.
  4. A négysávos (Quad-Band) WiFi jeltovábbító a legújabb és legfejlettebb, négy frekvenciasávval (jellemzően két 2,4 GHz-es és két 5 GHz-es csatornával). Ezek maximális sebességet és lefedettséget biztosítanak a rendkívül forgalmas területeken és a nagyméretű otthonokban vagy irodákban.

Milyen gyorsan adatátvitelre képes egy WiFi jelerősítő?

A WiFi jelerősítő adatátviteli sebessége döntő tényező, amely befolyásolja a felhasználói élményt. Ezt megabit/másodpercben (Mbps) fejezik ki, és a sebesség jellemzően 300 Mbps-tól az alapmodellek esetében egészen 1 Gbps-ig vagy annál nagyobb sebességig terjed az erősebb modelleknél. A nagyobb átviteli sebesség gyorsabb fájlletöltést, weboldalletöltést, zökkenőmentesebb videostreaminget és késleltetésmentes vagy lagmentes játékot biztosít. Fontos, hogy a WiFi jelerősítő kiválasztásakor a háztartásban élő személyek- és a csatlakoztatott eszközök száma, a használat intenzitása és az internetszolgáltató alapján válassz.

A LAN- és WAN portok maximális sebessége akkor is fontos, ha a WiFi jelerősítő eszközt vezetékes úton szeretnéd használni. A LAN portok a helyi eszközök csatlakoztatására szolgálnak a hálózaton lévő eszközök közötti gyors adatcsere érdekében. A WAN port a routert az internethez csatlakoztatja, hasonló sebességet támogat, és lehetővé teszi az internethez való hozzáférést. A magasabb LAN és WAN port sebességek jobb teljesítményt biztosítanak a streaming, a játék és más igényes tevékenységekhez.

A WiFi jelerősítő számos hálózati biztonsági opciót kínál

A titkosítás tekintetében a WiFi jelerősítők több lehetőséget is kínálnak. A mára kissé elavult és könnyen feltörhető WEP biztonságot fokozatosan felváltja a WPA (WPA2 vagy WPA3), amely átfogó és hatékony védelmet nyújt. Emellett sok WiFi booster támogatja a WPS-t (WiFi Protected Setup) is, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök egy gombnyomással vagy egy PIN kód megadásával egyszerűen csatlakozhassanak a hálózathoz, de az esetleges visszaélésekkel vigyázni kell.

Milyen funkciókat lát el egy WiFi jelerősítő?

Egy WiFi jelerősítő a jel erősítésén kívül számos más hasznos dolgot kínál a vásárlójának.

  • Az Acces Point vezeték nélküli helyi hálózatot hoz létre. Ethernet kábelen keresztül csatlakozik egy vezetékes routerhez, switchhez vagy hubhoz, és WiFi jelet vetít ki egy kijelölt területre.
  • A Router lehetővé teszi a vezeték nélküli és vezetékes eszközcsatlakozásokat, emellett modern, összetett beállítási lehetőségeket kínál.
  • Az LTE Router otthoni hálózatot hozhat létre internet hozzáféréssel, mobilkapcsolat segítségével.
  • A Media Bridge egy olyan funkció, amely gondoskodik arról, hogy az összes csatlakoztatott multimédiás eszköz használhassa a WiFi hálózatot.
  • A MU-MIMO egy olyan technológia, amely segít abban, hogy a WiFi jelerősítő egyszerre több eszközzel kommunikáljon.

WiFi szabványok és típusok - a WiFi jelerősítő több szabványt is támogat

A WiFi jelerősítő több WiFi vezeték nélküli szabványt is támogat. A WiFi 5 egy 2014 óta használt szabvány, amely magas adatátviteli sebességet és kétsávos támogatást hoz. A legújabb WiFi 6 és WiFi 6E szabványok azonban minden tekintetben - a sebességtől a hatékonyságig - javulást kínálnak. Egy vadonatúj szabvány, a WiFi 7, amely a WiFi 6 elméleti sebességének akár háromszorosát is elérheti, szintén 2024-ben mutatkozik be teljes egészében.

  • A 2014-es WiFi 5 (802.11ac) erősítő akár 3,46 Gbps-ra növeli a sebességet, és az 5 GHz-es sávot használja a jobb teljesítmény érdekében MU-MIMO támogatással, ami hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé több eszközzel egyszerre.
  • A 2019-ben bevezetett WiFi 6 (802.11ax), a WiFi 6 jelentős javulást biztosít a hálózati kapacitás és hatékonyság terén, akár 9,6 Gbps elméleti sebességgel, és olyan technológiákat nyújt, mint az OFDMA és az 1024-QAM a nagyobb adatátviteli sebesség érdekében.
  • A WiFi 6E (802.11ax) erősítő kiterjeszti a WiFi 6 szabványt az újonnan megjelent 6 GHz-es sáv elérésére, ami még gyorsabb adatátvitelt és kevesebb interferenciát tesz lehetővé az ezt a sávszélességi tartományt támogató eszközök számára.
  • A WiFi 7 (802.11be) még nincs teljesen szabványosítva, de a WiFi 7 várhatóan meghaladja a 30 Gbps sebességet, köszönhetően a MU-MIMO technológia fejlesztésének és a nagyobb adatigényeket kiszolgáló szélesebb csatornák támogatásának.
Paraméter WiFi 5
(802.11ac)
WiFi 6
(802.11ax)
WiFi 6E
(802.11ax)
WiFi 7
(802.11be)
Létrejött 2014 2019 2020 Várhatóan 2024
Frekvencia tartomány 5 GHz 2,4 GHz, 5 GHz 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz
Maximális elméleti sebesség Akár 3,46 Gbps Akár 9,6 Gbps Akár 9,6 Gbps 30–40 Gbps
Kulcstechnológia MU-MIMO, 256-QAM OFDMA, 1024-QAM, MU-MIMO OFDMA, 1024-QAM, MU-MIMO, 6GHz sáv hozzáférés Javított MU-MIMO, szélesebb csatornák, magasabb QAM

A WiFi jel kiterjesztése az antennák számától és erősítésétől is függ

A megfelelő számú és típusú antennával rendelkező WiFi jeltovábbító kiválasztása elengedhetetlen a vezeték nélküli hálózat optimális lefedettségének és teljesítményének biztosításához. Az antennák száma befolyásolja az extender azon képességét, hogy a jelet különböző irányokba és területekre terjessze ki, ahol arra szükség van. Míg az antennák erősítése azt jelzi, hogy az antenna mennyire hatékonyan képes felerősíteni a jelet - minél magasabb a decibel (dB) érték, annál erősebb a jel. Az antennákat két típusra osztják:

  1. A külső antennák láthatóak, és lehetővé teszik a kézi beállítást a jel optimalizálása érdekében, így jobb hatótávolságot és lefedettséget biztosítanak. Ideálisak speciális lefedettségi igények és rugalmas beállítási lehetőségek esetén.
  2. A belső antennák a készülék belsejében vannak elrejtve, így kompakt és esztétikus kialakítást biztosítanak a jel irányának kézi beállítása nélkül. Általános használatra szilárd általános lefedettséget biztosítanak.

i

Mi az a WPS?

A WPS egy olyan biztonsági szabvány, amely lehetővé teszi, hogy a WiFi jelerősítő készüléket jelszó vagy egyéb paraméterek megadása nélkül csatlakoztass egy meglévő hálózathoz.

A WiFi jelerősítő egyéb kiegészítő funkciókat is kínál

Most már tudod, hogy milyen alapvető funkciókkal és szabványokkal kell rendelkeznie az új WiFi jelerősítő eszközödnek. Nézd meg a további funkciókat, lehetőségeket is, amelyek otthon és az irodában is jól jöhetnek!

  • A szülői felügyelet gondoskodik arról, hogy felügyelje vagy korlátozza az eszköz internet hozzáférését.
  • A beépített tűzfal védelmet nyújt az internetről érkező támadások vagy a nem kívánt kapcsolatok ellen.
  • A Mesh hálózat vezeték nélkül több hálózati elemet kapcsol össze egyetlen routerbe.
  • A VPN funkcióval ellátott WiFi jelerősítő lehetővé teszi egy privát és biztonságos hálózat létrehozását a helyi hálózatban.
  • A levehető antenna egy nagyobb teljesítményű külső antenna használatát szolgálja a jobb hatótávolság érdekében.
  • A Gigabites LAN azt jelenti, hogy a készülék olyan LAN portokkal van felszerelve, amelyek akár 1 Gbps sebességet is támogatnak a helyi hálózaton lévő eszközök közötti gyors adatátvitelhez.
  • Az IPv6 Ready az Internet Protocol 6-os verziójának támogatását jelzi, amely több címtartományt és jobb biztonságot biztosít, mint elődje, az IPv4.
  • Az UPnP (Universal Plug and Play) lehetővé teszi a hálózaton lévő eszközök automatikus felderítését és konfigurálását bonyolult beállítások nélkül.
  • A PoE (Power over Ethernet) lehetővé teszi a táp- és adatjelek egyetlen Ethernet kábelen keresztül történő továbbítását, ami alkalmas lehet IP kamerákhoz.
  • A QoS (Quality of Service) a hálózati forgalom kezelésére és priorizálására szolgáló funkció a teljesítmény és a megbízhatóság javítása érdekében nagy hálózati terhelés esetén.
internet jelerősítő

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan erősítheted fel a WiFit otthonodban vagy az irodában? Olvasd el az alábbi cikkünket!

A WiFi jelerősítő telepítése egy aljzatba

Nem tudod pontosan, hogyan kell beszerelni egy új WiFi jelerősítő eszközt? Ez a művelet általában 6 egyszerű lépésből áll, de előtte mindenképpen nézd meg a kézikönyvet.

  1. Válaszd ki a megfelelő helyszínt: Helyezd a WiFi jelerősítő eszközt olyan helyre, ahol a meglévő jel még elég erős, de közel van ahhoz a területhez, amelyet le szeretnél fedni. Ez ideális esetben félúton a router és a gyenge jelű terület között található.
  2. Az erősítő csatlakoztatása: Csatlakoztasd a WiFi jelerősítő eszközt egy konnektorba. Győződj meg róla, hogy az bekapcsolt állapotban van.
  3. Az erősítő csatlakoztatása a WiFi hálózathoz: Sok erősítő rendelkezik WPS gombbal, amely megkönnyíti a meglévő hálózathoz való csatlakozást. Egyszerűen nyomd meg a WPS gombot a routeren, majd az erősítőn. Ha a készülék nem rendelkezik WPS funkcióval, akkor a WiFi jelerősítőt manuálisan kell konfigurálnod a webes felületen vagy az alkalmazáson keresztül.
  4. Az WiFi jelerősítő konfigurálása: A WiFihez való sikeres csatlakozást követően nyiss meg egy webböngészőt, és a konfigurációs menü eléréséhez írd be az erősítő IP címét a címsorba. Itt beállíthatod az olyan beállításokat, mint a hálózati név (SSID) és a jelszó, hogy megfeleljen a meglévő hálózatának vagy egyedi legyen.
  5. Fedettség tesztelése: A konfigurálás után csatlakozz az erősítőhöz egy eszközzel, például egy okostelefonnal vagy laptoppal, hogy teszteld a WiFi lefedettséget azokon a területeken, ahol a jel korábban gyenge volt. Alternatív megoldásként a WiFi jelerősítőt a legjobb lefedettség érdekében helyez át egy másik helyre.
  6. Firmware frissítése: Ellenőrizd és frissítsd rendszeresen a firmware-t, hogy a WiFi jelerősítő biztonságos legyen és a lehető leghatékonyabban működjön.

i

A Powerline jól jön, ha a WiFi jelerősítés nem elég, és vezetékes kapcsolatra van szükséged

powerline hálózati kártya lehetővé teszi, hogy hálózati kapcsolatot hozz létre az épület meglévő elektromos vezetékeinek felhasználásával, ami ideális olyan helyeken, ahol a WiFi jel gyenge vagy nem elérhető. A WiFi jeltovábbító eszközökkel ellentétben, amelyek a meglévő vezeték nélküli jelet hosszabbítják meg, a powerline adapterek vezetékes kapcsolatot hoznak létre az elektromos vezetékeken keresztül, így stabilabb és gyakran gyorsabb kapcsolatot biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TP-Link RE315 Szállításra kész > 5 db
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 2400 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2 és WPA2-PSK, OneMesh kompatibilitás
14 890 Ft

2.
TP-Link RE650 Szállításra kész > 5 db
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 2533 Mb/s, dual-band, 1 × GLAN, 4 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK, gigabit LAN és MU-MIMO
37 290 Ft

3.
CUDY AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Repeater Szállításra kész > 5 db
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1575 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 4592 Mb/s), 1 × GLAN, 2 × belső antenna, WPA-PSK, WPA2-PSK és WPA3
22 690 Ft

Még több
100 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 103×
TP-Link RE315
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 2400 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2 és WPA2-PSK, OneMesh kompatibilitás
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t12
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 29×
TP-Link RE650
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 2533 Mb/s, dual-band, 1 × GLAN, 4 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK, gigabit LAN és MU-MIMO
37 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m41
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9
STRONG MESHKITAX3000
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 3000 Mb/s, dual-band, 4 × belső antenna, WPA, WPA2-PSK és WPA3
Szuper ár
31 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Strong23_03
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
TP-Link Archer Air E5
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/g/n/ac/ax akár 2976 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 574 Mb/s), 4 × belső antenna, WPA, WPA2, WPA2-Enterprise és WPA3, kétsávos (2,4 + 5 GHz), IPv6 Ready, MU-MIMO, Wi-Fi Mesh és hozzáférés a felhőn keresztül
63 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_070
4,1 13×
CUDY AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Repeater
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1575 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 4592 Mb/s), 1 × GLAN, 2 × belső antenna, WPA-PSK, WPA2-PSK és WPA3
22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k19
4,6 10×
TP-LINK RE505X WiFi6 Extender
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1500 Mb/s, dual-band, 1 × GLAN, 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m60
4,6 807×
TP-LINK RE200 AC750 Dual Band
WiFi extender - 802.11b/g/ac, akár 433 Mb/s, dual-band, 1 × LAN akár 100 Mbit, 3 × belső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m
4,6 913×
TP-LINK TL-WA854RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 2 × belső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633g
3,7 13×
Xiaomi WiFi Range Extender N300
WiFi extender - 802.11n, akár 300 Mb/s, single-band, 2 × külső antenna
Leárazás -6 %
4 890 Ft 5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI310a3
4,5 1034×
TP-LINK TL-WA850RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 2 × belső antenna, WEP 64bit, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633h
4,3 158×
Xiaomi Mi Wi-Fi Extender Pro
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 2400 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI310a1
4,7 71×
TP-Link RE330
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK, MU-MIMO és OneMesh kompatibilitás
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t11
4,7 62×
TP-LINK RE450 AC1750 Dual Band
WiFi extender - 802.11b/g/n/ac, akár 1750 Mb/s, 1 × GLAN, 3 × belső antenna, WPA2
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m4
4,6 66×
TP-LINK RE300
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 300 Mb/s, dual-band, 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m47
4,6 39×
Mercusys ME10 WiFi extender
WiFi extender - WiFi 4, 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band (2,4 GHz 2400 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × belső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP21_13
4,4 22×
CUDY AC1200 Wi-Fi Mesh Repeater
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1200 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 2400 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × belső antenna, WPS, kétsávos (2,4 + 5 GHz)
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k20
4,4 16×
Comfast WR302S
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, single-band, 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Comfst030
4,4 62×
TP-Link RE190
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 733 Mb/s, dual-band, 3 × belső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m50
4,5 270×
TP-LINK TL-WA855RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 2 × külső antenna, WPA és WPA2
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633i
4,3 21×
Mercusys MW300RE
WiFi extender - 802.11b/g/n, akár 300 Mb/s, 3 × külső antenna, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m44
3,4
Comfast 1200 Mbps Wifi Repeater CF-WR758AC
WiFi extender - WiFi 5, 802.11a/b/g/n/ac, akár 1200 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 2400 Mb/s + 5 GHz 6936 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 4 × külső antenna, WPS, WPA, WPA2, WPA-PSK és WPA2-PSK
13 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Comfst22_01
4,7 27×
Mercusys ME30 WiFi lefedettségnövelő
WiFi extender - 802.11g/n/ac, akár 1200 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 2400 Mb/s + 5 GHz 6936 Mb/s), 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP21_07
4,5 120×
Kétsávos TP-LINK RE305 AC1200
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mb/s, dual-band, 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK és WPA2-PSK
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m3b
4,5 25×
TP-Link RE205
WiFi extender - 802.11a/b/g/n/ac, akár 733 Mb/s, dual-band, 1 × LAN akár 100 Mbit, 2 × külső antenna, WPS, WPA-PSK és WPA2-PSK
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m49

Wi-Fi jelerősítők

Mi az a WiFi 802.11ac? A 802.11n - WiFi 4 szabvány mindkét sávban (2,4 és 5 GHz) képes kommunikálni, és a MU-MIMO (többutas jelterjedési) technológiának köszönhetően komoly valós sebességet biztosít. A MU-MIMO technológia itt azért fontos, mert lehetővé teszi, hogy a WiFi router egyszerre...
Router vagy switch? Mi a különbség valójában e hálózati elemek használatában? Melyikhez csatlakoztathatom az IP-kamerát, vagy éppen a PoE tápegységet? És mik a számítógépes hálózat alapjai?
A mai digitális korban folyamatosan nő az igény a lehető leggyorsabb internet iránt, a minőségi Wi-Fi-kapcsolat pedig kéz a kézben jár ezzel. Hoztunk néhány bevált tippet a Wi-Fi jel kibővítésére, valamint az általános hatótávolság és stabilitás javítására. 
WiFi MeshMESH WiFi hálózat - mi az és miért érdemes használni Stabil és gyors WiFi-kapcsolat, bárhol is tartózkodsz otthon, lehetsz bármelyik szobában, vagy akár a kertben is. A Mesh WiFi rendszer pontosan ezt tudja biztosítani bonyolult kábelezés nélkül. Hogy hogyan működik ez a modern megoldás, és melyek a legfontosabb előnyei,...
Hogyan kell megfelelően beállítani az otthoni WiFi hálózatot ahhoz, hogy biztosítsuk a gyors internetkapcsolatot és stabil video lejátszást? Cikkünkben hasznos tippeket találsz a beállítások módosításához, és tanácsot arra, hogy miért hasznos egy új 5 GHz-es WiFi router...
További cikkek

Wi-Fi jelerősítők

A Wi-Fi jelerősítők kategóriában összesen 98 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó wi-Fi jelerősítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább wi-Fi jelerősítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb wi-Fi jelerősítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: wi-Fi jelerősítők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ