AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Amazon Alexa

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(564)
Apple Siri
(378)
Samsung SmartThings
(310)
Xiaomi Home
(10)
Lidl Home
(194)
Szűrés

Az Amazon Alexa az Amazon által kifejlesztett intelligens otthoni hangalapú asszisztens. Először az Amazon Echo okoshangszórókban jelent meg, de ma már számos eszközt, köztük harmadik féltől származó termékeket is képes vezérelni. Így az egész házat irányíthatod, egyetlen asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy, mit tud az Amazon Alexa? Az alábbiakban megtudhatod.

Tovább

Mi az Amazon Alexa?

Alexa az Amazon cég egy olyan virtuális, hangalapú szolgáltatása, amely megérti hangparancsaid vagy feltett kérdéseid, majd elvégzi a kívánt feladatokat, vagy választ ad a kérdéseidre. Esetleg továbbítja a parancsokat a háztartás egyéb okos rendszereinek. Célja, hogy beszédhang alapú interaktív kommunikáció segítségével gyorsan és hatékonyan segítse a mindennapok során felmerülő információs vagy szórakozási igényeid kielégítését. Ez a szolgáltatás felismeri a hangod, elvégez különféle vezérlési feladatokat, információkat keres ki és tárol el illetve emberi hangon válaszol, vagy tesz fel a további feladatvégzéshez szükséges kérdéseket.

Az Amazon Alexa az okosotthonok középpontjában álló hangalapú asszisztens

Ha szeretnél megismerkedni az Amazon Alexa világával, kezdd az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Akár a legújabb Amazon Echo Dot 5 hangszórót választod, akár a Show táblagépet részesíted előnyben, az Amazon Alexa hangasszisztens minden más otthoni okoseszközhöz hozzáfér, és más gyártóknál is megtalálható.

Egyes Amazon Echo készülékek a Zigbee protokollt is használhatják, így még több okos otthoni elemhez csatlakoztathatod őket.

Milyen nyelveken használható az Amazon Alexa?

Sajnos, mint a legtöbb hangasszisztens, az Amazon Alexa nem beszél magyarul. Angolul, németül vagy spanyolul tudsz beszélni az eszközzel. A legújabb funkciók általában csak angolul elérhetők.

i

Bár maga az Amazon Alexa nem beszél magyarul, számos, harmadik féltől származó eszközre készült alkalmazás le van fordítva magyarra. Tehát hacsak nem tervezed a hangvezérlés használatát, boldogulsz az angol nyelv nélkül is.

Idegen nyelvű szövegek fordítása, hírek, receptek, rendezvények adatainak kikeresése, zenék lejátszása, feladatlisták készítése, ébresztés, podcast-ek streamelése, hangoskönyvek lejátszása, időjárási, közlekedési vagy egyéb információk közlése vagy okosotthon rendszerek vezérlése az Amazon Alexa kompatibilis hangasszisztensek segítségével gyerekjáték. Nem kell hozzá más, csupán egy Wi-Fi kapcsolat.

Az Amazon Alexa szolgáltatás lehetőségeit további alkalmazások (skills) telepítésével lehet bővíteni.

i

Az utóbbi időben úgy tűnik, minden, ami körülvesz bennünket, az valamiféle smart, azaz okos dolog. Legyen az okostelefon, hűtő, kamera, autó, okosotthon rendszer, vagy mindennapi életünk bármilyen egyéb segítőeszköze. Ám ez még nem a szó valódi értelmében vett AI (artificial intelligence/mesterséges intelligencia). A mesterséges intelligencia múltjáról, jelenéről és jövőjéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Az Amazon Alexa szolgáltatás segítségével vezérelhető okos rendszere

Az Amazon Alexa számos funkciót kínál alkalmazásként vagy a hangszóró részeként, és számos okos eszközhöz csatlakoztatható. Mindent egy helyről, hanggal vagy a képernyőn keresztül vezérelhetsz vele.

  • Környezetünk megvilágításának okos funkciói már jó ideje elérhetők. A távirányítási lehetőségek egy újabb, hangvezérelt módját kínálják az Amazon Alexa kompatibilis világító elemek és érzékelők, melyek az Amazon Alexa kompatibilis okos világítás alkategóriában tekinthetők meg. Ilyen például az Amazon Echo Glow asztali lámpa, amely angol és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető. Gyakran a világítás színe és intenzitása is változtatható.
  • A védelmet biztosító biztonsági rendszerek Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis elemeinek kínálatából (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, kamerák, kulcskeresők) az Amazon Alexa kompatibilis okos biztonsági rendszer kategóriában válogathatsz.
  • A takarékos fűtéssel nem kevés pénzt spórolhatunk meg. Az Amazon Alexa kompatibilis okos termosztátok és egyéb rendszerelemek segítségével olyan klímarendszert alakíthatsz ki otthonodban, melyet Alexa segítségével hatékonyan irányíthatsz.
  • Csökkenteni szeretnéd az áramfogyasztást otthonodban vagy meg szeretnéd akadályozni egy aljzat túlmelegedését? Használd az Amazon Alexa kompatibilis okos konnektorok kategória kínálatában található termékeket! Csatlakoztasd őket a WiFi hálózatodra s eszközeid fogyasztását egy App vagy Alexa segítségével is kézben tarthatod.
  • Egy hangparancsokkal is működtethető okosotthon kiépítése számos komponenst igényel. Ezeket tekintheted meg az Amazon Alexa kompatibilis okos vezérlők és kapcsolók kategóriánkban.

i

A különféle intelligens detektorok és szenzorok feladata az, hogy érzékeljék a biztonság megsértését vagy más nemkívánatos helyzeteket otthonodban, és értesítés útján azonnal tájékoztassanak az adott problémáról. Így nagyon könnyen megelőzheted a hirtelen katasztrófákat, amelyek egyébként sokba kerülnének. Hogyan lehet okos otthonodat intelligens detektorokkal és érzékelőkkel biztosítani – s így biztonságos otthont kialakítani?

Az Amazon Alexa okos időjárás állomás pontosan figyeli a házon kívüli és belüli körülményeket, és képes adatokat szolgáltatni más eszközöknek is.

i

Vajon milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő néhány órában vagy napban? Az előrejelzések esetenként nagyon pontatlanok, mivel terjedelmesebb földrajzi területre vonatkoznak. A megoldást egy otthoni időjárás állomás jelentheti, amely konkrétan meghatározott helyen, pontos mérési adatokat figyel. Az okos időjárási állomások nagyobb pontosságot és számos érdekes funkciót kínálnak. A következő cikkünk talán segít neked abban, milyen időjárás állomást kellene vásárolnod?

Építs okosotthont az Amazon Alexa segítségével

Az Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis termékeink segítségével kiépítheted vagy fejlesztheted saját Alexa okosotthonodat. Az ilyen intelligens otthon megtervezéséhez szükséges néhány alapelv betartása illetve a rendszer kiépítéséhez szükséges termékek beszerzése. Hogyan legyen okos otthonod? Ebben a cikkben választ találhatsz kérdéseidre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 185 termék
3,7
Immax NEO PRACTICO 07109K Smart LED 18cm 24W fehér színű
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (3000-6000K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple Siri, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,7 cm, szélesség 18 cm, anyaga: fém és műanyag, IP44
25 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMXX19231
3,7
Immax NEO PRACTICO 07110K Smart LED 18cm 24W fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (3000-6000K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple Siri, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,7 cm, szélesség 18 cm, anyaga: fém és műanyag, IP44
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMXX19233
5,0
Shelly Blu, Bluetooth, barna
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, Samsung SmartThings kompatibilitás, csatlakozási mód: Bluetooth, ajtóra vagy ablakra szerelhető, 10 m hatótávolság, önállóan működő egység, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
8 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Shell23_035
3,0
Woox R7246 Intelligens IR, hőmérséklet- és páratartalom érzékelő, +WiFi
Távirányító IR-vezérlő, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő, IR adatbázis Remotec, központi egység nélkül, USB-C tápellátás, WiFi kapcsolat
13 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Woox23_011
3,0
EVOLVEO Detective WN8 SMART vezeték nélküli cserekamera
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 20 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, szilárd objektív, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció google Home segítségével, mérete 66 × 81 × 179 mm (Ma×Sz×Mé)
20 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EVO23_005
3,3
EVOLVEO PIR, intelligens WiFi vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, biztonsági mozgásérzékelő, 10 m hatótávolság, önállóan vagy más tuya smart eszközökkel együttműködve működik, wifi 2,4 ghz-es kapcsolat, az érzékelő mobiltelefonról vezérelhető, az érzékelt rekordok előzményei az alkalmazásban, lehetőség a készülék megosztására más családtagokkal, falra szerelhető
13 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EVO23_013
3,7
Immax NEO PRACTICO 07110K Smart LED 18cm 24W fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 2160 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (3000-6000K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Apple Siri, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,7 cm, szélesség 18 cm, anyaga: fém és műanyag, IP44
15 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: IMXX19233
5,0
iQtech Millennium, WiFi 2x NoN kapcsoló Smartlife, fekete
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, önállóan, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása,
10 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iQtech22_22
4,5
Solight Forgó IP kamera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 75° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 110 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
11 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SD21_154
Swisstone SH 350, WiFi fehér izzó G G10, 380 lm, 4,5 W
LED izzó - okos funkciókkal, 4,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 380 lm fényáram, (2700 K), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Google Home kompatibilitás, energiaosztály A, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SWISS22001
IMMAX 4,8W RGB+CCT barevná a bílá, stmívatelná, Zigbee
LED izzó - okos funkciókkal, 4,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 400 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 50 mm átmérővel, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Nedis SmartLife, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagban 3 db található
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMMX24039
WiZ Tunable White 50 W E27 G95 Vintage
LED izzó - okos funkciókkal, 6,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 640 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2000-5000 K), 90 Ra színvisszaadási index (CRI), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings, IFTTT kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WiZ21024
EMOS GoSmart IP-2121CZ, ZigBee motoros modul, 1 csatornás
Smart modul - ZigBee 2,4 GHz-es átviteli frekvencia, EMOS GoSmart kompatibilitás, TUYA, LIDL, Smartlife, nyitott rendszer, hangalapú asszisztensek általi vezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant), Zigbee 3.0 protokoll, automatikus és kézi párosítás, alkalmazási nyelvek HU, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, a vezérlőgombok száma 1, 230 VAC/50 Hz tápegység, max. 0,3 W, Android OS és iOS által támogatott, ez vezérli a redőnyöket, futó függönyöket vagy függönyrudakat
9 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EMOS24065
NEDIS ZBHTR20WT
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, Apple Siri kompatibilis, elemes tápellátás, működés önállóan, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
18 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Nedis24_001
IMMAX NEO LITE Smart spotlámpa 20W CCT meleg és hideg fehér, dimmelhető, WiFi
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 1990 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet 2700- 6500K, mozgásérzékelős, időzítő, távirányítóval vezérelhető, mobil alkalmazás segítségével vezérelhető, vízálló, IP65 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam, méretei: 6 × 13,3 × 11,3 cm
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMXX2350
IMMAX NEO LITE Smart Hosszabbító, 4× aljzat, 3× USB, 1× USB C, Power Delivery, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya, Apple Siri és Lidl Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, USB port a töltéshez és kábellel, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
18 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMXX2330
EMOS GoSmart IP-2001ZB Hordozható jelenetvezérlő, ZigBee 3.0, 1 gombos
Vezeték nélküli távvezérlő - átviteli frekvencia: ZigBee 2,4 GHz (IEEE 802.15.4), kompatibilitás: EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, nyílt rendszer, protokoll: Zigbee 3.0, párosítás: automatikus, kézi, vezérlőgombok száma: 1, tápellátás: CR 2430 3 V, támogatott OS-ek: Android, iOS
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HM511b7
IMMAX NEO Smart Talajnedvesség- és hőmérséklet-érzékelő, Zigbee
Okos öntöző - Smart érzékelő, Zigbee 3.0, TUYA, IP67, valós időben ellenőrzi a talaj hőmérsékletét és nedvességét, 2× AA elem, bármely más eszközt vezérelhet az alkalmazásban, Zigbee okos átjáróhoz való csatlakozást igényel, 60 nyelven elérhető Immax NEO PRO alkalmazás, amely kompatibilis iOS, Android rendszerekkel, Amazon Alexa, Apple Siri parancsok, Google Assistant hangalapú asszisztensekkel és TUYA, LIDL rendszerekkel
13 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMMX_22_34
STRONG Helo-PLUG-EU 3db
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: STR22_10
IMMAX NEO LITE Smart napelemes lámpatest ROUND, RGB, IP65, BT, TUYA,1W
Kerti világítás -, okos funkciókkal, dimmelhető, 40 lm fényáram, Bluetooth csatlakozás, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Tuya, Apple Siri és Lidl Home kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához
10 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMMX_22_39
1,5
EVOLVEO PIR, intelligens WiFi vezeték nélküli mennyezeti 360° PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, biztonsági mozgásérzékelő, 6 m hatótávolság, önállóan vagy más tuya smart eszközökkel együttműködve működik, wifi 2,4 ghz-es kapcsolat, az érzékelő mobiltelefonról vezérelhető, az érzékelt rekordok előzményei az alkalmazásban, lehetőség a készülék megosztására más családtagokkal, érzékelési szög 360° (mennyezetre szerelés), falra, mennyezetre szerelés
15 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO23_014
Swisstone SH 350, WiFi fehér izzó G G10, 380 lm, 4,5 W
LED izzó - okos funkciókkal, 4,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 380 lm fényáram, (2700 K), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Google Home kompatibilitás, energiaosztály A, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SWISS22001
EVOLVEO WiFi EYE, intelligens mágneses PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás és Multifunkciós érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - mozgásérzékelő - smart life alkalmazás, wifi hálózat, emberi tevékenység riasztás, alacsony akkumulátorszint figyelmeztetés, mágneses telepítés, univerzális beállítás, automatizált jelenetek támogatása, hosszú akkumulátor-élettartam, akkumulátor: cr2, dc 3v, önálló egység
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO23_021
5,0
Immax Neo LED E27 8,5W 806lm Zigbee Dim RGBW
LED izzó - okos, 8,5 W, 1 darabos kiszerelés, E27 foglalat, 806 lm fényáram, 230 V tápfeszültség, fényerő-szabályozás, meleg fényt ad, 2700K minimális színhőmérséklet, 3000K maximális színhőmérséklet, ZigBee, működtetés központi egységgel segítségével, Google Assistant, Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály
8 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMMX18006

Amazon Alexa

Amazon Alexa

A Amazon Alexa kategóriában összesen 2185 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó amazon Alexa Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább amazon Alexa A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb amazon Alexa A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: amazon Alexa vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ