Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ASUS Zenfone 3 Deluxe

Termékkatalógus
ASUS Zenfone 3 Deluxe
5 2 értékelés
Mobiltelefon 5.7 "AMOLED FulHD processzor Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor, RAM, 8 GB-os belső memóriája 64 GB-os 23Mpx kamera optikai stabilizáció + 8MP, Wi-Fi, Bluetooth, 3G / LTE, USB Type-C, 3000mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  AST007 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenfone 3 Deluxe

telefon funkciók

77,4 mm-es

le
ASUS Zenfone 3 Deluxe

156,4 mm

le
Asus Zenfone

4,2 mm-es

Telefon súlya: 170g

Úhlopříčka displeje

5.7 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

156,4 × 77,4 × 4,2 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MPx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Akár 128 GB

memóriakártya-nyílás

Váha

170 g

súly kézibeszélő

Minden gondolkodó részlete ez a készülék jelzi, hogy ez egy kivételes okostelefon. Egyesíti design és a legújabb technológia, hogy hozzon létre egy remekmű. Így kérjük az összes fém test, kamera Tritech Műszaki és hihetetlen 23 megapixeles felbontással. Műveleti memória 6 GB valóban garantálják az egyenletes működés akkor is, ha több alkalmazás futtatására egyszerre. A művelet a telefon vesz fejlett operációs rendszer Android 6.0.

legfontosabb jellemzői

  • Fém váz, pontos kivitelezés
  • Nagy Super AMOLED kijelző Full HD felbontás és az élénk színek
  • Hátsó kamera páratlan felbontású
  • Erős hardverrel mutatják, hogyan néz ki multitasking anélkül, aprítás, fagyasztás
  • Ujjlenyomat-szkenner hátoldalán lehetővé teszi felszabadítása csak mohó
  • Kiváló minőségű hangszórók kiváló hangminőséget
  • Interface ZenUI 3,0 hozza szórakoztató és hasznos funkciók
  • Kétoldalas csatlakozó USB 3.1 Type C
  • Videofelvétel 4K felbontású

Jó szórakozást a nagy képernyőn

Super AMOLED technológiát Full HD felbontású és ASUS Tru2Life kilátást ténylegesen megfelel a valóságnak. A keret két oldalán csak minimális helyet, így kap egy csomó hely a szórakozás, a kommunikáció és a nehezebb feladatokat. A kijelző fenntartására Például láthatjuk, mennyi az idő, anélkül, hogy fordulópont felszabadítása a telefont. Karcolásokkal szemben biztosítsa tartós üvegből Gorilla Glass 4.0.

Capture tény elég hűen

A hátsó kamera egy új generáció messze meghaladja a képességeit a hagyományos telefon kamerák. 23 megapixeles felbontás és a TriTech technológia biztosítja az élességet és fényerőt jobb bármilyen körülmények között. Élessé a képet lézersugár belül 0,03 másodperc, és így kevesebb időt pislog egy szem. Négy tengely optikai képstabilizátor kiküszöböli a nem kívánt rezgéseket, érzékelő korrekció biztosítja a megfelelő színárnyalatokat. Hátrányai mobil fotózásra a múlttal.

A minőség az első

A berendezés tartalmaz sem ujjlenyomat-olvasó, ami a telefon oldva, ha netán mégis a kezünkben, és azonnal hozzáférhet az összes adatok és funkciók. Amikor zenét hallgat vagy filmet kite majd élvezni hangot, amit senki más telefont kínál. Minden köszönhetően átgondolt tervezés öt hangszóróból és mágnesek. Ha azt szeretnénk, hogy csatlakoztassa a fejhallgatót, akkor várom, hogy játszik támogató Hi-Res audio.

A mai világban, ez határozza meg elsősorban a sebesség és ZenFone 3 nem csak kínál gyors processzor, hanem egy gyors töltés. Köszönhetően a speciális technológiával, az akkumulátort 60% -os kapacitás már 39 perc alatt.

Paraméterek

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenfone 3 Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Zenfone 3 Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Deluxe.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ