ApF HU Shop roku

Hangulatvilágítás, díszvilágítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,01 W
500 W
-
További tulajdonságok
Időzítő
(272)
Smart
(107)
Mobilalkalmazás
(95)
Fényszín beállítás (RGB)
(90)
Állítható színhőmérséklet
(70)
Foglalat
E14
(24)
E27
(5)
Integrált fényforrás
(205)
GY6.35
(7)

A hangulatvilágítás kellemesen megvilágítja az otthonod és egyedi karaktert kölcsönöz neki. Ide tartoznak például a fényfüzérek, a dekor lámpák, a LED fali hangulatvilágítás különböző fajtái vagy a karácsonyi fények. Akár a lakásba, akár a kertbe alkalmas hangulat világítás érdekel, segítünk a választásban.

Tovább

Hangulat világítás - izzók vs. LED fények

Hangulat világítás manapság készülhet hagyományos izzókkal vagy LED-ekkel, ez utóbbiak egyre népszerűbbek. Vegyük számba a ledes dekoráció előnyeit és hátrányait:

  • Élénkebb színek.
  • Nagyobb hatékonyság.
  • Hosszabb élettartam.
  • Nem termel hőt.
  • Alacsonyabb energiafogyasztás.
  • Magasabb vételár.
  • Sérülés esetén nehezebb pótolni.

LED hangulatvilágítás a varázslatos otthonért

Ledes dekoráció számos formában létezik. Melyek a leggyakoribbak?

  • A LED függöny az egyik legnépszerűbb fali hangulatvilágítás, de legtöbbször az ablakokra is ez kerül. Csak akaszd fel, és élvezd a hangulatos légkört, amelyet a hangulatvilágítás kölcsönöz.
  • A LED mécsesek a hagyományos viaszgyertyák népszerű helyettesítői. Lehet, hogy ezek a dekor lámpák nem adják vissza teljesen a lobogó tűz hangulatát és illatát, de teljesen biztonságosak és sokkal tovább tartanak.

Hangulatvilágítás LED

A LED függönyök igazán varázslatos hangulatot teremtenek, de ne feledd, hogy a ledes dekoráció esetleg akadályozhatják az ablak nyitódását.

Hangulat világítás számos formában kapható

A dekor világítások több csoportra és típusra oszthatók.

Karácsonyi fények

A hangulatvilágítás közül a karácsonyi fények ma már a legtöbb otthonban megtalálhatók karácsony környékén, és garantáltan pihentető, ünnepi hangulatot teremtenek. A hosszú téli estéken a klasszikus karácsonyfa égősorok és kültéri ledes dekoráció mellett fény projektor is gondoskodhat a hangulatvilágításról. Az ablakba helyezett fényfüzérek a karácsonyi díszvilágítás részeként is használhatók.

Fény projektorok

A dekor lámpák közé tartoznak a fény projektorok amelyek ugyanazon az elven működnek, mint a hagyományos projektorok, viszont ezek a dekor lámpák nagyobb kiterjedésű vetítőfelülelettel  rendelkeznek és nincs szükség további eszközök csatlakoztatására. Könnyen felszerelhetők és mozgathatók, így egyszerűen gondoskodnak a hangulatfény megteremtéséről. Hátránya lehet, hogy ha véletlenül letakarod a projektort, eltorzulhat a díszvilágítás.

  • A csillag projektorok az éjszakai égboltot vetítik ki. Tökéletes hangulatvilágítás gyerekszobába.
  • A karácsonyi projektorok fénye többnyire zöld és piros színű, segítségével hangulatos dekor világítás hozható létre.

i

Kerti hangulatvilágítás

A kerti hangulatvilágítás legfontosabb ismérve a vízzel és nedvességgel szembeni védelem. Általában IP44 vagy IP65 védelmi szint jellemzi őket. Ez lehet karácsonyi motívumú díszvilágítás, de a kertben vagy pergolában a lámpások is titokzatos hangulatot teremthetnek, a fényfüzérek pedig a tetőt is díszíthetik.

Hangulatvilágítás szobába

A beltéri hangulatvilágítás nem igényel különleges védelmet és borítást. Mik tartoznak ide?

  • A TV háttérvilágítás rugalmas LED szalagok formájában, amelyeket egyszerűen a TV hátuljára lehet ragasztani. Ez a fajta hangulatvilágítás a tévénézés során alacsony környezeti világítást biztosít.
  • A lávalámpák belsejében lévő viaszt az izzó felmelegíti és fokozatosan mozgatja fel és le. Kellemes és nyugodt légkört teremtenek a szobában.
  • A plazmagömb speciális gázok és egy fém elektróda kombinációjából áll. Bekapcsoláskor a gömb halványan mozgó sugarakat bocsát ki, amelyek nem csak a gyerekeket nyűgözik le.
  • A fényfüzérek széles körben használhatók, a hangulat világítás gyakori alkotóelemének számítanak. Bármelyik helyiséget vagy a karácsonyfát is díszíthetik, de a vízálló modellek a kertet is fényárba boríthatják.
  • A lámpások hasonlítanak a hagyományos teamécsest tartalmazó viharlámpákhoz, de a belsejükben LED dióda található. Segíthetnek például a karácsonyi hangulat megteremtésében, de az elemes változatok a temetőkben is használhatók.
  • A sólámpák himalájai sókristályokból készülnek, és mindegyikben van egy fényforrás, amely általában egy izzó. Halvány, meleg fényt bocsátanak ki, és pozitív hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.

Mire kell figyelni a hangulat világítás kiválasztásánál?

A hangulat világítás kiválasztásakor vedd figyelembe a tápellátást és az extra funkciókat. Valamint a dekor világítás színhőmérsékletét.

A dekor lámpák tápellátása

A dekor lámpák általában a folytatásban felsorolt három elv valamelyikén működnek. A hálózati dekor lámpa közvetlenül a konnektorba csatlakoztatható, de a hálózati kábel útban lehet. Az elemes hangulatlámpa esetében a kábel biztosan nem fog zavarni, de az elemeket időnként cserélni kell. A napelemes dekor lámpa változatoknál egyik problémával sem fogsz szembesülni, de nem mindig megbízhatóak.

Hangulat világítás különleges funkciókkal

Számos hangulat lámpa extra funkciókkal is büszkélkedhet.

  • Az időzítő gondoskodik az automatikus be- és kikapcsolásról, így energiát takarít meg.
  • Az okos dekor lámpák a telefon vagy az otthoni hangasszisztens segítségével vezérelhetők.
  • A távirányítóval rendelkező ledes dekoráció lehetővé teszi, hogy a hangulatodhoz, az atmoszférához vagy más dekorációhoz igazítsd a fényeket.

Szeretnéd tudni, hol kapható hangulatlámpa olcsón? Nézz be vásárunkba, ahol kedvezményes darabokat kínálunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

2.
Gosund Smart Led Strip SL3 v2 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 690 Ft

3.
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m Szállításra kész > 10 db
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 090 Ft

Még több
908 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 25×
Gosund Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 1000 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Android operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07ab
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
WiZ LED Lightstrip 2 m kezdő csomag
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 100 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), Samsung SmartThings és IFTTT kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ21028
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 89×
Minecraft - asztali lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, magassága 35 cm
18 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0039
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
EMOS LED karácsonyi fényfüzér, cherry – golyók, 48 m, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 48 m hosszú, 480× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK81
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
5,0
Philips Hue Festavia Fényfüzér, 20 m
Fényfüzér - okos funkciókkal,, kültéri használatra, hálózati tápellátás, 0,48 m hosszú kábel, Tuya és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
88 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23019
4,1 63×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a041a
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
4,3 21×
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
4 530 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK08
4,6 13×
LnLED szalag 70 cm
LED szalag -, 70 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, 21 LED dióda, USB-csatlakozóval
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld02
4,9 10×
EMOS Alapkészlet Standard sorolható fényfüzérekhez, 10 m, kültéri, meleg fehér, időzítő
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
6 400 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK04
4,3 38×
LnLED szalag 150 cm
LED szalag -, 150 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 45 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ln21Ld06
4,8 21×
EMOS LED karácsonyi nano réz fényfüzér, 4 m, beltéri és kültéri, meleg fehér, időzítővel
Fényfüzér - 4 m hosszú, 40× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
3 460 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK26
4,5
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 5 m, kültéri és beltéri, meleg fehér
Fényfüzér - 5 m hosszú, 50× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
2 570 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK07
4,0
EMOS Standard LED sorolható karácsonyi fényfüzér, 10 m, kültéri és beltéri, kék
Fényfüzér - 10 m hosszú, 100× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44, hálózati tápellátás, 0,1 m hosszú tápvezeték, a tápadapter és a hosszabbító kábel nem tartozék
3 910 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK13
4 260 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS22BLiK01
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa - gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f2
3,9 34×
Nitebird Smart Led Strip SL3 v2
LED szalag - vezérlés hangasszisztensek által a Gosund alkalmazáson keresztül - iOS 8.0 és Android 4.4, 16 millió szín, 8 előre beállított jelenet, lerövidíthető, 5 W, hossza 2× 5 m
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD07a
4,7 33×
EMOS Hosszabbító kábel sorolható Standard fényfüzérekhez, fekete, 10 m, kültéri és beltéri
Fényfüzér - 10 m hosszú, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, hálózati tápellátás, 10 m hosszú kábel
2 040 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK02
OPTY 30DTM TV-hez - LED szalag
Típusok
4,5 236×
OPTY 30DTM TV-hez
LED szalag -, 60 cm hosszú, öntapadós, távvezérlővel, 9 LED dióda, állítható fényszín, USB-csatlakozóval, állítható fényhőmérséklet, 2 darab található a csomagban
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPT001f2
4,7 10×
REER LED Éjszakai fény fehér
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 230 V, melegfehér szín, méretek 9,5 × 6 × 5,5 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4669
4,5
EMOS LED dekorációs projektor - csillagok, 3x AA, beltéri
Fényprojektor - beltéri, elemes tápellátás, 3 AA elem, fényforrása integrált LED, élettartam 10000 óra
4 170 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EMS21BLiK206
4,1 14×
RETLUX RXL 297 Fényfüggöny 120LED 2,4+5m CW TM
Fényfüzér - 7,4 m hosszú, 120× LED-del, IP44 védelem, időzítővel, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel
Leárazás -33 %
4 390 Ft 6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTL0036

Hangulatvilágítás, díszvilágítás

Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
világításÚj energiacímkék a fényforrásokra: Nagy változások előtt állunk? Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
Ismerkedj meg a Philips Hue vezérlés három újításával, amelyek egy lépéssel előrébb viszik az intelligens világítástechnikát. Ezek az újdonságok a továbbfejlesztett Hue Dimmer Switch V2, az új Philips Hue Wall Switch modul és a speciálisan kialakított Friends of Hue...
További cikkek

Hangulatvilágítás, díszvilágítás

A Hangulatvilágítás, díszvilágítás kategóriában összesen 908 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangulatvilágítás, díszvilágítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangulatvilágítás, díszvilágítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangulatvilágítás, díszvilágítás vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ