30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Electrolux E5KM1-4BPT

Termékkatalógus
Electrolux E5KM1-4BPT
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és habverő kar, tömege 7,3 kg, mérete 33 × 24,5 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELEKR327 Termékszám:  910003650 Gyártó honlapja:
Electrolux E5KM1-4BPT 104 690 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

107 720 Ft
Szett megvásárlása
109 080 Ft
Szett megvásárlása

Electrolux E5KM1-4BPT

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új Electrolux E5KM1-4BPT konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral látták el, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén módosítható 6 előre meghatározott fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Bolygómozgásának hála, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét nyújtja. A konyhai robotgép rendelkezik egy tállal rozsdamentes acélból, melynek kapacitása 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. A remek ELECTROLUX konyhai robotgép megjelenését fekete szín dobja fel.

Konyhai robotgép Electrolux E5KM1-4BPT Lifestyle
Konyhai robotgép Electrolux E5KM1-4BPT Tartozékok

Electrolux E5KM1-4BPT konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • A strapabíró ELECTROLUX konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 1200 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Minőségi rozsdamentes acél keverőtál 5 l térfogattal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását
  • Eme teljesen fémből készült ELECTROLUX konyhai robotgép működése közben tökéletesen stabil
  • A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Biztosan elégedettek leszünk az automatikus programokkal
  • Fekete szín emeli ki nagyszerű megjelenését

A tartós Electrolux E5KM1-4BPT konyhai robotgép funkciói

A nagyszerű ELECTROLUX konyhai robotgépnek hála a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. Köszönhetően a dagasztó funkciónak, bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább...

Konyhai robotgép Electrolux E5KM1-4BPT Tartozékok
Konyhai robotgép Electrolux E5KM1-4BPT Tartozékok

Próbáld ki a nagyszerű ELECTROLUX konyhai robotgép extra funkcióit

Eme Electrolux E5KM1-4BPT konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását. Teljesen fémből készült, ezáltal tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot. A folyamatos sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy a munkatempót saját igényeinknek megfelelően állítsuk be. Ezen ELECTROLUX Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk. A konyhai robotban található automatikus programok kész recepteket tartalmaznak ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt. A teljesítmény, a keverési intervallum és a hőmérséklet automatikus beállításával pontosan elkészítheti az ételeket kívánságainknak és igényeinknek megfelelően. A tartós ELECTROLUX konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

A strapabíró ELECTROLUX konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő és habverő kar. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának ezen Electrolux E5KM1-4BPT konyhai robotgép egyszerre több különálló eszköz munkáját végzi el, így megspórolhatunk rengeteg helyet és pénzt.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Méretei:

33 × 24,5 × 38 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

7,3 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Méret & súly

Mélység
38 cm Kész!
Szélesség
24,5 cm Kész!
Magasság
33 cm Kész!
Tömeg
7,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux E5KM1-4BPT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux E5KM1-4BPT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux E5KM1-4BPT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux E5KM1-4BPT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ