Stellar Blade Slevy s AP+

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(18)
Műfaj
Akció
(52)
RPG
(18)
Kaland
(18)
Szimulátor
(15)
Lövöldözős
(10)
Szöveg
CS
(4)
EN
(96)
DE
(40)
FR
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(96)
DE
(24)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
96 termék
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Do Not Open - PS4 VR, PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1214vr
Little Nightmares 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0537
Amerzone: The Explorer's Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Indulj útnak, hogy megtaláld a nagy fehér madarakat egy titokzatos, titkokkal teli vidéken! Válaszolj a felfedezők hívására, és indulj Amerzone-ba, egy elfeledett latin-amerikai földre, hogy teljesítsd egy elhunyt felfedező utolsó kívánságát.
Előrendelési ár
19 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0645
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0610
Crown Wars: The Black Prince - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
18 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: PSV0651
House Flipper 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most már megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: PSV0604
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, amely a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, a metál, a country, a latin zene, az R&B és még sok más.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1176
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: PSV0573
System Shock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy vadonatúj átdolgozása az 1994-es, úttörő eredetinek, amely az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltözteti, felfrissíti az irányítást, javítja az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét ad hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is újból meghívták, aki az egyik legikonikusabb gonosztevő, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: PSV0648
Battle of Rebels - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személyű perspektívából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0628
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Dragon Ball Xenoverse 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át újra a Dragon Ball történetét, indulj időutazásra, és áld át a Dragon Ball történetének fontos pillanatait.
Előrendelési ár
7 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0656
Metafora: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0635
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG A játékosok belépnek az Árnyak földjére, hogy felfedezzenek egy új, rejtélyekkel és veszélyekkel teli kalandot, és új fegyverekkel és páncélokkal szálljanak szembe félelmetes főnökökkel. Lépj Miquello nyomdokaiba, és fedezd fel az Elden Ring történetének sötét oldalát
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: PSV0632
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 7, 2024
Termékkód: PSV0641
Everdream Valley - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: PSV0670
Sniper Ghost Warrior Contracts 1+2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Sniper Ghost Warrior Contracts sorozat sok játékosnak mutatta be a halálos erő lehetőségeit, ami minden elit mesterlövész kulcsfontosságú szempontja. A Sniper Ghost Warrior Contracts 1 és 2 most közös csomagban, két drámai egyjátékos kampányon keresztül nyújt magával ragadó, összefüggő élményt. Használd a lopakodó mozgás, a taktika és a precíz célzás kombinációját, hogy leszámolj a célpontjaiddal. A csomag tartalmazza a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-t lemezen és a Sniper Ghost Warrior Contracts 1 letöltőkulcsát.
Előrendelési ár
9 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 15, 2024
Termékkód: PSV0672
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
Jack Holmes: Master of Puppets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős - Miután Jack hosszú ideig nem talál munkát, kénytelen belépni a családi vállalkozásba, amelyről gyermekkora óta lemondott. Elkezdi megoldani első, látszólag egyszerű ügyét, amely hirtelen a legrosszabb rémálmává válik. Ebben az egyes szám első személyű túlélőhorrorban jól kell gazdálkodnod az erőforrásaiddal a túlélésért folytatott harcban, miközben félelmetes helyszíneken nyomozol.
Előrendelési ár
11 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0654
Terminator: Survivors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0652
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

A Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 96 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ