Stellar Blade Slevy s AP+

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(18)
Műfaj
Akció
(52)
RPG
(18)
Kaland
(18)
Szimulátor
(15)
Lövöldözős
(10)
Szöveg
CS
(4)
EN
(96)
DE
(40)
FR
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(96)
DE
(24)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
96 termék
Blacksad: Under the Skin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0643
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: PSV0640
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
Squirrel with a Gun - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0677
Dustborn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Ragtag crew? Jelen. Zenei felszerelés? Megvan. Turnébusz és robot sofőr? Rendben van. Lopott csomag? Ellenőriztem! Indulj veszélyes útra Amerika kettéosztott államain keresztül. Használd a szavak erejét, hogy kapcsolatokat alakíts ki a legénységeddel, kerüld ki a bajt, és érj célba.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0676
Outer Wilds: Archaeologist Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Üdvözöljük az űrprogramban! Te lettél a legújabb tagja az Outer Wilds Ventures űrprogramnak, amely válaszokat keres egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben. Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyekkel, amelyek idővel változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy olyan bolygó felszínét, amely omladozik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0669
Jurassic Park Classic Games Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0668
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0667
34 Sports Games - World Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0657
Wild Bastards - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Void Bastards és a Card Hunter mögött álló tapasztalt fejlesztőcsapattól származó Wild Bastardsban utazhatsz bolygóról bolygóra, miközben tizenhárom űrbűnözőből álló csapatot bővítesz, irányítasz és vezetsz, amelyek mindegyike egyedi fegyverrel, egyedi különleges képességgel és eredeti karakterképesség-fával büszkélkedhet. Gyűjts zsákmányt minden bolygón, és vegyél részt a helyiekkel folytatott intenzív, testközeli tűzharcokban.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0662
Pixelshire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: PSV0661
Demons of Asteborg - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Demons of Asteborg egy kétdimenziós akció-platformer a metroidvania játékok elemeivel, amely az izgalmas akciót egyszerű rejtvényekkel és ügyes taktikával ötvözi. A fejlesztőket a múlt legjobb 16 bites klasszikusai ihlették, így a játék kötelező darab a pixeles retró címek minden kedvelőjének.
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0660
Bitmap Bureau Collection - Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
27 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0659de
Astebros - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz lovagként, határőrnőként vagy mágusként, akik mindegyike egyedi képességekkel és különböző játékstílusokkal rendelkezik. Fedezz fel nyolc procedurálisan generált pályát... Fedezd fel Asteborg szörnyekkel teli kontinensének titkait!
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0658
Bitmap Bureau Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
21 290 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0659
Withering Rooms - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Üdv a Mostyn House-ban, az egykor gyönyörű viktoriánus kúriában, amely most éjszakánként átváltozik, és tele van élőhalottakkal, láthatatlan szellemekkel, ravasz boszorkányokkal és baltával hadonászó őrültekkel. Vedd át a fiatal Nightingale szerepét ebben a kihívásokkal teli 2,5D-s RPG-ben, amely a roguelike-okból, a soulslikekből és a klasszikus túlélőhorrorból merít ihletet.
Előrendelési ár
11 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0655
Tour de France 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1587
Tour de France 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0653
Selfloss - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0650
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0646
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1584
Agatha Christie - The ABC Murders - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: PSV0644

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

A Előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 96 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ