Szivárgás érzékelők és detektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A különféle érzékelők és detektorok segítenek az otthonodat teljes körűen biztonságba helyezni. A detektorok hangjelzéssel figyelmeztetnek a hívatlan vendégekre, a terjedő tűzre, a szivárgó vízre, valamint mindenféle veszélyes gázra. A fémdetektor megbízhatóan érzékeli a falba épített kábeleket, hogy fúrás közben ne ütközz beléjük. Milyen más érzékelőket és detektorokat találhatsz kínálatban?

Tovább

Mi alapján válasszuk ki az érzékelőket / detektorokat?

A különböző kategóriákba tartozó detektorok természetesen eltérő paraméterekkel rendelkeznek. De bármilyen célra is választod a detektort, mindig nézd meg a tápellátás és a csatlakozás módját.

  • Az elemmel működő detektor nagyobb szabadságot biztosít a beszerelésében. Szükséges azonban, hogy rendelkezzen akkumulátor állapotjelzővel.
  • Az aljzatban lévő detektor nem fog lemerülni. Jó, ha áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorokkal rendelkezik.
  • Az önálló érzékelő teljesen függetlenül működik.
  • A központi egységhez tartozó detektor vezetékes vagy vezeték nélküli módon csatlakoztatható a házriasztóhoz.

i

A különféle érzékelők okosotthonhoz együttműködnek más intelligens eszközökkel és érzékelőkkel, és a telefon mobilalkalmazásából vezérelhetők. De mindig tartsd szemmel az egyes detektorok kompatibilitás.

A fémdetektor egy nélkülözhetetlen eszköz

A kábelkeresőt minden gondos barkácsoló használja ha a fallal dolgozik. Ha falba fúrunk és előtte nem használtunk detektort előfordulhat, hogy egy kábelre bukkanunk, ami a fúrás hatására megsérül, ami nagy problémát okozhat. Ha el szeretnéd kerülni ezeket a bonyodalmakat, akkor mindenképpen szerezz be egy fali fémdetektort, amely feltárja a falban rejlő kábeleket. Elengedhetetlenek az ilyen típusú detektorok az otthoni barkácsoláshoz. Amennyiben hódolni szeretnél a kincskeresésnek, vagy csak szeretnéd tudni mi rejtőzik a földben, akkor szerezz be egy fémdetektort és már kezdődhet is a vadászat.

?

Fémdetektor kiválasztása? Vegyük figyelembe ezeket a detektor paramétereket

A legjobb fémdetektorok automatikus kalibrációt kínálnak, amelyek automatikusan beállítják magukat. Ez biztosítja a legpontosabb mérést. A detektorok kiemelten foglalkoznak az észlelt anyagokkal, az észlelési mélységgel és a pontossággal is.

Hogyan használjunk fémdetektort a falnál?

A fali fémdetektor nagyon intuitív vezérléssel rendelkezik. Kapcsold be a detektort, tedd a falhoz, és a detektor megmondja, mi rejtőzik a falban. Az összes adat, beleértve az egyes anyagok tulajdonságait is, megjelenik a fali fémdetektor kijelzőjén.

Detektor kovu

A fémdetektor praktikus, hordozható és pótolhatatlan. A detektor használata is nagyon egyszerű.

Füstérzékelő és hőérzékelő detektorok a tűz elleni védelem érdekében

A füstérzékelő megóvja a házát a tűztől. Többféleképpen is képes biztosítani: vagy érzékeli a füstöt, vagy olyan érzékelővel rendelkezik, amely reagál a hőmérséklet emelkedésére. Mindegyik típusú detektor más-más környezetbe való. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a füstérzékelő minden egyes cigarettára bekapcsol. Egy megfelelően beállított érzékelő figyelmen kívül hagyja az ilyen kis forrást.

Olyan detektorok is találhatóak kínálatunkban, amelyek hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel is rendelkeznek. Ezek a detektorok inkább a kényelmes és egészséges légkör fenntartására szolgálnak.

A gázérzékelő megakadályozza a veszélyes szivárgásokat

A CO, CO₂, földgáz és más vegyületek mérésére szolgáló különböző típusú detektorokat gázérzékelőknek nevezhetjük.

Ne csak a kazánhoz szerezzünk be CO-érzékelőt!

CO (szén-monoxid) érzékelők nemcsak a háztartásokban fontos detektorok, hanem minden olyan termelési területen, ahol tökéletlen égés fordulhat elő. Ezeknek az égéseknek a hatására életveszélyes szén-monoxidot keletkezhet, amelyet sem látni, sem érezni nem lehet. Ezért a detektorok használata életmentő lehet.

i

A szén-monoxid-érzékelő biztonságérzetet ad

Bár a törvény nem írja elő a szén-monoxid-érzékelő felszerelésének kötelezettségét az új épületekben, minden tapasztalt fűtésmérnök ajánlja a detektor felszerelését. Bár a CO-szivárgás kockázata egy szabályszerűen beállított kazán esetében csekély, azért a biztonság az biztonság.

Többfunkciós érzékelőt is lehet kapni, amely például ellenőrzi az átfolyós fűtőberendezés gázszivárgását, valamint a szén-monoxid szintjét.

A vízszivárgás érzékelők megakadályozzál a lakás elárasztását

A vízszivárgás érzékelő megmenthet az árvíztől. A mosógépek, a mosogatógépek, a fűtőtestek vagy ablakok, illetve a tetőablakok közelében helyezzük el. A páratartalom-érzékelő a helyiség relatív páratartalmát méri. Ez nem haladhatja meg az optimális 60%-os szintet. A detektor szükség esetén ventilátorhoz vagy légkezelő egységhez csatlakoztathatók a szellőztetéshez.

i

Találhatók a kinálatunkban fémdetektorok és kábelkereső detektorok is. Ezek a detektorok segítenek a kábelek, fémcsövek és távvezetékek megtalálásában.

A mozgásérzékelő detektorok szemmel tartják az ingatlanodat

A mozgásérzékelő ( kül- és beltéri) egy nélkülözhetetlen detektor a vagyonvédelem területén. Csatlakoztathatod a detektort otthoni riasztórendszeréhez. A mozgásérzékelést lézer- vagy mikrohullámú érzékelők biztosítják.

i

Nem akarsz fúrni az érzékelő felszereléséhez? Próbálj ki egy elemmel működő mozgásérzékelőt

Ha nem szeretnél sok időt tölteni a detektor telepítésével, választhatsz elemmel működő mozgásérzékelőt. Vannak azonban vezetékes vagy napelemes megoldású detektorok is. A napelemes mozgásérzékelő például mind megfigyelésre, mind kerti világításra is használható.

Hogyan működik a mozgásérzékelő?

A mozgásérzékelő többféle elven működhet. A legelterjedtebb az úgynevezett PIR-érzékelő (passzív infravörös érzékelő), amely mellett léteznek mikrohullámú érzékelők és ultrahangos érzékelők is.

  • A PIR érzékelő a látómezejében lévő tárgyak hőmérsékletét méri.
  • A Mikrohullámú érzékelő reagál az elektromágneses mező változásaira.
  • Az ultrahangos érzékelő a szonárhoz hasonlóan működik.

A mennyezeti érzékelők előnye, hogy 360°-ban érzékelik a mozgást. Itt is egy mozgásérzékelőről van szó, amely az érzékelési mező megzavarásakor bekapcsolja a csatlakoztatott készüléket.

Kombináld a mozgásérzékelőt a világítással. Spórolj a villanyszámlákon

Egyes helyiségekben érdemes a mozgásérzékelőt a lámpához csatlakoztatni. A detektorokat olyan helyiségekben helyezzük el, ahol nem töltünk túl sok időt (pl. kamra és éléskamra), vagy ahol csak áthaladunk (folyosó, lépcsőház). A detektorok segítségével nem kell majd a sötétben keresgélned a kapcsolót, és pénzt takaríthatsz meg az áramköltségeken.

i

A mozgásérzékelős lámpa várja hazatérésedet

Mozgásérzékelőt lámpához általában a bejárati ajtó és a garázs fölé szoknak felszerelni. A detektor automatikusan világít, amikor hazaérsz, és segít elriasztani a hívatlan vendégeket is.

Miféle érzékelőkkel teheted még biztonságosabbá otthonodat?

Vannak más érzékelők és detektorok is, amelyekkel megvédheted otthonodat a betörésektől.

  • rezgésérzékelők ha rázkódást észlelnek riasztást indítanak el. A detektorok reagálnak a betört ablakokra és ajtókra vagy mozgó tárgyakra.
  • Az ajtó/ablak nyitásérzékelő olyan detektorok amelyek figyelmeztetnek ha illetéktelen behatolás történik.

Hogyan takaríthatunk meg pénzt az érzékelők és detektorok vásárlása esetén? Az outlet felbontott, használt vagy újszerű darabokat kínál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
290 termék
4,2
ONVIS mágneses érzékelő ajtóra / ablakra - HomeKit, BLE 5.0
Nyitásérzékelő - csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, ajtóra vagy ablakra szerelhető és értesítések a mobilra, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: iOS, angol nyelvű alkalmazás
12 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OFF21Vs4
3,0
Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor
Rezgésérzékelő -, ajtóra vagy ablakra szerelhető, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
Leárazás -18 %
7 190 Ft 8 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB23_007
4,5
FIBARO CO Sensor
Gázérzékelő - CO érzékelés, akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, működés központi egységgel, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
46 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FIBR02hg91
4,4 27×
- EVOLVEO vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő az állatok mozgásának észleléséhez Alarmex / Sonix szám
Mozgásérzékelő - riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 9 V bemeneti feszültség, 12m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, működés központi egységgel,
9 650 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RY202b1
Leárazás -28 %
5 170 Ft 7 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_36
3,0
Imou ZL1
Vízszivárgás-érzékelő -, csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, értesítések a mobilra, önállóan működő egység, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imou23_37
EVOLVEO Sonix Pro Vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - beltéri, akkumulátoros, 70m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan működő egység, működés központi egységgel, magyar nyelvű alkalmazás, magyar és angol nyelvű alkalmazás,
Leárazás -25 %
2 990 Ft 3 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO23_018
2,6
Netatmo Smart AC Controller
Távirányító - légkondicionálóhoz, okos, WiFi 2,4 GHz, iOS, Android alkalmazások, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Neta23_01
3,0
iGET SECURITY P9 - vezeték nélküli vízszint érzékelő
Vízszivárgás-érzékelő - elemes, csatlakoztatás GSM, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU105r
4,0 33×
EVOLVEO vezeték nélküli füst- és hőmérséklet érzékelő Alarmex/Sonix rendszerhez
Füstérzékelő - akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, működés központi egységgel
7 810 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RY202e1
1,5
Tellur WiFi intelligens gázérzékelő, DC12V 1A, fehér
Gázérzékelő - földgáz érzékelés, hálózati tápellátás, reakcióideje 0,5 perc, riasztás hangerőssége 70 dB(A), WiFi 2,4 GHz kapcsolat, értesítések a mobilra, önállóan is működő egység, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
Leárazás -28 %
15 300 Ft 21 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2125
4,7
iGET SECURITY P2 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - riasztóhoz, beltéri, hálózati tápellátás, 12 V bemeneti feszültség, 12m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, töltöttségjelző, működés központi egységgel,
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU105d
5,0
Homematic IP Oventrop Szelep adapter
Modul - adapter Oventrop szelepekhez, Homematic IP termosztatikus fejek (HmIP-eTRV-x) és szelepmeghajtó (HmIP-VDMOT) csatlakoztatásához, M30 x 1,5 mm-es szabványos csavarozással
3 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Home22_10
4,8
iGET SECURITY M3P10 - Vezeték nélküli rezgésérzékelő
Rezgésérzékelő -, csatlakoztatás GSM, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU106u
Honeywell Home R200H-N2 Összekapcsolható tűzérzékelő riasztó - hőmérséklet elvű, elemmel működtethető
Detektor - kölcsönösen összekapcsolható tűzjelző, elemes tápellátás
16 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_03
2,9 12×
Einhell Univerzális detektor TC-MD 50
Faldetektor - detektálási mélység 50 mm, feszültség alatt lévő vezetékek érzékelési hatótávja 50 mm, akusztikai jelzéssel, optikai jelzés és automatikus kikapcsolás, gumis testtel, 1 db 9V 6F22 elem
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF146a4
Airthings View Radon - levegőminőség-figyelő
Levegőminőség mérő - beltéri környezetbe, ahol a páratartalmat, hőmérsékletet és a levegőben lévő radon mennyiséget figyeli. A tápellátás elem vagy USB kábel révén történik. A levegőérzékelő könnyen csatlakoztatható alkalmazáshoz Wi-Fi-n vagy HUB-on keresztül az Airthings Smartlink funkció segítségével. Az alkalmazás kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Az Airthings View Radon egyaránt kommunikál az IFTTT, Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel.
79 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Air22TNG3
2,0
Bosch D-tect 120 L-Boxx C&G - akku nélkül (0.601.081.308)
Detektor - tárgyak észleléséhez, középpont-kereső, észlelés betonon, szárazépítészeti és egyéb falazaton keresztül, kétféle áramforrás: hagyományos elem vagy 12 V-os lítium-ion akkumulátor, a csomagban: L-BOXX 136, az akkumulátor nem tartozék
114 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0774
2,3
iGET SECURITY M3P6 - vezeték nélküli gázérzékelő
Távirányító - iGET SECURITY M3 riasztórendszerhez
9 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU106k
4,0
iGET SECURITY P3 - vezeték nélküli mennyezeti PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 9 V bemeneti feszültség, 9m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, töltöttségjelző, működés központi egységgel,
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU105f
Airthings Wave plus, fekete - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és légnyomás
Levegőminőség mérő - falra helyezhető, mért értékek CO₂, radon, illékony szerves vegyületek (VOC), hőmérséklet és páratartalom, csatlakozás mobilalkalmazással funkció, felszerelés része LED jelzés, felszerelés része 4,72" kijelző, 2 AA elem (mellékelve), fehér kivitel, mérete 120 × 120 × 36 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Air23TNG1
MOES IR Human Sensor, Zigbee
Mozgásérzékelő - nyílt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer és smart-home - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, zigbee kapcsolat, nyitott rendszer mozgásérzékeléssel, amely kompatibilis a google assistant rendszerrel, amazon alexa és tuya, alkalmazási terület - biztonság és otthoni vezérlés, az alkalmazás nyelve angolul, csehül, németül, szlovákul, magyar és francia nyelven, akkumulátorral működik,
Leárazás -50 %
5 290 Ft 10 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_42
1,0
EZVIZ T10C
Vízszivárgás-érzékelő - elemes, EZVIZ kompatibilitás, csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
Leárazás -20 %
8 630 Ft 10 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ23_04
Nedis ZBDCO11WT
Gázérzékelő - CO érzékelés, akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, kompatibilitás Nedis SmartLife, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan is működő egység
25 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Nedis23_002

Szivárgás érzékelők és detektorok

Szivárgás érzékelők és detektorok

A Szivárgás érzékelők és detektorok kategóriában összesen 290 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szivárgás érzékelők és detektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szivárgás érzékelők és detektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szivárgás érzékelők és detektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szivárgás érzékelők és detektorok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ