Doručení zdarma Alza Dny květen

Stratégiai PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(267)
DLC tartalom
(116)
Platform
PC
(401)
Xbox Series X
(2)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(2)
Licenc
Doboz
(13)
Letölthető
(388)
Kulcs
Steam
(367)
Xbox Live
(2)
Origin
(5)
Uplay
(8)
GOG.com
(1)
Műfaj
Stratégiai
(402)
Akció
(78)
Szimulátor
(55)
RPG
(26)
Versenyzős
(25)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(34)
EN
(393)
DE
(238)
HU
(8)
RU
(185)
UK
(2)
PL
(125)
FR
(207)
ES
(189)
IT
(167)
Zh
(48)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(3)
EN
(350)
DE
(101)
RU
(61)
PL
(16)
FR
(85)
ES
(66)
IT
(62)
Zh
(3)
Szűrés

Akár az a fajta vagy, aki élvezi a legösszetettebb városok építését, természeti katasztrófák kezelését és lakóid életminőségének javítását, vagy inkább a háborús stratégiai játékok vonzanak, és szívesebben ragadsz fejszét, géppuskát vagy akár lézerpuskát, a kínálatunkban található stratégiai PC játékok biztosan lekötnek, és nem engednek felállni a gép mellől.

Tovább

A PC stratégiai játékok számos különböző típusú játékot foglalnak magukban

A stratégiai játékok nem csak háborús jeleneteket elevenítenek meg, hanem kipróbálhatsz teljesen más típusú tevékenységeket is. Például menedzselhetsz egy futballcsapatot, vagy éld át az életet a társadalom másik oldalán egy börtönből való szökés során. Találsz olyan játékot is, amely a gyermeked logikai gondolkodástás és képzelőerejét fejleszti.

i

Mi az a stratégia valójában? Egy stratégiai videójátékban egy hadsereg vagy akár egy város vezetőjévé válhatsz.Fel kell halmozni kellékeket, építeni házakat, taktikázni, civilizációt építeni, úgy, hogy vagy legyőzöd az ellenséget, vagy elérsz egy meghatározott célt.

Mik a legnépszerűbb stratégiai játékok? A II. világháború és a városépítés lenyűgöz téged

A PC stratégia játékok különböző alzsánerekre oszthatók a játék dinamikája és témája szerint. A legnépszerűbbek az építős stratégiai játékok, ahol várost vagy más intézményt (állatkertet, kórházat stb.) kezelsz. A következőek a háborús stratégiák, ahol egy hadsereggel harcolsz az ellenség ellen (ide tartoznak a középkori stratégiai játékok is, ahol évszázadokon át tartó kegyetlen háborúkban uralkodsz egy királyságon). Az egyes alzsánerek szabadon ötvözhetők.

Elérhetőek továbbá stratégiai szimulátorok (valós helyzeteket utánoznak), realtime stratégiák (valós időben játszódó játékok) és táblajáték jellegű stratégiai játékok (táblajátékokhoz hasonlóak).

A stratégiai játékok PC -re azonnal letölthetőek

Rajtad múlik, milyen licencet részesítesz előnyben. Választhatsz a klasszikus dobozos verzió között CD-vel (kóddal), vagy az elektronikus verzió között, amelynek megvásárlása után egy kulcsot kapsz, amit az általad választott játéküzletben (a platformtól függően) használhatsz fel. Az elektronikus licenc telepítési útmutatóját mindig a termék leírásában találod meg.

A legjobb PC stratégiai játékok - top 10

Nézd meg most, mik a legjobb PC-s stratégiai játékok:

  1. Minecraft,
  2. Crusader Kings,
  3. ANNO,
  4. Total War,
  5. Civilization,
  6. Heroes of Might & Magic,
  7. Kings Bounty,
  8. The Guild,
  9. Age of Empires,
  10. SPORE.

Ingyenes PC-s stratégiai játékokat keresel? Például a Fortnite vagy a World of Tanks elérhető számodra is.

Hány játékosnak szól egy PC stratégiai játék?

A PC stratégiai játékok alkalmasak két vagy több játékosnak is megfelelnek (multiplayer akár 6 játékosig), ahol valós játékosok ellen játszol, és így optimálisan tervezheted meg a stratégiád és taktikád, valamint egyjátékos módban is játszhatóak.

i

Ha gyerekeknek választasz játékot, figyelj arra, hogy a játéknak van-e korhatára, és hogy a PC-s stratégiai játékok nem tartalmaznak-e trágárságot, szerencsejátékot, szexet vagy erőszakot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
402 termék
XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: stratégiai, eredeti játék szükséges a felhasználásához
1 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000043
5,0
XCOM: Enemy Unknown – PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
10 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000042
Ace Patrol - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
1 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000041
Scribblenauts Unlimited - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, stratégiai és versenyzős
5 840 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000865
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: stratégiai és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 840 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000862
Kings Bounty: Dark Side Premium Edition - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
5 700 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000533
Tempest Rising
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Egy klasszikus, valós idejű bázisépítő stratégiai játék, amely egy alternatív történelem modern háborús világában játszódik.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1389
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451
4,3
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A sorozat történetei egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, csapatokat és számos el nem mondott történetet tár fel a II. világháborúból. A Földközi-tenger a sokszínűség helyszíne, a szélfútta olasz hegyi hágóktól a zord észak-afrikai sivatagokon át a tengerparti kilátásokig.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1332
3,0
Total War: Warhammer III
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Minden döntésed meghatározza a közelgő konfliktust, amely megrengeti az addigi valóságot a titokzatos Keleti Országoktól a Káosz démonoktól hemzsegő birodalmáig.
Leárazás -48 %
8 990 Ft 17 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1305se
4,0
Football Manager 2023
PC játék - elektronikus licenc, Steam, Microsoft Store és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Tapasztald meg, milyen érzés futballmenedzsernek lenni. Gondoskodj a klub átigazolásairól és pénzügyeiről, válaszd ki a vezetőséget ésa játékoskeretet, majd nyerj trófeákat. A Football Manager 2023 emellett a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga licencével is rendelkezik.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1385
5,0
Blitzkrieg 3 Deluxe Edition
PC játék , műfaja stratégiai Egy igazi online stratégiai játék a taktikázást kedvelőknek! Teszteld le taktikai készségeidet a történelmi kampányban és győzz le más játékosokat, vagy a rendkívül fejlett mesterséges intelligenciát.
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG678
Police Tactics PC játék
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG595
Pro Cycling Manager 2018
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja stratégiai, sport és versenyzős - Légy egy profi kerékpáros csapat vezetője és versenyez a legjobb versenyzőkkel végig az egész világon, beleértve az olyan ikonikus versenyeket, mint a La Vuelta és a Tour de France.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1052
War Hospital
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1426
TransOcean 2 - Rivals
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai
4 080 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG572
Urban Empire
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - megjelenés: 2017. január 20.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG659
Last Train Home - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai - Indulj el egy kétségbeesett küldetésre egy háború sújtotta, végtelen pusztaságon keresztül. Célod, hogy páncélvonattal hazajuttasd a csehszlovák katonákat, de az előtted álló út tele van veszélyekkel.
15 890 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1417d1

Stratégiai PC játékok

A Stratégiai PC játékok kategóriában összesen 402 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó stratégiai PC játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb stratégiai PC játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: stratégiai PC játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ