AlzaBoxy Q1 Shop roku

Huawei Watch GT Pro

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(7)
IOS
(7)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(3)
Bluetooth
(7)
GPS
(7)
Sporttevékenységek
Tollaslabda
(7)
Futás
(7)
Kerékpározás
(7)
Fitnesz
(7)
Golf
(7)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(7)
Pulzusfrekvencia
(7)
Távolság
(7)
Útvonalrögzítés
(7)
Kalóriaszámítás
(7)
Strap colour
Fekete
(3)
Ezüst
(3)
Szürke
(1)
Szíj anyaga
Szilikon
(3)
Bőr
(1)
Titán
(3)
Szűrés

A Huawei Watch GT Pro egy egyedülálló okosóra, amely egyforma figyelmet fordít az életmód, a sport és az egészség nyomon követésére, és nemcsak elegáns dizájnjával és egyedi anyagaival hívja fel magára a figyelmet, hanem a felhasználók változatos igényeit kielégítő funkciók sokszínűségével is, különösen, ha a sporttevékenységek és a fizikai funkciók követéséről van szó. Tudj meg többet róluk.

Tovább

Mitől különleges a Huawei Watch GT Pro?

Ha egyedi kiegészítőt szeretnél, akkor a Huawei Watch GT Pro okosórával nem foghatsz mellé. Ezek a kifinomult eszközök számos olyan funkciót kínálnak, amelyek forradalmasíthatják a mindennapi életedet. A nagyszerű kivitelezést egyedi designnal és funkciókkal ötvözik, amelyek hozzájárulnak az egészségesebb életmód kialakításához, és továbblendítenek a sporttevékenységekben. Stílusuk alkalmas társaságba és sportoláshoz is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Huawei Watch GT Pro modellt?

A Huawei Watch GT Pro okosóra kiválasztása nem feltétlenül könnyű feladat. Figyelembe kell venni az operációs rendszerrel való kompatibilitást, hogy teljes mértékben kihasználhasd az óra által kínált összes okos funkciót. Alaposan vizsgáld meg az érzékelők és hardverek spektrumát, amelyek jelentősen befolyásolhatják a felhasználói élményt. Ne feledkezz meg a praktikus dolgokról, például a megfelelő óraszíj és szín kiválasztásáról sem, hogy a saját stílusodat tökéletesen egészítse ki.


huawei watch gt 3 pro fém szíjjal
Titán szíj

huawei watch gt 3 pro szilikon szíjjal
Szilikon szíj

huawei watch gt 3 pro bőr szíjjal
Bőr szíj

A siker kulcsa a megfelelő Huawei Watch GT Pro kiválasztásakor az, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt az esztétika, a funkcionalitás és a megfizethetőség között.

A Huawei Watch GT Pro okosóra érzékelői

A Huawei Watch GT Pro okosóra szenzorai a technológia és a dizájn forradalmi integrációját képviselik, tökéletes társat teremtve a mindennapi élethez és a fizikai tevékenységekhez. Az óra érzékelők széles skálájával rendelkezik, amelyek a fizikai aktivitástól kezdve a környezeti változókig mindent mérnek, így nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik egészséges és aktív életmódot szeretnének folytatni.

  • GPS: Az érzékelő a helymeghatározás alapvető eleme, és elengedhetetlen az olyan funkciókhoz, mint az útvonal rögzítése szabadtéri tevékenységek vagy a navigáció során.
  • Pulzoximéter: A vér oxigénszintjének mérésére szolgál, ami hasznos információ az egészség és a fittség nyomon követéséhez, különösen fizikai tevékenységek során.
  • Akcelerométer: Ez az érzékelő méri a gyorsulást, amelyet az óra rögzít, ami különösen hasznos a fizikai aktivitás, például futás vagy gyaloglás nyomon követése során.
  • Mikrofon: Lehetővé teszi a hangvezérlést, és hanghívásokhoz vagy parancsokhoz használható, ha az óra kompatibilis okostelefonhoz van csatlakoztatva.
  • Iránytű: Segít a felhasználóknak a terepen való tájékozódásban azáltal, hogy megmutatja az égtájakat, ami hasznos a túrázás vagy más szabadtéri tevékenységek során.
  • Barométer: A légköri nyomást méri, és segít az időjárás-előrejelzésben vagy a magassági változások érzékelésében, ami hasznos a szabadtéri tevékenységeknél.
  • Galileo: Ez egy globális műholdas navigációs rendszer, amely adatokat szolgáltat a helyzetedről és sebességedről. Szabadtéri sportokhoz vagy navigációhoz lehet szükséges.
  • Giroszkóp: Méri vagy rögzíti a szögsebességet, és segít az óra térbeli tájolásának érzékelésében a fizikai aktivitás és a navigáció nyomon követése érdekében.
  • Vezeték nélküli töltés: Bár nem hagyományos értelemben vett érzékelő, ez a funkció lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést kábelek nélkül.
  • Fényerősség: A rendszer méri a környezeti fény szintjét, és automatikusan képes beállítani a kijelző fényerejét a láthatóság optimalizálása és az energiatakarékosság érdekében.
  • Környezeti hőmérséklet érzékelő: Lehetővé teszi a környezeti hőmérséklet mérését, ami jól jön a szabadtéri tevékenységek és kirándulások tervezésénél.
  • Glonass: A Galileóhoz hasonlóan a GLONASS is egy műholdas navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy nagy pontossággal nyomon követhesd a tartózkodási helyedet.
  • Hangszóró: Lehetővé teszi hangok, hangutasítások vagy zene lejátszását közvetlenül az óráról, növelve a felhasználói élményt.

A korszerű Huawei Watch GT Pro kompatibilis mindkét meghatározó operációs rendszerrel, az Androiddal és az iOS-szel is, így kényelmesen csatlakoztathatod az órát a mobileszközödhöz.

Tartsd szemmel az egészségi állapotodat a Huawei Watch GT Pro segítségével

A Huawei Watch GT Pro okosóra számos innovatív egészségügyi funkciót kínál az egészséges életmód és a jó közérzet támogatására. Figyelheti az alvásminőséget, a véroxigénszintet és stressz-szintet, hogy segítsen az egészséges és aktív életmód fenntartásában. A mozgás és ivás emlékeztetőkkel az óra segít hidratált és aktív maradni a nap folyamán.

huawei watch gt 3 pro órák

A Huawei Watch GT Pro elegáns megjelenésű és a luxus érzetét kelti.

Huawei Watch GT Pro okosóra minden sporthoz

A Huawei Watch GT Pro a sporttevékenységek széles skáláját lefedi, így ideális társ mindazok számára, akik aktív és egészséges életmódot szeretnének folytatni. Akár a futás vagy a kerékpározás szerelmese vagy, akár a lazább tevékenységeket, például a jógát vagy a sétát kedveled, ez az óra készen áll arra, hogy kiszolgáljon. A világ golfozói és tollaslabdázói számára értékes adatokat szolgáltatnak, amelyek segíthetnek játékuk javításában.

i

Tökéletes felügyelet a tevékenységek során

A Huawei Watch GT Pro a sporttevékenységet figyelő funkciók széles skálájával rendelkezik, amelyek az intervallum edzéstől kezdve a részletes pulzusszám- és pulzuszóna-figyelésig mindent tartalmaznak. Virtuális edző is rendelkezésre áll. A szervezet regenerálódási szintjét értékelő funkcióknak köszönhetően az óra segít fenntartani az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt.

Hozd ki a legtöbbet a Huawei Watch GT Pro készülékből az okos funkciók segítségével

A Huawei Watch GT Pro az olyan alapfunkciók mellett, mint a fitnesz- és egészségmegőrzés, számos olyan okos funkciót kínál, amelyek célja, hogy élvezetesebbé és hatékonyabbá tegyék a mindennapi életet. A Huawei Watch GT Pro garantáltan a modern életmód elengedhetetlen kelléke marad, a személyre szabott számlapok, valamint az útközbeni szórakozást biztosító beépített zenelejátszó segítségével. A következő bekezdésben részletesebben megvizsgálunk néhányat ezek közül az innovatív funkciók közül.

  • Zenelejátszó vezérlése a telefonon: Ez az intelligens funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az óráról vezéreljék a lejátszási listát és a mobiltelefon hangerejét, ami kényelmes edzés közben, vagy, ha a telefon nincs a kezed ügyében.
  • Telefon keresés: Ez a funkció rendkívül hasznos azok számára, akik hajlamosak elkeverni a telefonjukat. Az óra egyetlen gombjának megnyomásával gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a mobilodat.
  • Zenelejátszó: Lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet közvetlenül az óráról hallgasd, ami ideális azok számára, akik szeretnek lazán utazni anélkül, hogy telefont vagy más eszközt kellene magukkal vinni.
  • Egyedi számlapok: Lehetőséget kínál arra, hogy az órán megjelenő időt a saját ízlésed szerint személyre szabd, így biztosítva, hogy a készülék ne csak funkcionális, hanem stílusos is legyen. Ráadásul a számlapot bármikor megváltoztathatod, amikor csak kedved tartja.
  • Always On Display: Ez a funkció azt jelenti, hogy az óra képernyője állandóan bekapcsolva marad, és a fontos információkat egy pillantással megjeleníti anélkül, hogy a képernyőt be kellene kapcsolni, így időt és energiát takarít meg.
  • Alkalmazás áruház: Alkalmazások széles skálájához biztosít egyszerű hozzáférést közvetlenül a csuklódon, növelve a hatékonyságot és a szórakozást bárhol és bármikor. Az óra számos alapvető játékhoz kínál hozzáférést, tökéletes módja a napközbeni kikapcsolódásnak.

Milyen egyéb lehetőségeket kínál a Huawei Watch GT Pro?

A Huawei Watch GT Pro okosóra egyéb funkciókkal is rendelkezik, amelyek népszerű kiegészítővé teszik. Ide tartozik az alkalmazás és maga az óra által különböző nyelvek támogatása, az értesítések fogadása a telefonról, valamint a szíj anyagának és színének kiválasztása.

  • Az integrált telefonos értesítések, köztük a bejövő hívások és a Messenger-üzenetek biztosítják, hogy mindig kapcsolatban maradj a külvilággal.
  • A Huawei Watch GT Pro különböző típusú szíjakkal kapható, többek között bőr, szilikon és titán szíjjal, amelyek ezüst, szürke vagy fekete színben választhatók.
  • Döntsd el, hogy az óra esetében számodra mi a fontosabb, az életmód, a sport vagy az egészségmegőrzés.
  • Az óra felhasználói felülete és a mobilalkalmazások támogatják az angol, magyar és német nyelvet is.

Miben különbözik a Huawei Watch GT 3 Pro a korábbi GT 2 Pro változattól?

A 2022-ben megjelent Huawei Watch GT 3 Pro kijelzője valamelyest nagyobb, mint a korábbi Huawei Watch GT 2 Pro kijelzője. A kijelző felbontása is jobb lett. Bár első ránézésre nem látszik, az órán található gombok funkciójukban különböznek. A Huawei Watch GT 3 Pro felső gombja tulajdonképpen egy forgatható korona, amely megkönnyíti a menükben történő navigálást.

i

Ne feledd, a Huawei Watch GT 3 Pro és 2 Pro is "Pro" változat, tehát mindkét modell esetében első osztályú okosórákról van szó, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó felhasználóknak is megfelelnek.

Különbség van még a támogatott navigációs rendszerek számában, a Huawei Watch GT 2 Pro két rendszert, míg a GT 3 Pro már öt rendszert támogat. Álljon itt egy rövid összehasonlító táblázat a jobb átláthatóság érdekében.


Huawei Watch GT 2 Pro Huawei Watch GT 3 Pro
Kijelző mérete 1,39" AMOLED 1,43" AMOLED
Kijelző felbontása 454 x 454 pixel 466 x 466 pixel
Vízállóság 5 ATM 5 ATM
Érzékelők Akcelerométer, giroszkóp, geomágneses érzékelő, optikai pulzusmérő, barométer Akcelerométer, giroszkóp, geomágneses érzékelő, optikai pulzusmérő, barométer, hőmérő, környezeti fényérzékelő
Navigációs rendszerek GPS, GLONASS GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap - Okosóra Típusok
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
112 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGTpr46a
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
107 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUWGTpr46a
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUWGTpr46a
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
166 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUWGTpr46c
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
149 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUWGTpr46c
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap - Okosóra Típusok
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
175 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 01.
Termékkód: HUWGTpr46c
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Gray Leather - Okosóra Típusok
4,6 82×
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Gray Leather
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
112 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 30.
Termékkód: HUWGTpr46b

Huawei Watch GT Pro

A Huawei Watch GT Pro kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Huawei Watch GT Pro – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei Watch GT Pro A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei Watch GT Pro A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei Watch GT Pro vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ