Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 2

Kapszulás kávéfőzők

A kapszulás kávéfőző egy új korszakot nyitott meg nekünk a kávéfogyasztás világában. A finomabbnál finomabb kávékat, a különböző ízeket, az egzotikus keverékeket és a látványos kreációkat ma már otthonod kényelmében is elkészítheted. Csak helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe és nyomd meg a gombot. Az alábbiakban segítünk eligazodni a kapszulás kávéfőzők kínálatának világában, hogy a lehető legmegfelelőbb kávégépet rendeld meg magadnak vagy szeretteidnek.

Tovább

A kapszulás kávéfőzők világa

A szebbnél szebb kávéfőzők ma már minden háztartás nélkülözhetetlen kellékei közé tartoznak. A kapszulás kávéfőzőkre jellemző az izgalmas kialakítás, mely az egyes termékeket már első ránézésre megkülönbözteti egymástól. Az alábbi információkkal segítünk eligazodni a kapszulás kávéfőző gépek kínálatában.

A kapszulás kávéfőző előnyei és hátrányai

 • Kompakt méretűek
 • Nagyon egyszerű a használatuk
 • Az automata kávéfőzők között a legolcsóbbak
 • A kávékapszulák széles és egyre növekvő választéka
 • A kávékapszula ára – az elkészült kávé adagonként drágább lehet
 • Hiányozhat a frissen őrölt kávé illata
 • Egy csésze kávét készít el egyszerre
Kapszulás kávéfőző

Kapszulás kávéfőző kedvenc kávémárkádtól?

A már jól ismert De’Longhi, Bosch, Krups kapszulás kávéfőző márkákhoz ma már csatlakoztak a kávégyártó cégek márkái is, amelyek saját termékcsaláddal álltak elő, így órákig válogathatsz a Nespresso, Tchibo és Dolce Gusto kávégépek széles választékából.

 • A Nespresso kapszulás kávéfőző stílusos kialakításával kiválóan mutat bármilyen környezetben. Klasszikus, praktikusan kidolgozott dizájnt kínál. Kompatibilis az eredeti Nespresso kávékapszulákkal és más azonos alakú, Nespresso kompatibilis kapszulákkal.
 • A Tassimo kapszulás kávéfőzőgép robusztus megjelenésű, de mini eszpresszó kávéfőzőhöz hasonló kivitelben is megvásárolható. Tassimo kapszulákat (T-disc) használ.
 • A Dolce Gusto kapszulás kávéfőző kompakt méreteivel és modern kialakításával nyűgöz le, amely jól illik a modern konyhákhoz. Dolce Gusto kávékapszulákkal működik, valamint más gyártók azonos alakú kompatibilis kapszuláival.
 • Az Illy kapszulás kávéfőző nagyon kis helyet foglal el, miközben összetéveszthetetlen, retró beütésű modern dizájnjával ragad meg. IPER espresso Illy kapszulákkal működik.
 • A Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőzőgép a mai eszpresszó kávéfőzők klasszikus megjelenését, és a futurisztikus dizájnt is kínálja, amelyet értékelni fogsz otthonodban. Tchibo kávékapszulákat használ.
 • A prémium kapszulás kávéfőzők táborába tartoznak a Cremesso kapszulás gépek, impozáns, 19 bar nyomással. A kapszulák kínálatából nem hiányoznak a népszerű ristretto és espresso kávék, de a krémes ízek kedvelői is megtalálják a kedvenceiket.

Hogyan válasszuk ki a kapszulás kávéfőzőt?

A kapszulás kávéfőző választásakor alapvető szempontok: a méret, a víztartály térfogata, a kávé elkészítéshez szükséges nyomás és a szükséges kiegészítő funkciók.

A kapszulás kávéfőző víznyomása

Egy jó erős kávé elkészítéséhez állandó 9 bar víznyomásra van szükség. Egy igazán kiadós eszpresszót a legjobb 15 bar nyomáson készíteni. Az alacsonyabb nyomásszinttel rendelkező kapszulás kávéfőzők inkább latte vagy cappuccino elkészítéséhez alkalmasak.

A kapszulás kávéfőzőgép víztartálya

A kapszulás kávégépek víztartályának mérete általában 0,6 - 1,4 liter között mozog, mely két szempontból fontos. Egyrészt a kávéfőző mérete nagy mértékben függ a tartálytól. Minél nagyobb, annál nagyobb maga a kávégép is. A másik jelentős szempont a kávé mennyisége, amit el akarunk készíteni. Ha két személyre főzünk kávét, természetesen kevesebb vizet használunk fel, mint amikor 4 személyt kell megvendégelnünk.

A mini kapszulás kávéfőzők helyet takarítanak meg

A mini kapszulás kávéfőzők kompakt méreteik miatt alkalmasak kisebb konyhákra, ahol nagyon fontos a helytakarékosság. Az ilyen kapszulás kávéfőző különösen azok számára alkalmas, akik kevesebb kávét fogyasztanak.

A paraméter-szűrő segítségével könnyedén beállíthatod a kívánt méreteket, ennek köszönhetően a kapszulás kávéfőző tökéletesen illik majd otthonodba. Figyelembe veheted az eszköz súlyát is.

Az üveges kávé jó lesz dekorációnak, most kapszulákra és kávépárnákra lesz szükséged

A kávékapszulák és kávépárnák a kávéfőző szerves részét képezik. Biztosítják a különféle kávéitalok problémamentes elkészítését. Minden kapszulás kávéfőzőnek megvan a maga speciális rendszere, ezért kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy melyik készülékhez vásárolsz kávét. Az egyes gyártók saját formátumú kapszulákkal és párnákkal rendelkeznek.

Kapszulás kávéfőző

Kapszulás kávéfőzők a kapszulák típusa szerint

A kapszulás kávéfőzőgépek világa sokáig zárt rendszernek számított, egy gyártó égisze alá tartozott mind a kávégépek, mind a kávé kapszulák kínálata. Azonban folyamatosan jelennek meg a kompatibilis kapszulák, vagy az olyan multifunkciós kapszulás kávégépek, amelyek több típusú kapszolát is kezelni tudnak.

Kapszulás kávéfőző egy típusú kávékapszulához

Amennyiben olyan kávégépet vásárolsz, amelybe csak egyféle kávékapszulát lehet tenni, abban az esetben nem fogod tudni kipróbálni más gyártó és márka kávéjának az ajánlatát. Ez viszont nem jelent gondot, mivel az egyes kávékapszula gyártó cégek választéka nagyon nagy. Szintén elterjedőben van az utántölthető kapszula használata, amely kimondottan praktikus megoldás olyan kapszulás kávéfőzőnél, amelynél csak egy típusú kapszulát tudsz használni.

Kapszulás kávéfőző több típusú kávékapszulához

Némely kapszulás kávéfőző úgy van kialakítva, hogy több típusú kávékapszulát is használhatsz az italok elkészítéséhez. Ennek előnye, hogy a kapszulás italok még nagyobb választéka áll a rendelkezésedre. Ezeknél a kávéfőzőknél is jó megoldás az újratölthető kávékapszula, amellyel korlátlan lehetőséget kínál az ízek világának a megismerésére.

Kínálatunkban a kapszulás kávéfőzők mellett kávékapszulák széles választékából is kényelmesen válogathatsz.

Kapszulás kávéfőző és a latte

A tipikus hosszú kávék elkészítése tejhabosítós automata kávéfőző nélkül nem tűnik egyszerű gyakorlatnak. A latte fanatikusoknak, akiknek nem adatott meg a tejhabosító, opciót jelenthet egy kapszulás kávéfőző. Néhány gyártó egy tejkapszula és egy kávékapszula segítségével készít latte haboskávét, de kapható Nespresso gép beépített tejtartállyal is.

A kapszulás kávéfőző funkciói és kellékei

A kapszulás kávéfőző kiválasztásakor vedd figyelemebe, hogy milyen típusú italokat szeretnél készíteni vele, és milyen funkciókat fogsz kihasználni.

 • Tejhabosító - forró gőzt vezet a tejes kancsóba, így habosítva a tejet
 • Csészemelegítő felület - a tökéletes kávé élményt még inkább fokozhatja az előmelegített csésze. A csészemelegítő felület a kávéfőzőben keletkezett hőt használja fel a csésze melegítéséhez, többnyire egy fémlappal ellátott felület formájában
 • Magasságban állítható csészetartó - a latte vagy macchiato kávékhoz a szokásosnál magasabb poharakra van szükséged, ezért az állítható csészetartó meghatározó lehet abban, hogy milyen kávés poharat, csészét tudsz behelyezni a kávéfőző alá, és milyen típusú italokat tudsz elkészíteni
 • Meleg és hideg italok elkészítése - némely kávégéppel jeges teát és egyéb italokat is készíthetünk, a megfelelő kapszulák és hideg víz használatával
 • Intelligens kávékapszula - ma már egy kávékapszula is rendelkezhet okos megoldássokkal. A megfelelő kávéfőző gép képes leolvasni a kapszulába rejtett információkat, és a kávé típusa szerint beállítani például a víz nyomását a kávé készítéskor.
 • Energiatakarékos üzemmód - sok kicsi sokra megy, ezért nagyon hasznos, ha a használaton kívüli kávéfőző energiatakarékos módba kapcsol, és így nem fogyaszt feleslegesen áramot.

Ha gyakran készítesz kávét, hasznos információ a kapszulás kávégép teljesítménye. Minél nagyobb, annál magasabb az energiafogyasztása is.

Kapszulatartó nélkül nehéz az élet

A hagyományos kávétartók nem praktikusak, mivel elsődleges funkciójuk a szemes kávé frissen tartása. Mivel a kapszulák borítása már gondoskodik az aromanyagok megőrzéséről, nekünk már csak a kapszulák tárolását kell megoldanunk. A vezető kapszulás kávéfőző gyártók mind kínálnak praktikus kapszulatartókat, amelyek segítségével átláthatóan lehet a kávékapszulákat rendszerezni. A tartók kapacitása a 40 kapszulát is elérheti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű
17 690 Ft

2.
KRUPS KP440E31 Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, kijelző, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, ezüst színű + AJÁNDÉK Kávékapszula NESCAFÉ DOLCE GUSTO értéke 5 390 Ft
34 990 Ft

3.
KRUPS KP340831 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fekete és rozsdamentes acél színű + AJÁNDÉK Kávékapszula NESCAFÉ DOLCE GUSTO értéke 5 390 Ft
28 990 Ft

Még több
79 tétel
Classic Kategória
KRUPS KP340831 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fekete és rozsdamentes acél színű

+ INGYEN 2x Kávékapszula NESCAFÉ DOLCE GUSTO

28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK918
Arany középút
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN267.BAE, fekete
Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 14 különböző Nespresso kapszulát tartalmaz AJÁNDÉKBA, automatikus és programozható kávémennyiségű 2 méretben: Espresso és Lungo, Cappuccino készítmény, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1l-es víztartály, gyors felmelegítés 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód 9 perc inaktivitás után, fekete

66 090 Ft áfa nélkül 52 040 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV301a10
Premium Kategória
NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 0,9 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, tejrendszer, beállítható vízmennyiség, vízkőtelenítő rendszer, automatikus kikapcsolás és cappuccino és latte, 17,3 cm széles, 25,8 cm magas, 32 cm mély, 4,5 kg, fekete színű

79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELGH033
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű

17 690 Ft áfa nélkül 13 930 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK152
KRUPS KP440E31 Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, kijelző, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, ezüst színű

+ INGYEN 2x Kávékapszula NESCAFÉ DOLCE GUSTO

34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK929
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer és energiatakarékos üzemmód, 13,6 cm széles, 27,6 cm magas, 26,6 cm mély, 2,1 kg, fehér színű

16 490 Ft áfa nélkül 12 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP603
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, vízkőtelenítő rendszer, csepegtető rendszer, forró víz funkció, energiatakarékos üzemmód, állítható magasságú állvány és automatikus kikapcsolás, 13,6 cm széles, 27,6 cm magas, 26,6 cm mély, 2,1 kg, piros színű

16 490 Ft áfa nélkül 12 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP605
Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Black/Cherry Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Black/Cherry Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,5 kg, piros színű

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES009
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,5 kg, fehér színű

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3065g
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, tejrendszer, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód és cappuccino és latte, 20,3 cm széles, 27,6 cm magas, 36,7 cm mély, 4,3 kg, fekete színű

116 190 Ft áfa nélkül 91 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NESDL361
NESPRESSO Krups Inissia XN100110, fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
NESPRESSO Krups Inissia XN100110, fehér
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer és vízkőtelenítő rendszer, 34,2 cm széles, 32,7 cm magas, 19,1 cm mély, 2,7 kg, fehér színű

30 590 Ft áfa nélkül 24 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3364f1
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, energiatakarékos üzemmód és automatikus kikapcsolás, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,42 kg, szürke színű

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK537
KRUPS KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima szürke - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima szürke
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, szürke színű

19 990 Ft áfa nélkül 15 740 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP799
TASSIMO Vivy2 TAS1404 - Kapszulás kávéfőző
Típusok
TASSIMO Vivy2 TAS1404
Kapszulás kávéfőző - 3,3 bar nyomás, 1300 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható kávémennyiség, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16,9 cm széles, 25,1 cm magas, 31 cm mély, 2,6 kg, fehér színű

11 490 Ft áfa nélkül 9 050 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHES005
TASSIMO TAS1002 Happy
Kapszulás kávéfőző - 3,3 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód és cappuccino és latte, 17,5 cm széles, 26,5 cm magas, 30,5 cm mély, 2,1 kg, fekete színű

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHKA002
TASSIMO TAS1006 Happy
Kapszulás kávéfőző - 3,3 bar nyomás, 1400 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer és automatikus kikapcsolás, 17,5 cm széles, 26,5 cm magas, 30,5 cm mély, 2,1 kg, fehér és piros színű

13 090 Ft áfa nélkül 10 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BSHKA004
Tchibo Cafissimo MILK, fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
Tchibo Cafissimo MILK, fekete
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1350 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, tejrendszer, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, a tejtartály mosogatógépben mosható, automatikus kikapcsolás 9 perc után, kompakt méretek, beállítható vízmennyiség és cappuccino és latte, 18 cm széles, 25 cm magas, 31,5 cm mély, 4,8 kg, fekete színű

36 490 Ft áfa nélkül 28 730 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCHKK659
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, cappuccino és latte, vízkőtelenítő rendszer, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, energiatakarékos üzemmód, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, állítható magasságú állvány és automatikus kikapcsolás, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, piros színű

+ INGYEN 2x Kávékapszula NESCAFÉ DOLCE GUSTO

28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK735
Tassimo TAS4502N
Kapszulás kávéfőző - 1300 W teljesítmény, 1,4 l-es víztartály, öntisztító rendszer, vízkőtelenítő rendszer és tejes receptek egyetlen gombnyomással, 23 cm széles, 28,9 cm magas, 33,3 cm mély, 3,48 kg, fekete színű

15 990 Ft áfa nélkül 12 590 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TASKK866
NESPRESSO Krups Citiz & Milk XN761B10, ezüst - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO Krups Citiz & Milk XN761B10, ezüst
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1710 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, hideg és meleg tejhab készítéséhez, 4 kávé recept (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato), automatikus kikapcsolás 9 perc után, a kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik, tejhabosító és cappuccino és latte, 23,7 cm széles, 27,7 cm magas, 37,2 cm mély, 4,6 kg, ezüst színű

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NESKC428
KRUPS KP170131 Nescafé Dolce Gusto Infinissima fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
KRUPS KP170131 Nescafé Dolce Gusto Infinissima fehér
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, fehér színű

22 990 Ft áfa nélkül 18 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK445
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini EN 85.R, piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini EN 85.R, piros
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1150 W teljesítmény, 0,6 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, beállítható vízmennyiség, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11 cm széles, 20,5 cm magas, 32,5 cm mély, 2,3 kg, piros színű

27 790 Ft áfa nélkül 21 880 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUNES17
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN267.WAE, fehér
Kapszulás kávéfőző - beépített tejhabosító, 19 bar nyomás, 14 különböző Nespresso kávé kapszulát tartalmaz AJÁNDÉKBA, aut. és egy programozható kávémennyiség 2 méretben: Espresso és Lungo, plusz Cappuccino, Latte Macchiato, hideg/meleg tejhab, meleg tej, dönthető csepegtető rács, 1l-es víztartály, gyors felmelegedés mindössze 25 másodperc alatt, automatikus kikapcsolás mód. 9 perc inaktivitás után, fehér

67 290 Ft áfa nélkül 52 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV301a11
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.B, fekete
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,3 cm széles, 27,7 cm magas, 37,2 cm mély, 3,4 kg, fekete színű

50 490 Ft áfa nélkül 39 760 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAV301a09

Kapszulás kávéfőzők

Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző (ÉRTÉKELÉS) Otthoni értékelésünk alanya ezúttal a Krups XP442C11 Virtuoso Silver karos kávéfőző volt, amelyet...
A különféle típusú kávé- és nem kávés italok széles választéka, valamint a hihetetlenül egyszerű működés...
A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon. Naponta mintegy 2.25 milliárd csésze kávét fogasztunk. De a...
Október 1: Nemzetközi Kávé Nap Még nem hallottál a Nemzetközi Kávé Napról? Ünnepeld meg velünk! Kedvenc italunkat október 1-én ünnepeljük...
Az emberek a kávé felfedezése óta élvezik ezt a finom, aromás italt. Ízletes, energiát ad, és több millió...
ESE, chemex, aeropress ... kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában az otthoni kávéfőzés is nagyon...
További cikkek

Kapszulás kávéfőzők

A mai rohanó világban mindenki szeretne egy pillanatra megállni. Még az ízletes kávé készítésénél is, amelyik felkelt minket és kellemessé teszi a napunkat. A kapszulás kávéfőzőket könnyű használni és sosem kell velük sokat várni a kávéra.

Minőségi kapszulák

Gyorsan, kényelmesen és különösebb tanulás nélkül különféle ízletes kávékat készíthesz. Elegendő Nespresso, Cafissima, Dolce Gusto vagy Tassimo kávéfőződbe behelyezni a megfelelő kávékapszulát és pár perc múlva már kész is. Mindegyik géphez különböző kapszulákat választhatsz, az ízlésednek megfelelően.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kapszulás kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kapszulás kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kapszulás kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kapszulás kávéfőzők vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ