Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Samsung Galaxy Buds2 Pro White

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Buds2 Pro White
3,7 3 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 29 óra akkumulátor üzemidő
52 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAAW0010f2h Termékszám:  SM-R510NZWAEUE Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Buds2 Pro White 52 190 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Samsung Galaxy Buds2 Pro White

Samsung Galaxy Buds2 Pro White egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Merülj el a zene világában a Galaxy Buds2 Pro fülhallgatóval

Vezeték nélküli hangzás kompromisszumok nélküli minőségben

Élvezd a vezeték nélküli fejhallgatók kényelmét anélkül, hogy a hangminőség miatt kompromisszumot kötnél. A továbbfejlesztett Samsung Seamless kodek minden hangot 24 bites minőségben kezel, akárcsak a Samsung Galaxy Buds2 Pro fülhallgatók. Így bármilyen műfajú dal pontosan úgy fog szólni, ahogyan kell.

A Samsung Buds2 Pro intelligens és hatékony zajszűrést kínál

A Samsung Galaxy Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgató még jobb aktív zajszűréssel (ANC) rendelkezik. Három, magas jel-zaj aránnyal rendelkező mikrofonnal a környezeti zajokat példátlan hatékonysággal képes kiszűrni. Ugyanakkor a Samsung Galaxy Buds2 Pro elég okos ahhoz, hogy ne maradj le a fontos beszélgetésekről. A hangfelismerésnek köszönhetően képes szüneteltetni a zajszűrést és aktiválni az ambient üzemmódot, így a Galaxy Buds2 Pro fülhallgatóval is beszélgethetsz.

360 fokos audió hangzás, amelyben elmerülhetsz

Élvezd a valósághűbb, térhatású hangzást a Samsung Buds2 Pro fülhallgatóval. A Dolby Atmos-t támogató 360°-os hangzás és az akár 7.1 csatornás hangzás még Dolby Head Tracking technológiával is rendelkezik, amely valósághűen igazítja a hang irányát, a fejmozgásodhoz alkalmazkodva.

A Samsung Galaxy Buds2 Pro lehetővé teszi a praktikus párosítást egyszerre több eszközzel

A Galaxy Buds2 Pro a Samsung ökoszisztéma teljes értékű része. Egyetlen érintéssel párosítható Galaxy eszközeiddel, így könnyedén válthatsz közöttük - nemcsak a telefon, a táblagép és az óra között, hanem akár a Samsung TV-hez Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva is. Éppen filmet nézel, és valaki felhív? Érintsd meg a fülhallgatót, válaszolj a hívásra, majd automatikusan folytasd a tévénézést.

Olyan fülhallgatók, melyeket nem fogsz elveszíteni

Csatlakoztasd a Samsung Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgatót okostelefonodhoz, és ne aggódj amiatt, hogy valahol ott felejted. Ha eltávolodsz tőlük, a készülék integrált riasztással és a telefon kijelzőjén megjelenő értesítéssel figyelmeztet. Ha pedig nem találod meg őket, a SmartThings Find helymeghatározó segít - még akkor is, ha a Samsung Buds2 Pro nincs a tokban.

Még kisebb, még kényelmesebb

A Samsung Buds2 Pro 15%-kal kisebb, mint az előző generáció, így még jobban illeszkedik a fülbe. Rendkívül ergonomikus, és úgy tervezték, hogy kényelmes viselést és maximális hangminőséget biztosítson.

A Buds2 Pro fülhallgató megbízható és tartós

Élvezd a hosszú, zavartalan hallgatást. A Samsung Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgató aktív zajszűréssel akár 5 órányi lejátszást kínál, a töltőtok segítségével pedig további 18 órát. Még az eső sem akadályozhat meg a zenehallgatásban, mert az IPX7-es tanúsítvánnyal ellátott Buds2 Pro kibírja a vízcseppeket és a verejtéket. A stabil csatlakoztathatóságot a Bluetooth 5.3 technológia biztosítja.



Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
29 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
21 óra Kész!
Akkumulátor töltése
Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
49 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Buds2 Pro White
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ