Akvizice ApF HU AP+ slevy

Sencor SSS 91

Termékkatalógus
Sencor SSS 91
Bluetooth hangszóró - hordozható, 8W, Bluetooth, FM, USB, Micro SD slot, AUX, Android/iPod/iPhone támogatás, beépített 2000mAh Li-ion akkumulátor
Kód:  JN400b2a Termékszám:  SSS 91 Gyártó honlapja:

Sencor SSS 91

A Sencor vezeték nélküli hangszóró egyedi fekete-piros kivitelével ragadja meg a figyelmet. De a design nem az egyetlen, ami meg fog szólítani. Közepes hangerőn használva a készülék egyetlen feltöltésre képes akár 12 órányi zenei élményt biztosítani. A kiváló hangzást egy magas és egy mélynyomó hangszóró biztosítja, melyek összteljesítménye 8W. A készülékhez Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül lehet csatlakozni, melynek hatósugara legfeljebb 20 méter. A hangszóró továbbá rendelkezik egy 3,5mm-es jack csatlakozóval, egy USB csatlakozóval, valamint memória kártya olvasóval. Az egyszerű kezelést pedig egy LED kijelző biztosítja.

A Sencor SSS 91 hordozható hangszóró legfontosabb jellemzői

  • 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor 12 órányi üzemidővel
  • Könnyű konstrukció és nagyszerű design
  • Csatlakoztatási lehetőség Bluetooth, 3,5mm jack, USB és memóriakártyán keresztül
  • A hangszóró teljesítménye 8W
  • A hangszóró FM rádió funkcióval is rendelkezik
  • A D osztályú erősítő minimalizálja az energiafogyasztást
  • Az SSS 91 hangszórót praktikus LED kijelzővel látták el

Nem csak design

Az SSS 91 hangszóró nem csak egyszerű pirosas fekete kivitelével fog elkápráztatni, de könnyű és kompakt konstrukciójával is. Az egész hangszóró mindössze 0,7 kg. A felső részén található egy fogantyú gombokkal, amely megkönnyíti a szállítást. Az előlapon egy LED kijelzőt helyeztek el, a hátlapon pedig a különböző csatlakozók és a memóriakártya olvasó kaptak helyet.

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SSS 91
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 91. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SSS 91.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ