AP+ nový vizuál Shop roku

Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete

Termékkatalógus
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
4,5 135 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, LDAC, SBC és LC3 kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 24 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+16 óra)
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RO972j0c4 Termékszám:  WF1000XM5B.CE7 Gyártó honlapja:
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete 100 000 Ft 88 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

102 720 Ft
Szett megvásárlása
94 390 Ft
Szett megvásárlása

Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete

Tetszeni fog

Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fülhallgató továbbfejlesztett zajszűréssel és nagyszerű tartóssággal

A Sony új True Wireless fülhallgatót dobott piacra, amely a sikeres előd, a WF-1000XM4 folytatása. A Sony WF-1000XM5 továbbfejlesztett aktív zajszűrő (ANC) technológiával és egyéb funkciókkal büszkélkedhet. QN2e processzor, HD Noise Cancelling technológia és V2 processzor a magasabb hangminőség és a jobb ANC teljesítmény érdekében. A fülhallgató könnyű és ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülbe (4 méretben, új kialakítással, amely jobban lezárja a fület). Sony True Wireless WF-1000XM5 fülhallgató vezérlése a vezérlés érintőképernyőkön keresztül történik, és a Sony |Headphones Connect alkalmazásban testre szabhatod a vezérlést. A fülhallgató belsejébe integrált, minden irányban működő zajszűrő mikrofonok vannak beépítve, így kényelmesen és zökkenőmentesen fogadhatsz telefonhívásokat anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. A Sony True Wireless WF-1000XM5 fülhallgató elég nagy akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy egyetlen feltöltéssel akár 8 órányi lejátszást is kibírjon. A tok akár két teljes feltöltésig - további 16 órányi hallgatási időre - is elegendő energiát biztosít. Összességében nagyszerű 24 óra áll majd arendelkezésedre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli zajszűrő fülhallgató legfontosabb jellemzői, fekete

Fekete True Wireless fülhallgató

Továbbfejlesztett aktív zajszűrő (ANC) technológia

A fülhallgató innovatív kialakítása és a fülpárnák jobb tömítettséget és nagyobb kényelmet biztosítanak viselés közben

Az újonnan kifejlesztett Dynamic Driver X meghajtók biztosítják a minőségi hangvisszaadást

Bluetooth 5.3 vezeték nélküli kapcsolat, amely egyszerre két eszközhöz is képes csatlakozni

Támogatja az AAC, az LDAC és az SBC kodeket

Akár 24 órás akkumulátor-üzemidő (8 + 16 óra)

A gyorstöltés támogatása mindössze 3 perc töltés után 60 percnyi zenehallgatáshoz biztosít energiát

Vezeték nélküli töltés Qi technológiával és a kompatibilis okostelefonok töltésének lehetősége

Digitális audió Upscaling mesterséges intelligenciával az Edge-AI DSEE Extreme technológiával

IPX4 vízálló kialakítás

Sony | Headphones Connect alkalmazás az egyszerű használathoz és beállításhoz

A fülhallgató részben újrahasznosított anyagokból készül, és környezetbarát csomagolásban kerül forgalomba

A Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fülhallgató előnyei


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ne hagyd, hogy bármi is zavarjon a környezeti zajszűrő technológiával

A Sony az új WF-1000XM5 zajszűrő fülhallgatóját finomhangolt környezeti zajszűrő technológiával szerelte fel. Ez az újdonság csökkenti a külső zajokat az alacsony és a magas frekvenciák között. Ezt a vezeték nélküli fülhallgatókban két szabadalmaztatott processzor, egy nagy teljesítményű jelátalakító egység és a zajszűrésre szolgáló dedikált mikrofonok biztosítják. A True Wireless Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 fülhallgató újonnan kifejlesztett fülhpárnákkal is rendelkezik a még jobb hangszigetelés és a kényelmesebb illeszkedés érdekében. A környezeti zajszűrő funkció valósidőben optimalizálható, hogy a lehető legjobb hatást érje el a különböző környezetekben. A Sony WF-1000XM5 fülhallgató Multi Noise Sensor technológiát használ, amely javítja a teljesítményt az alacsony frekvenciák elnyomásában.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony fülhallgató lenyűgöző hangzást kínál

Akár zenét, podcastokat, könyveket vagy filmeket hallgatsz, a Sony vezeték nélküli fülhallgatója mindig lenyűgöz! A gyártó a Sony WF-1000XM5 fülhallgatót új Dynamic Driver X hangszórókkal szerelte fel, amelyek kifejezetten a széles frekvenciák reprodukálására készültek. Az okosan megtervezett membrán több különböző anyagot kombinál a fülhallgató kupolájához és pereméhez. Ezért a Sony vezeték nélküli fülhallgatók hangtorzítása alig észrevehető. A minimális torzítás és a kiváló hangminőség egy hatékony trió - a QN2e processzor, a HD zajszűrő technológia és a V2 processzor -eredménye. Ezért a fülhallgató képes 24 bites hangfeldolgozásra és nagy teljesítményű analóg erősítésre. Természetesen támogatott a Hi-Resolution Audio és a Hi-Resolution Audio Wireless az LDAC-on keresztül. A Sony WF-1000XM5 képes automatikusan feljavítani a hangminőséget az Edge-AI DSEE Extreme technológiával, amely valós idejű mesterséges intelligenciát használ. A streaming platformokról származó tömörített digitális zenefájlokat is feljavítja.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kezeld könnyen a bejövő hívásokat a Sony WF-1000XM5 fülhallgatóval

A mesterséges zajcsökkentő mikrofonnal mások is tisztán és hangosan hallják majd a hívásokat. Mély neurális hálózat-feldolgozást (DNN) és csontvezetéses érzékelőket használ. Így a hangod még zajos környezetben is természetes hangzást biztosít a Sony fülhallgatóval. A csontvezetéses érzékelők jobban megkülönböztetik a hangodat a környezeti zajoktól, és elkülönítik a beszédhangot. A Sony WF-1000XM5 fülhallgató precíz hangfelvételi technológiával és fejlett hangjelfeldolgozással büszkélkedhet, így a hívás másik végén lévő személy minden egyes szavadat úgy hallja, mintha szembenállnál vele.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kompakt és letisztult kialakítás

A Sony WF-1000XM5 fülhallgató nem csak technológiailag egy gyöngyszem - formatervezés tekintetében sem marad le! Mind a fülhallgató, mind a tok kis méretű és fényes textúrájú, amely egy kis luxust kölcsönöz neki. A Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fülhallgatót úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a fülbe, hatékonyan szigetelve el a hangot, miközben kényelmet biztosít. Az új fülpárnabetétek a kényelmet és a még jobb hangszigetelést szem előtt tartva készültek, amelyet egy olyan exkluzív anyag használatával értek el, amely jobban tapad a fülben. A Sony WF-1000XM5 vezetéknélküli fülhallgatót az aktív felhasználók is értékelni fogják, mivel a IPX4 vízállóságnak köszönhetően nem tesz kárt bennük az izzadság vagy a fröccsenő víz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyors és stabil kapcsolat egyszerre akár két eszközhöz is

A Sony WF-1000XM5 True Wireless fülhallgató Bluetooth 5.3 technológiát használ a párosításhoz, ráadásul akár két eszközzel is csatlakoztatható egyszerre. Így tévéműsort nézhetsz vagy dolgozhatsz a laptopodon, miközben a telefonodon bejövő hívást fogadsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony WF-1000XM5 gyors és vezeték nélküli töltés

A Bluetooth-fülhallgatóval még aktív használat mellett is könnyedén menedzselheted a napodaát. A beépített akkumulátor a Sony WF-1000XM5 fülhallgatót akár 8 órán keresztül is üzemben tartja, és a kompakt tokban további két teljes töltésre elegendő energia található. Emellett élvezheted a gyorstöltés támogatását, amely mindössze 3 perc töltés után 60 perc lejátszáshoz elegendő energiával rendelkezik. A Sony WF-1000XM5 fülhallgató támogatja a Qi technológiával történő vezeték nélküli töltést, és a Qi technológiával és fordított töltéssel kompatibilis okostelefonon is tölthető(pl. a legújabb Xperia modellek).

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Képes reprodukálni az elveszett textúrákat

Töltsd le a Sony | Headphones Connect alkalmazást a Sony WF-1000XM5 fülhallgató hangjának testreszabásához. Az equalizer segítségével a paramétereket a saját igényeid szerint adhatod meg. Beállíthatod az aktív környezeti zajszűrést és még sok mást is. A 360 Reality Audio minősítéssel optimalizálhatja a hallgatási élményt a füled egyedi formájának elemzésével. Ezt az alkalmazásban teheted meg.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát csomagolás és újrahasznosított anyagok

A Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fülhallgatót környezetbarát csomagolásban kapod, és biztos lehetsz benne, hogy a gyártás során újrahasznosított anyagokat használtak fel. A Sony elkötelezett amellett, hogy termékeivel még jobb hellyé tegye bolygónkat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony hallójárati fülhallgató csomagolásának tartalma

True Wireless Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 fülhallgató fekete színben

Töltőtok

USB-C kábel

Négy pár szilikon fülpárnabetét (SS, S, L - az M méret a fülhallgatóra illeszkedik)


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.3 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.3 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC, LC3 Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
24 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
16 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
5,9 g Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

További változatok Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete termékhez:

Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - ezüst

Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, LDAC, SBC és LC3 kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 24 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+16 óra)
Kosárba
88 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Noise Cancelling WF-1000XM5, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Noise Cancelling WF-1000XM5, čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WF-1000XM5, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WF-1000XM5, schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ