AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete

Termékkatalógus
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete
4,6 127 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 5 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (7,5 óra+7,5 óra)
33 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RO980e1p Termékszám:  WFC700NB.CE7 Gyártó honlapja:
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete 33 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

47 020 Ft
Szett megvásárlása

Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete

Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Tetszeni fog

A zseniálisan kialakított fülhallgató kényelmes és zavartalan zenehallgatást tesz lehetővé

Élvezd kedvenc zenédet napközben, engedd át magad a nyugalom pillanatainak, javítsd a koncentrációdat vagy fokozd a sportteljesítményedet! A Sony True Wireless WF-C700N vezeték nélküli fülhallgató jól illeszkedik a fülbe, és az akkumulátor élettartama a 7,5 órát is eléri bekapcsolt ANC mellett. A töltőtokban elegendő energia van egy teljes feltöltéshez. A készülék gyorstöltési funkcióval is rendelkezik, amelyet akkor fogsz értékelni, ha szorít az idő, és kedvenc zenédet szeretnéd hallgatni. A Sony WF-C700N fülhallgatót Bluetooth 5.2 technológián keresztül párosíthatod akészülékeddel. A Fast Pair for Android és Swift Pair for Windows funkció biztosítja a gyors és megbízható párosítást. Előnye, hogy a fülhallgatót egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatod. Az erős basszus, a tiszta ének és a gazdag középhangok az 5 mm-es meghajtókból származnak. A zökkenőmentes kihangosítás érdekében a Sony vezeték nélküli fülhallgató beépített mikrofonnal és szélzajcsökkentéssel rendelkezik. A Google Assistant és a Siri hangalapú asszisztensekkel való kommunikációra is használható. A Sony fülhallgató IPX4 vízálló.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony True Wireless WF-C700N fülhallgató legfontosabb jellemzői, fekete

A True Wireless fülhallgató 5 mm-es hangszórókkal rendelkezik, 20-20000 Hz frekvenciaválasszal

A DSEE funkció támogatása a rossz minőségű hangsávok feljavításához

A Sony fülhallgató támogatja az AAC és SBC formátumokat, valamint az A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilokat

Digital Noise Cancelling digitális zajszűrés

Az Adaptive Sound Control funkció a fülhallgató üzemmódot a környezethez igazítja

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 5.2-n keresztül

Egyszerre több eszközhöz csatlakoztatható

Az akkumulátor élettartama 15 óra aktív ANC mellett (fülhallgató 7,5 óra és tok 7,5 óra)

IPX4 vízálló kialakítás

Támogatja a gyorstöltést; 10 perc töltés = 60 perc zenehallgatás

A beépített mikrofon minimalizálja a szélzajt, és lehetővé teszi a tisztább hívásokat még a szabadban is

Könnyen hozzáférhető és kényelmes vezérlés a fülhallgatóm

Tanúsított 360 Reality Audio a zenei élmény optimalizálására a fül alakjának egyedi elemzésével

Sony True Wireless WF-C700N fülhallgató


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a kényelmes zenehallgatás élményét a Sony WF-C700N fülhallgatóval

A Sony True Wireless fülhallgatót úgy tervezték, hogy bárhol és bármikor viselhesd! Az ergonomikus kialakítás, a könnyű súly és az IPX4 vízállóság teszi a Sony WF-C700N-t nagyszerű társsá. A kétgombos kezelés gyors és intuitív. A bal oldali gombbal válthatsz a zajszűrő üzemmód és a környezeti hang mód között. A második, jobb oldali gomb a dalok lejátszására, átugrására és szüneteltetésére szolgál. Mindkét gomb segítségével könnyedén elérheted az okostelefon hangasszisztensét, vagy handsfree hívásokat fogadhatsz a WF-C700N fülhallgatóval.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kevesebb háttérzaj a Digital Noise Cancelling technológiával

Ne hagyd, hogy a környezeted elterelje a figyelmedet, és élvezd kedvenc dalaidat a legteljesebb mértékben! A Sony WF-C700N vezeték nélküli fülhallgató Digital Noise Cancelling technológiával rendelkezik. Aktiváld a környezeti hang üzemmódot, hogy a zene mellett a környezetedet is hallhasd, köszönhetően a csúszó jelű mikrofonoknak. Így folyamatosan kapcsolatban leszel a környezeteddel, és semmi sem fog meglepni. A Sony WF-C700N True Wireless fülhallgató intelligens Adaptive Sound Control funkciót kínál. Ennek hála a fülhallgató képes felismerni, hogy hol tartózkodsz, és ahelyzethez igazítja a hangzásmódot. A minőségi hangrendszert 5 mm-es hangszórók biztosítják. Erőteljes basszust, tiszta énekhangot és gazdag középtartománybeli hangzást garantálnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

DSEE hangzásjavítás és az új Sony Headphones Connect alkalmazás

A Sony WF-C700N vezeték nélküli fülhallgató a DSEE funkcióval a gyengébb minőségű hangsávokat az eredeti felvételek minőségének közelébe javítja. Mostantól a Sony Headphones Connect alkalmazásban a Sony WF-C700N fülhallgató hangzását és vezérlését pontosan a saját ízlésedre szabhatod. Válassz az előre beállított equalizerek menüjéből, vagy hozz létre sajátot! A True Wireless fülhallgató 360 Reality Audio tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez lehetővé teszi az élmény optimalizálását azáltal, hogy a Sony | Headphones Connect alkalmazásban elemzi az egyéni fülformát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony WF-C700N fülhallgató akár 15 órán át is bírja a strapát

Élvezd kedvenc zenédet úgy, ahogyan szereted - zavaró tényezők nélkül! A Sony True Wireless fülhallgató akkumulátorának élettartama 7,5 óra, ha az ANC be van kapcsolva. A töltőtokból egy teljes töltésnyi energiát nyerhetsz, így összesen 15 órányi zenehallgatási idő áll a rendelkezedsre. Ha gyorsan kell töltened a Sony WF-C700N fülhallgatót, örülni fogsz a gyorstöltés támogatásának. A Sony WF-C700N fülhallgató mindössze 10 perc alatt 1 óra lejátszáshoz elegendő energiához jut.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Gyors és egyszerű párosítás a készülékeiddel

Csatlakoztasd a Sony WF-C700N True Wireless fülhallgatót készülékedhez a Bluetooth technológia segítségével, és használd ki a Swift Pair és Fast Pair funkciók előnyeit a mindennapi használat megkönnyítése érdekében! A többeszközös csatlakoztathatóság* lehetővé teszi, hogy a Sony fülhallgatót egyszerre két eszközzel párosítsd, és szükség esetén válts közöttük. A Sony vezeték nélküli fülhallgató belsejében egy mikrofon található, amely minimalizálja a szélzajt. Ez megkönnyíti a handsfree telefonálást, még akkor is, ha éppen úton vagy. A szoftverfrissítés után a fülhallgató gomb ismételt megnyomásával a hangerőt is szabályozhatod zenelejátszás közben.

Szoftverfrissítés szükséges. A frissítés egyszerűen elvégezhető a Sony | Headphones Connect alkalmazáson keresztül. A frissítéshez Android (9.0 és újabb) vagy iOS (15.0 és újabb) rendszerrel való kapcsolat szükséges.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Válaszd ki a megfelelő színváltozatú Sony True Wireless fülhallgatót

Nem vagy biztos a színben? Összesen négy nagyszerű szín közül választhatsz: fekete, fehér, levendula és zöld. Az új Sony WF-C700N vezeték nélküli fülhallgató számos fejlesztéssel rendelkezik, amelyek hosszú hallgatás és kristálytiszta hangzás biztosítanak. 

Nagyszerű hangzás és stílus a Sony Xperia 10 V 5G-vel

Kombináld a WF-C700N fejhallgatót az új Sony Xperia 10 V 5G mobiltelefonnal, és élvezd a kényelmes és zavartalan zenehallgatást bárhol és bármikor. Az Xperia 10 V 5G nagy teljesítményű erősítővel és nagy felbontású hangtechnológiával rendelkezik, így prémium hangélményt nyújt. Ráadásul a színek kombinációi is tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
5 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
15 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
7,5 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
7,5 óra Kész!
Akkumulátor töltése
Tokban Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
9,2 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ