Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony Xperia XZs

Termékkatalógus
Sony Xperia XZs
Mobiltelefon - 5.2" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit processzor, 4GB RAM, 32/64GB belső memória, 19 MP microSDXC kamera, optikai stabilizátor, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB Type-C (USB- ), IP68, 2900 mAh akkumulátor, Android 7.0
Kód:  SOM0742a1ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia XZs

A telefon jellemzői

146 mm

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

72 mm

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

8,1 mM

Súlya: 161 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

Kijelző

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

Operációs rendszer

Výdrž baterie

2900 mAh

Akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya

Rozměry

72 × 146 × 8,1

Méret (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32/64 GB

Belső memória

Typ kamerau

19 MP + 13 MP

Kamera

Připojení

4G LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (legfeljebb 256)

Memóriakártya-foglalat

Váha

161 g

Súly


Az Xperia XZs mobiltelefon, mint ahogy azt a neve is sugallja, az Xperia XZ készülék feljavított változata. Első pillantásra a telefon kívülről és belülről is ugyanolyannak tűnik. A változást a feljavított fényképezőgép és a memória terén találjuk. Ezért ez a modell még mindig a nagyszerű okostelefont testesíti meg. Ezen túlmenően szó szerint csurig töltötték fejlett technológiával, intelligens energiagazdálkodással, ujjlenyomat-olvasóval és az Ön igényeihez alkalmazkodó intelligens funkciókkal. Mindez nagyszerű fémházat kapott.


Legfontosabb jellemzők

  • 5,2" IPS kijelző
  • Motion Eye kamera
  • 4GB RAM
  • Speciális energiatakarékossági funkciók
  • Ellenáll a víznek és a pornak
  • Google Android 7.0 Nougat

Prémium kijelző lekerekített üvegből

A telefon domináns eleme az 5,2" Trilliant kijelző Full HD felbontással és a lekerekített szélű 2.5D edzett üveg. A képernyő háttérvilágítása a hagyományis IPS technológiát használja, emiatt a kijelző képe világos és éles lesz, még erős napfényben is. Az LCD rétegek között elhelyezkedő különleges szűrő és a megvilágítás biztosítja a hihetetlen kontrasztot és a valódi fekete színt.

 


Motion Eye kamera

Az új Xperia XZs megkapta a Motion Eye kamerát szuper lassított illetve prediktív videofelvétellel. A kivételes képminőséget és a mozgásérzékelést a leggyorsabb képfeldolgozás garantálja. Kiváló eredményeket fog elérni még gyenge fényviszonyok között is. A kompakt fényképezőgépet most már nyugodtan hagyja otthon a fiókban. A prediktív hibrid autófókusszal könnyedén készíthet tökéletesen éles, elmosódás nélküli akciófelvételeket.

 A gyors torzulás megelőzés a tárgyak és személyek valódi alakját ragadja meg. A manuális fókusz és a zársebesség vezérlés még nagyobb alkotói szabadságot biztosít.


le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Alacsony zajszint

Az új Exmor RS képszenzor 5-ször gyorsabb képalkotási képességekkel lehetővé teszi, hogy   mozgás közben is még élesebb képeket készítsen.

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Sony G objektív

Az innovatív G objektív pontos részletességgel és nagy optikai tisztasággal rögzíti a képet.

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Képfeldolgozás

Még a jó nevű BIONZ képfeldolgozó processzor is fejlesztéseket kapott. Most még pontosabb a mozgásérzékelése és gyorsabb a képfeldolgozása.


Átlagon felüli teljesítmény

A Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor kiváló teljesítményt nyújt a multimédia, a legújabb játékok használata közben valamint zökkenőmentesen és simán fut rajta az Android 7.0 Nougat operációs rendszer. A 4 GB RAM nem jelent korlátokat. A 32/64 GB belső memória microSD kártyával akár 256 GB-ra bővíthető.


Kivételesen tartós

Az Xperia XZs vízálló konstrukciójának köszönhetően többet bír az élethez hozzátartozó néhány vízcseppnél. Tehát elfelejtheti a véletlenül kiömlött folyadékot vagy a váratlan záporokat.


le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Az életre tervezve

A Sony Xperia XZs megörvendezteti szép megjelenésével és tökéletes méretével, a telefon mutatós és jól elfér a nadrágzsebben vagy egy kis női táskában. 

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Adaptív töltés

A legtöbb okostelefonnal ellentétben az Xperia XZs intelligens töltéssel akadályozza meg az akkumulátor romlását. A készülék alkalmazkodik az Ön töltési szokásaihoz.  Ennek eredményeként az akkumulátor élettartama megkétszereződik.

le
Sony Xperia XZs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Intelligens tisztítás

Az Xperia XZs megtanulja,  hogy Ön mely alkalmazásokat használja a leggyakrabban. A SmartCleaner automatikusan kiiktatja a nem használt alkalmazásokat, törli a gyorsítótárat, így telefonja mindig optimális sebességgel fog működni. 

 

Paraméterek

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XZs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZs. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia XZs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZs.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ