30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sony ZV-E1 váz

Termékkatalógus
Sony ZV-E1 váz
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - Full Frame tükör nélküli vlogkamera, 28–60 mm f/4–5,6 cserélhető objektív (kompakt és könnyű, 4K60p, 12,2 Mpx, 5 tengelyes és digitális képstabilizáló rendszer, nagy kapacitású akkumulátor), Sony E bajonett, kereső nélkül, állítható szögű érintős, akár 4K videó, SD, SDHC és SDXC, microHDMI, 3,5 mm-es jack, tömege 500 g
1 086 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS080zve1 Termékszám:  ZVE1BDI.EU Gyártó honlapja:
Sony ZV-E1 váz 1 086 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

1 605 150 Ft
Szett megvásárlása
1 240 070 Ft
Szett megvásárlása
1 186 460 Ft
Szett megvásárlása

Sony ZV-E1 váz

Ehhez a modellhez ajánlott

Sony ZV-E1 digitális fényképezőgép

Tartalomkészítéshez tervezve

A Sony ZV-E1 kompakt streaming kamera nagy teljesítményű Full-Frame érzékelővel rendelkezik, amely akár 4K 60p felbontásban is képes rögzíteni, egyedülálló mesterséges intelligencia alapú autofókusszal, arc- és tárgyfelismeréssel, és professzionális hangminőséget tesz lehetővé. Úgy tervezték, hogy videótartalmakat hozzon létre azok számára, akik a legjobb élményt keresik. Az egyedülálló Cinematic Vlog profilnak és a professzionális S-CINETONE képprofilnak köszönhetően most először rögzíthetsz filmszerű videókat. Tapasztald meg, milyen úgy vlogolni, mint egy profi.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kiváló minőségű Sony Full-Frame érzékelő

A Sony ZV-E1 kompakt fényképezőgép 4K 60p felbontású Full-Frame érzékelővel rendelkezik, amely a leggyengébb fényviszonyok között is korlátlan kreatív kifejezést tesz lehetővé. Tapasztald meg az S-CINESTONE és a Cinematic Vlog képprofilokat a filmszerű megjelenésért. A Sony ZV-E1 vloggerkamera egy ingyenes firmware-frissítéssel lehetővé teszi a professzionális kamerákról készített 4K 120p lassított felvételek rögzítését is. Megtapasztalhatod, milyen eredeti filmes vlogot készíteni.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Próbálj meg mesterséges intelligenciával dolgozni

A Sony ZV-E1 kompakt fényképezőgép mesterséges intelligencia chipet tartalmaz, így fejlett autofókusz funkciókat képes ellátni. Képes felismerni az emberi szemet, a háziállatokat és a környező tárgyakat, így a képek mindig élesek lesznek. Egyéb funkciókkal is rendelkezik, mint például az automatikus kompozíció és a képstabilizálás - a téma stabilan és középre állítva marad.

A Sony ZV-E1 digitális fényképezőgép jellemzői

A Sony ZV-E1 4K kamera funkcióinak köszönhetően kreatívan készíthetsz kiváló minőségű videókat. Könnyedén elmoshatod vele a hátteret a bookeh-effektus kapcsoló segítségével, és a Product Showcase beállítással a tárgyakat is élesen tarthatod, amely minden értékelő számára elengedhetetlen funkció. A forgatható, teljes érintőképernyős kijelző és a rögzítőfény adott, így teljes mértékben a tartalomkészítésre koncentrálhatsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Filmezéshez megfelelő felbontás

A 4K felbontású Sony ZV-E1 vlogkamera alkalmas filmek készítésére is. A fókusztávolság megváltoztatásakor a látószög nemkívánatos változásának kompenzációjának legújabb funkciója kiküszöböli a gyújtótávolság változását különböző távolságokon. Lehetőség van egyéni LUT fájlok importálására is az eredmény megtekintéséhez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Oszd meg munkádat a világgal

A Sony legújabb alkalmazásával párosíthatod a telefonoddal, és kiváló minőségű videókat streamelhetsz közvetlenül a telefonodra. A vloggerkamera akár 4K 30p vagy Full HD 60p felbontásban is képes streamelni, anélkül, hogy felvevőkártyára vagy más szoftverre lenne szükség. Akár YouTube-kameraként is használható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fedezz fel új nézőpontokat

A Sony márka a további szögek élvezetének és megörökítésének széles választékát kínálja - több mint 70 Full-Frame objektív áll rendelkezésre. Fedezd fel az ECM digitális mikrofonok széles választékát.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Összehasonlít
Bajonett
Sony E Kész!
Érzékelő mérete
Full Frame Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
12,1 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Maximum záridő
8 000 s Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.265/MPEG-H HEVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Kijelző

Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,1 cm Kész!
Magasság
7,19 cm Kész!
Mélység
5,43 cm Kész!
Tömeg
500 g Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FZ100 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
570 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 280 mAh Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video
micro HDMI, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Töltőkábel/adapter, Vázsapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ZV-E1 váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZV-E1 tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ZV-E1, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ZV-E1 Body. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ZV-E1 Body.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ