Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kerékpár kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kerékpár kiegészítők minden kerékpáros felszerelésének nélkülözhetetlen részét képezik. Vannak olyan bicikli kiegészítők, amelyek kötelezőek, míg mások élvezetesebbé tehetik a kerékpározást. Mely kerékpár kiegészítők jöhetnek jól a komolyabb kerékpárosok és a szabadidős bringások számára? Útmutatónk a folytatásban mindenre kitér.

Tovább

A bicikli kiegészítők gondoskodnak a kerékpáros kényelméről és biztonságáról

A kerékpár kiegészítők kínálata elég szerteágazó, de a cél ugyanaz - kényelmes és biztonságos utazást nyújtani. A kerékpár felszerelések mindegyike növeli a biciklizés élményét, akkor is, ha csak néhány kilométert tekersz, és akkor is, ha a kerékpározás a szenvedélyed, és szinte minden nap biciklizel.

A maximális kényelem érdekében nemcsak a kerékpár kiegészítők fontosak, hanem a megfelelő kerékpáros ruházat is.

Egyes kerékpár tartozékok kötelező felszerelésnek minősülnek

Egyes kerékpár kiegészítők biztonsági okokból szükségesek, és a kerékpár kötelező tartozékai közé tartoznak.

  • A láthatósági és fényvisszaverő elemek a legfontosabb bicikli kiegészítők közé tartoznak. A fehérek előre, a pirosak hátra, a narancssárgák pedig az oldalsó vázra, a küllőre és a pedálokra kerülnek. Az első és hátsó prizmák fényvisszaverő mellényekkel vagy pántokkal helyettesíthetők.
  • A kerékpár lámpa kínálaton belül megkülönböztetünk nagy fényerejű lámpákat, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban láss a sötétben, illetve biztonsági lámpákat (villogók), amelyek biztosítják, hogy mások lássanak téged. Egyenként vagy készletben is megvásárolhatók. A készlet előnye, hogy az első és hátsó kerékpár lámpa egységes megjelenésű lesz.

i

Milyen egyéb kötelező kerékpár tartozékok vannak még?

A fent említett kerékpár tartozékok mellett a bicikli fontos része még egy első és egy hátsó fék, amelyeknek egymástól függetlenül kell működniük. Továbbá a kerékpáros sisak, amely a gyermekek és a 18 év alattiak számára kötelező, de biztonsági okokból minden kerékpárosnak ajánljuk.

Milyen kerékpár kiegészítők biztosítják a könnyű, biztonságos és kényelmes biciklizést?

A bicikli kiegészítők sokkal jobbá és kényelmesebbé tehetik a kerékpározás élményét. Milyen kiegészítőkről van szó?

  • A biciklipumpa a kerék felfújására szolgál. A kiválasztáskor győződj meg arról, hogy a pumpafej illeszkedik-e a kerékpár szelepeihez. A kínálatban kézi, műhely-, patronos, úti vagy teleszkóp pumpa modellek szerepelnek.
  • A csengő különösen hasznos lesz ott, ahol embereket kell kerülgetni. Lehet klasszikus vagy elektromos. Manapság a csengő a dizájn kerékpár kiegészítők közé tartozik, amelyet például retro stílusban is beszerezhetsz.
  • A bicikli kitámasztó biztosítja a kerékpár stabilitását akkor is, ha nincs mellette tartó. Középen vagy hátul is elhelyezhető. Válassz aszerint, hogy hegyi, elektromos vagy gyerek kerékpárra szeretnéd-e felszerelni.
  • A sárvédő nyilvánvalóan hasznos a ruházat védelmére a sáros utakon. Ezenkívül védelmet nyújt a gumiabroncsba beszoruló és kárt okozó apró kövek ellen is.
  • A visszapillantó tükör a bicikli kiegészítők egyik hasznos darabja, ha szeretnéd szemmel tartani, hogy mi történik mögötted menet közben. Ovális vagy négyzet alakúak, és univerzálisan rögzíthetők a kormányhoz.

Zárak és riasztók - kerékpár kiegészítők, amelyek megvédik a biciklit

Egyes kerékpár felszerelések a kerékpár lopás és sérülés elleni védelmét is szolgálhatják.

  • A kerékpár zár az egyik legfontosabb felszerelés. Láncos, összecsukható, kábel vagy U-lakatokat is kínálunk. Ha maximális biztonságot szeretnél, válassz riasztóval ellátott zárat.
  • A riasztók egy mozgásérzékelő és egy sziréna elvén működnek, amely lopás esetén megszólal. A fékekre, a villogókra vagy teljesen különállóan is elhelyezheted őket. Választhatsz távirányítóval vagy világítással ellátott modellt is.

Ha nem szeretnél klasszikus, kulccsal nyitható kerékpár zárat, akkor értékelni fogod a számzáras vagy ujjlenyomattal nyitható zárakat.

Tárolásra szolgáló bicikli kiegészítők

Akár a boltba mész, akár néhány napos kirándulásra, olyan kerékpár kiegészítők mindenképpen kellenek, amelyek tárolásra alkalmasak. Ezek kisebb és nagyobb változatban is kaphatók.

  • A kerékpár táska az egyik legnépszerűbb tároló, mivel könnyen rögzíthető a kormányra, a csomagtartóra, a vázra vagy a nyereg alá, így nem kell a hátadon cipelni. A kerékpár táska általában vízálló, így minden időjárási körülményhez alkalmas.
  • A kerékpár csomagtartó különösen alkalmas többnapos kirándulásokhoz. A nyeregcsőre, illetve hátra vagy előre szerelhető. Győződj meg róla, hogy kompatibilis a kerékpárral - a tárcsafékes vagy az összteleszkópos kerékpárok esetében más és más csomagtartó megoldásra van szükség.
  • A legtöbb biciklis kosár olyan kialakítású, hogy előre vagy a hátsó csomagtartóra is felszerelhető. Leggyakrabban fém, műanyag vagy fonott anyagból készülnek. A szorítórendszer biztosítja a stabilitást.
  • A kulacstartó nagyszerű választás, ha hosszabb ideig biciklizel. Fordíts különös figyelmet a kulacs méretére és a felső és alsó váz közötti helyre, de vannak olyan változatok is, amelyek a kormányra helyezhetők.

Ha kényelmesen tudsz a hátadon cipelni dolgokat, akkor a kerékpáros hátizsák is alkalmas számodra, amelyet kifejezetten biciklizéshez terveztek - könnyűek, légáteresztőek és több pánttal rendelkeznek.

Bicikliket kell szállítanod az autóval? A kerékpár kiegészítők között található kerékpárszállító éppen erre szolgál

A kerékpárszállító praktikus megoldást jelent a biciklik autóval történő szállításához. Nagy előny, hogy ezek a bicikli kiegészítők nem foglalják el az utasok vagy a csomagok helyét. A tetőre, a hátsó ajtóra vagy a vonóhorogra is rögzítheted.

Praktikus bicikli kellékek, amelyek magasabb szintre emelik a kerékpározást

Praktikus és modern kerékpár felszerelések is kaphatók, amelyekkel a biciklizés élménye magasabb szintre emelhető.

  • A telefontartó kerékpárra általában szilikon borítással rendelkezik, és lehetővé teszi a mobiltelefon rögzítését a kormányon, emellett védi a készüléket a víztől vagy a sártól. Egyes modellek még 360°-os forgatható csuklóval is rendelkeznek.
  • Az útipatika se maradjon otthon, ha gyakran biciklizel. Minden benne van, ami a biztonságos utazáshoz szükséges, többek között speciális ragtapaszok, kötszerek vagy sebkezelők. Tedd egy táskába, vagy rögzítsd a vázra.
  • A biciklis kulacs pontosan beleillik a speciális kulacstartóba, így nem kell aggódnod amiatt, hogy hova teszed az innivalót. Többféle dizájnban készülnek, így biztosan találsz olyat, amelyik illik a kerékpárodhoz.
  • A kerékpár computer különböző értékeket mér. Ha csak a sebességet és távolságot szeretnéd mérni, egy egyszerű kerékpár kilométeróra is elegendő. Ha a hőmérsékletet vagy a pedálozás intenzitását is tudni szeretnéd, keress korszerűbb modelleket.

Kerékpár felszerelések - telefontartó kerékpárra
Kerékpár telefontartó

Kerékpár kiegészítők - kerékpár kulacs
Biciklis kulacs

Kerékpár tartozékok - Kerékpár computer
Kerékpár computer

i

Az elektromos kerékpár kiegészítők biztosan megdobogtatják a technológia kedvelőinek szívét

Ha elektromos kerékpár kiegészítők vásárlása előtt állsz, akkor olvasd el Hogyan válassz elektromos kerékpáros kiegészítőket című cikkünket, ahol minden szükséges információt megtalálsz a helyes választáshoz.

A kerékpár felszerelések a kicsik számára is fontosak

A bicikli kiegészítők akkor is fontosak, ha kicsi gyermekeinkről van szó. A gyermekek számára nélkülözhetetlen kerékpár kiegészítők közé tartozik a biciklis gyerekülés vagy a tolórúd és a vontatórúd.

  • A biciklis gyerekülés különösen akkor hasznos, ha kisgyermekeddel együtt szeretnél biciklizni. A kormány elé, hátra vagy a hátsó csomagtartóra rögzíthetők. A legtöbb modell a gyermek kényelme érdekében állítható.
  • A vontatórúd olyan gyermekkel való utazáshoz alkalmas, aki már tud biciklizni, de még nem képes hosszabb utakat megtenni. A rögzítés és maga az utazás is nagyon egyszerű.

Milyen bicikli kiegészítők lehetnek szükségesek a gyerekeknek?

A gyerek bicikli kiegészítők közé tartozó pótkerék nélkül valószínűleg nem tudsz meglenni a biciklizés első néhány hónapjában. Ezen kívül a gyerekeknek ugyanazok a kerékpár felszerelések szükségesek, mint a felnőtteknek - a biztonságra még nagyobb hangsúlyt fektetve.

Az elektromos kerékpár tartozékok közé a már megismertekhez hasonló dolgok tartoznak

Az elektromos kerékpár kiegészítők között szinte ugyanazok találhatók, mint a hagyományos kerékpárok esetében. Ezen kívül különösen hasznos lesz az akkumulátor és a töltő, ha az akkumulátor lemerül.

Szeretnél egy kis pénzt megtakarítani kerékpár kiegészítők vásárlásakor? Nézd meg az Outlet oldalunk kínálatát, ahol nagyszerű bicikli kiegészítők találhatók kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch EasyPump Szállításra kész > 5 db
Elektromos pumpa - vezeték nélküli, a gumiabroncsok felfújásához, labdák és egyéb felszerelések, kimenet akár 10,3 barig, USB-C töltés, LED fény, folyamatos mérés, automatikus megállás, kijelző, számos adaptert tartalmaz, textil hordtáskában szállítjuk
22 490 Ft

2.
Garmin GPSmap 67 Szállításra kész 2 db
GPS navigáció - 3"-es kijelző, 240 × 400 Mpx felbontás, 840 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória,, iOS és Android kompatibilis, ANT+, WiFi és Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete, mérete 163 × 62 × 35 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 230 g
219 890 Ft

3.
Garmin Varia RTL 515 Szállításra kész > 5 db
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft

Még több
1 334 termék
4,9 103×
Bosch EasyPump
Elektromos pumpa - vezeték nélküli, a gumiabroncsok felfújásához, labdák és egyéb felszerelések, kimenet akár 10,3 barig, USB-C töltés, LED fény, folyamatos mérés, automatikus megállás, kijelző, számos adaptert tartalmaz, textil hordtáskában szállítjuk
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0175
4,9 91×
Garmin Varia RTL 515
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvari004
4,6 26×
70mai Air Compressor Wireless
Kompresszor - olajmentes, 18,5 l/m áramlási sebesség, 10,3 bar max. nyomás, tömege 0,594 kg
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59158
4,5
Garmin Edge Explore
GPS navigáció - kerékpárhoz, 3"-es kijelző, 240 × 400 px felbontás, kadencia mérése, magasságmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás, érintőképernyő, vízálló, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, előre telepített city Navigator Europe (közúti navigációs térkép), IMG térképformátum, 12 óra akkumulátor üzemidő, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, ANT+ és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete és fehér, mérete 105 × 55 × 22 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 116 g
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPedgeex01
5,0
Compass Powewr Pump Kézi pumpa nyomásmérővel, 590×32 mm
Pumpa - kézi, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 700 mm,
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AUPR59344
4,7 12×
RATIKON STIFF összecsukható 80 cm, 6 rész, fekete
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 80 cm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része
Szuper ár
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat043
4,1 47×
One Pilot 16.0 ATS
Kerékpáros computer - vezeték nélküli, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, USB kapcsolat, 2,52" kijelző, tömege 30 g
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone109
4,8 10×
RATIKON LINK tagolt 100cm/25mm, fekete
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, szélesség 25 mm, elhelyezése vázra
Szuper ár
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat041
4,3 24×
One Cube 12.0 ATS
Kerékpáros computer - vezeték nélküli, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, 2,36" kijelző, tömege 32 g
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone111
4,7 42×
Richter cseh RR.732.6x900.CRN LAKAT
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 900 mm, láncszemek átmérője 6 mm, textil bevonat, elhelyezése vázra, tömege 750 g
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH261
Campgo Kids 400 ml cars - Kulacs
Típusok
3,7 14×
Campgo Kids 400 ml cars
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, itató a termék része, BPA-mentes, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam019
4,5 30×
Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon016b
4,4 26×
Richter Czech RR.9040
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 690 mm, váztartóval, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része, tömege 530 g
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH427
3,8 16×
One Pilot 16.0
Kerékpáros computer - kábeles, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, USB kapcsolat, 2,52" kijelző, tömege 30 g
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone110
4,6 68×
Just One Alien 5.1 Set kerékpárlámpa
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 15 lm fényáram, 500 m fénytáv, konstrukció anyaga szilikon, 4 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, 3 üzemmód, fehér, fekete és piros kivitel
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0751
Campgo Kids 400 ml Zoo - Kulacs
Típusok
3,7 14×
Campgo Kids 400 ml Zoo
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam020
4,6 20×
Richter Czech RR.724.8x1500.CRN
Kerékpár zár - láncos, kulcsos zárás, hosszúság 1500 mm, láncszemek átmérője 8 mm, textil bevonat, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 1947 g
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH260
4,6 31×
Force Arc 40 lm, 30X LED, USB
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 40 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 13,5 óra, fekete kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0071
5,0 13×
Richter Czech RL.422.10x5000.CIR acélhuzal
Biztonsági zsinór - sodrony, hosszúság 5000 mm, korrózióálló, elhelyezése vázra, tömege 790 g
5 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH250
4,2 27×
One Cube 12.0
Kerékpáros computer - kábeles, hőmérő, autostart és autostop funkció, átlagsebesség mérés, aktuális sebesség mérése, teljes menetidő mérése, vízálló, óra, LED háttérvilágítású kijelző, 2,36" kijelző, tömege 32 g
Leárazás -10 %
4 390 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone112
4,5 23×
Just One Vision 1.0
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 30 lm fényáram, 20 m fénytáv, konstrukció anyaga műanyag, 5 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, 3 üzemmód, 4 LED izzó, IPx3 védettségi fok, 2 db lámpa a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -17 %
2 490 Ft 2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0754
3,0
Hamax Siesta Plus szürke / piros
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 27,5", 28" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 3,78 kg
Szuper ár
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham055
4,7 17×
OXFORD BRIGHT EYE Kerékpár lámpa szett
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 5 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, 2 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 200 óra, 2 üzemmód, fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTaci105
4,7 36×
One Iron 3.0
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, szélesség 18 mm, korrózióálló, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 445 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0782

Kerékpár kiegészítők

Kerékpár kiegészítők

A Kerékpár kiegészítők kategóriában összesen 1334 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ