Spokey Bold

Termékkatalógus
Spokey Bold
3,0 2 értékelés
Multitool -
Kód:  SPTspo187 Termékszám:  5902693292333

Spokey Bold

A Spokey BOLD multifunkcionális eszközt használhatod kirándulásokon és expedíciókon, amikor a kertben dolgozol vagy kempingben nyaralsz. Három csúcsminőségű szerszámot tartalmaz, mégpedig fogót, kést és zseblámpát, amelyek egy praktikus nejlon tokban tárolhatók, így mindig kéznél lesznek. Minden szerszám kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják tartósságukat és hosszú élettartamukat. A kés rozsdamentes acél és alumínium kombinációjából áll, a fogó rozsdamentes acélból, alumíniumból és ABS-ből, a zseblámpa pedigalumíniumötvözetből készül.

A Spokey BOLD multifunkciós eszköz főbb jellemzői

  • 3 multifunkcionális eszközből álló készlet
  • Használható kirándulások, kerti munka és kempingezés alkalmával is
  • A Spokey BOLD 3 csúcsminőségű szerszámot tartalmaz, mégpedig fogót, kést és zseblámpát
  • Az eszközök praktikus nejlon tokban tárolhatók
  • A kés rozsdamentes acél és alumínium kombinációjából áll
  • A fogó rozsdamentes acélból, alumíniumból és ABS-ből készül
  • Az alumíniumötvözetből készült zseblámpa 100 m hatótávolságú
  • A kés és a fogó számos praktikus eszközt tartalmaz
  • Színe: fekete-ezüst

A Spokey kés semmilyen helyzetben nem okoz csalódást

A multifunkcionális zsebkés semmilyen helyzetben nem okoz csalódást. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy kerti munkákhoz, garázsban, műhelyben, utazás és táborozás közben, de a természetben túrázáskor is hasznát vehessük. Kényelmes használatát az ergonomikus markolat teszi lehetővé, valamint tartalmaz egy kést, ollót, pikkely eltávolítót, fűrészt, üveg- és konzervnyitót, kereszt csavarhúzót, lyukasztót, körömreszelőt és dugóhúzót. A szett része egy gyűrű is, amellyel a kulcsokhoz csatolható, és így mindig magunknál tartható.

A multifunkcionális fogót minden szerelésnél használhatod

A Spokey BOLD többfunkciós készlet fogót is tartalmaz, amely sokoldalú használatával tűnik ki. Remek alternatívát kínál a szokásos szerszámokhoz, és szinte bármilyen javításhoz felhasználható. A fogó tartalmaz egy kést, csavarhúzót, kis lapos csavarhúzót, fűrészt, csípőfogót, fogót, tűfogót, konzerv- és üvegnyitó, lapos csavarhúzót, lyukasztót, nagy lapos csavarhúzót és körömreszelőt. A fogók biztonsági zárral rendelkezik, amely garantálja a biztonságos használatot.

A Spokey BOLD zseblámpa 100 méterig világít

Akár természetben éjszakázol, akár táborozol, túrázás közben besötétedik, vagy a műhelyben kell megvilágítanod valamit, értékelni fogod a praktikus Spokey BOLD zseblámpát. Kiváló minőségű LED dióákkal van felszerelve, 60 lumen fényerősséggel. A zseblámpa 100 méteres hatótávolságú, működését 1 db AA elem biztosítja. A használat kényelmét az ergonomikus forma és a felület durvább textúrája biztosítja, amely megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből. Hosszú hurokkal is el van látva, amellyel a kezedre akaszthatod. A Spokey BOLD szerszámkészlet valóban praktikuskiegészítő minden helyzetben.

A kés méretei / tömege:
9,8 × 2,7 × 1,9 cm / 101,6 g

A fogó méretei / tömege:
10,5 × 4,6 × 2,3 cm / 253 g

A zseblámpa méretei / tömege:
12 × 2,8 × 2,8 cm / 65,5 g


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spokey Bold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Bold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey Bold.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ